Članek
Konec demokracije lutkovnega gledališča

Konec lutkovnega gledališča in boj za normalnost! Hvala Marjan, da si se odstavil, ne da si o tem vprašal za dovoljenje njega, ki te je nastavil

Objavljeno Mar 06, 2020

DEMOKRACIJA LUTKOVNEGA GLEDALIŠČA JE PADLA IN SE SESULA V PRAH

(Konec lutkovnega gledališča in boj za normalnost)

S potrditvijo nove vlade Janeza Janše v D Z, je VELEMOJSTER SLOVENSJEGA RAZKOLA, Milan K. Plavi, verjetno dobil še zadnji udarec in se njegove prevare  ne bodo več posrečile. 

To je bilo vidno že v petek, ko so pobudniki sovraštva proti »izdajalcem naroda«: DESUSU , NSI  in SMC, bruhali sovraštvo, medtem ko je narod mirno sedel na kavču in gledal prenos iz državnega zbora. Ljudstvo, ki naj bi vse to blagoslovilo in izvedlo nasprotni udar,  pa razen znanih kronanih obrazov kaviar levičarjev (Igor Koršič, Darko Štrajn, Rudi Rizman ter Spomenka Hribar in drugi) pa je ostalo doma ali pa je ostalo tiho.  Demokracija LUTKOVNEGA GLEDALIŠČA  Čarovnika iz OZA  Milana Kučana, se je sesula v prah. 

Nikjer namreč ni bilo videti širokih ljudskih množic. To je bil pravi debakl glede na leto 2012, ko so novinarji celo iz policijskega helikopterja »uživali« v masovnih demonstracijah in so novinarji (Slavko Bobovnik) celo osebno spodbujali demonstracije.

Stare metode

1.    NAJPREJ DISKVALIFIKACIJA, NATO LIKVIDACIJA – če je potrebno tudi fizična

2.    Demokracija ni za ljudstvo, kajti »NAROD JE BUTAST« - špice je treba porezati.

3.    V SLO sme biti OPOZICIJA le  ŽLAHTNA DESNICA - desnica dvornih norčkov, ki ne more ogroziti »NAŠIH« naravnih monopolov !

so očitno izgubile moč !

Milan Kučan Plavi  in mi z njim – smo skratka dočakali FANTASTIČEN DAN.  Dan za  Milanov dokončni UMIK na smetišče zgodovine.  Kajti zid sovraštva je dokončno padel. Včeraj - 2.03.2020  je dan  padca slovenskega berlinskega zidu v glavah poslancev pa tudi naroda,  Kajti   narod ni več povsem butast in  tudi vsi poslanci, ko gre za njih eksistenco, niso več lutke na vrvici. 

Hvala Marjanu Šarcu, da je v svojem obupu naredil politični samomor – to je bil njegov najbolj državotvorni korak doslej. Korak, ki je Slovencem prinesel olajšanje. Bil je fantastičen dan - bile so dovoljene sanje, ki so se uresničile. Hvala Marjan, da si se odstavil, ne da si o tem vprašal za dovoljenje njega, ki te je nastavil.  Si JE pa novi mandatar  zadal največji križ v zgodovini Slovenije – križev pot prehoda iz post komunizma v normalnost, posebno še iz krivosodja v pravosodje !            

(Konec lutkovnega gledališča in boj za normalnost)                                               

 Vili Kovačič, državljan K.

PROŠNJA ZA DONACIJO!

podpisani Vili Kovačič, državljan K. prosim za donacijo kot pomoč za financiranje projektov, ki jih brez finančne podpore javnosti  ne zmorem izpeljati. Naj naštejem le nekatere aktivnosti s katerimi sem se ukvarjal ali jih imam trenutno v postopku.

1.    Referendum proti financiraju okoljsko škodljivih in skorumpiranih državnih projektov: bil sem pobudnik proti poroštvu za  TEŠ6, zdaj sem nosilec referenduma proti nezakonitemu vladnemu projektu 2 tir in novemu neustavnemu dvojnemu poroštvenemu zakonu iz decembra 2019.

2.    Sodni proces proti po nedolžnem obsojenim dr. Milku Noviču in sodni proces proti Dragici Jalševac spremljam še naprej, dokler zadeva ne bo pravično končana.   

3.    Sprememba zakona o sodniški službi: sodniki, ki so kršitelji človekovih pravic in sodniki brez državnih pravosodnih izpitov ostajajo ne sankcionirani, celo nasprotno - prenekateri  med njimi napredujejo celo do funkcije ustavnega sodnika. Te primere bomo javno razgaljali.

4.    Vzporedno s tem si prizadevam za poštene volitve, proti volilnim goljufijam župana Ljubljane Zorana Jankovića! S tem v zvezi sem skupaj z Upravnim sodiščem že podal tudi zahtevo za spremembo zakona o lokalnih volitvah in razveljavitev in ponovitev volitev v Ljubljani. Ustavno pritožbo na izvolitev Jankovića in njegove liste je Upravno sodišče zdaj odstopilo  Ustavnemu  sodišču.

Spoštovani,  pri mojem delu mi pro bono pomaga nekaj pravnih strokovnjakov, toda to ne more trajati dolgo in ne zadostuje za sodne postopke, tudi mednarodne, ki niso poceni, zato vas naprošam za donacijo. 

Prispevajte prosim svoj dar in po svojih zmožnostih donirajte društvu “Davkoplačevalci se ne damo” – skrajšano DPSND.

Spoštovane sodržavljanke in državljani, za razliko od večine mislim, da se je proti naštetim zlorabam in kršitvam nujno boriti tudi po pravni - sodni poti, ne pa zgolj  izražati jezo in nemočno opazovati dogajanja. 

 

Kajti država v kateri so barabe in kriminalci bolj glasni od poštenih ljudi, je obsojena na propad.

Za razumevanje in donacijo  se vam iskreno zahvaljujem 

Vili Kovačič, Državljan K, telefon.: 040 203-524