Članek
Poziv na glasovanje za odvetnico, žensko z jajci!

Ko bo omizje na katerem bo sodelovalo prvih 10 izbranih z največ glasovi bo prav ona pravi in prvi glas ljudstva, ki mu hočejo zamašiti usta! ... (finale izbiranja 10 najvplivnejših pravnikov leta)

Objavljeno Oct 26, 2019

Med 20 najvplivnejših pravnikov v letu 2019 je že uvrščena tudi odvetnica gospa Lucija Ušaj - Šikovec, ženska in odvetnica z jajci - zraven mnogih kastriranih moških, ki celo na Ustavnem sodišču odločajo po črednem nagonu, po principu tako imenovanega »rezultatskega odločanja«.

In zakaj je tako pomembno, da Lucija Šikovec pride med prvih 10 pravnikov.

Ko bo omizje na katerem bo sodelovalo prvih 10 izbranih z največ glasovi bo prav ona pravi in prvi glas ljudstva, ki mu hočejo zamašiti usta – celo preko marionet Ustavnega sodišča. Zato Ljudje, ki vam je kaj za neodvisnost sodnikov in za prav(n)o državo, podprimo jo in glasujmo zanjo.

Situacija v SLO je perverzna - namesto, da se oblast boji ljudstva, smo prišli v obratno situacijo - da se ljudstvo boji oblasti.

Razlog je sicer en sam: Država v kateri so barabe in kriminalci bolj glasni od poštenih ljudi, je izgubljena. Če ne bomo izbirali pravih ljudi smo na poti v pogubo.

Zato rabimo GLASNOST - GLASNOST IN PERESTROJKO – vendar ne po rusko, kjer pred volitvami zapirajo opozicijo, ampak pravo PERESTRJKO in POŠTENE VOLITVE pod budnim nadzorom ljudi. Kajti prvi pogoj za demokracijo so poštene volitve. Najprej v glavnem mestu Ljubljani, pa tudi povsod po Sloveniji, kjer domujeta pravna samovolja (samopostrežno pravo) in zloraba oblasti v imenu prava !

Gospa Lucija Ušaj je moja odvetnica v volilnem sporu proti volilni vele-goljufiji v Ljubljani, zastopala pa me bo tudi pri odškodninski tožbi proti ustavnim sodnikom, ki ne odločajo po pravu in pravici ampak kot jim naročijo strici - rezultatsko.

Če je padel Cerar naj pade tudi Janković in naj odstopijo sodniki, ki podpirajo brezpravje in zlorabo oblasti.


Glasujete na povezavi: https://www.iusinfo.si/medijsko-sredisce/10-najvplivnejsih-pravnikov