Članek
Zadeva PRASICA RAZKRIVA, da Orwelova živalska farma deluje! To je poučna zgodba vredna depeše v Evropo!

Sicer pa je zadeva prasica protest proti kriminalu v SLOVENSKIH sodnih dvoranah.

Objavljeno Jun 04, 2020

Pravo poimenovanje oseb in stvari je v postkomunizmu kaznivo dejanje, preganjanje tega s strani države pa zavržno dejanje s katerim si slovensko sodstvo z zanikanjem resnice dela profit. Preberite si mojo pritožbo za varstvo zakonitosti na Vrhovno sodišče – v priponki.

Zadeva Milko Novič bo zastarala in nedolžen človek nikoli ne bo pravnomočno oproščen in tudi odškodnina ne bo mogla biti uveljavljena. Ozadje problema sta slovenski NPU in Kemijski institut, kajti njegovih Centrov odličnosti se za nobeno ceno ne sme preiskovati in odkriti pravega morilca in njegovih naročnikov, čeprav so ti na posnetkih nadzornih kamer razpoznavni.

Leta 2021 Slovenija predseduje svetu EU pod geslom VLADAVINA PRAVA. Pred predsedovanjem je treba svetu EU sporočiti kako unikatna država je Slovenija – v EU ji ni enake, v svetu pa le Venezuela, Belorusija in Severna Koreja.

Kako mehka tranzicija sproža ustrahovanje javnosti in sodnikov, ki si še upajo soditi pošteno, pa si preberite v tekstu v priponki in povežite zgodbo  sami v celoto, katere srž je kriminal v sodni dvorani. Jasno stališče o tem pa je kaznivo dejanje. V obrammi človekove pravice do poštenega sojenja, slovensko sodišče izstavlja račun meni, namesto da bi sankcioniralo  lastno ravnanje, katerega vrhunec je, da je sodnica Stanka Živič o isti zadevi odločala 3 krat. Berite in se čudite ! 

V zadevi PRASICA sem dobil račun: 1260 eur kazni+sodna taksa 750 eur, skupaj torej 2.010 eurov. Orwelova živalska farma deluje, prašiči in prasice imajo glavno besedo. Skratka: Živalska farma se v SLO dogaja na mehek, neviden način,kar je sicer vzrok da se nekateri socialistični »intelektualci«s tem celo hvalijo !

Vendar stvar ni izgubljena - skupaj zmoremo ! To velja ne samo za virus Covid 19, ampak tudi za odsotnost vladavine prava, ki mora biti premagana s skupnimi močmi. Somišljenike zato prosim za denarni prispevek ! https://drzavljank.si/post/522185/prosnja-za-donacijo-pri-boju-za-pravno-drzavo

Obsojeni državljan K. javnosti sporočam zaključni odstavek moje pritožbe, ki sicer prispeva k razbistritvi duha !

Če me sodnica Špela Koleta preganja, naj me preganja kot zasebna tožnica, ne pa da me preganja s pomočjo državnega tožilstva v okviru izvajanja sodniške funkcije, ki jo je opravila z manj kot nezadostno oceno, katere posledice so človeško gledano neprimerljive z zlom, ki ga je povzročila in zaradi katerega sem se počutil dolžnega stopiti v bran nedolžnemu človeku! Do sodnice Špele Koleta ne čutim sovraštva in jo ne zaničujem kot osebo, kajti vem, da soditi pod pritiskom in po naročilu drugih ni lahko breme. Le redki so pogumni ljudje kot je sodnik Zvjezdan Radonjić, ki sam proti sistemu in brez podpore kolegov pravnikov vztraja na resnici in pravici. Zato še toliko bolj velja: s sodnikom stoji ali pade sodstvo! Upam, da bom s svojim ravnanjem morda celo zvišal standarde sojenja saj bo oprostilna sodba znak, da besede niso povsem izgubile svoj pomen. In bo oprostitev poduk, ki bo dal misliti nekaterim oholim, brezsrčnim in ne-poštenim sodnikom. In bo hkrati vzpodbuda poštenim, odgovornim in pogumnim, ki si namesto besede “prasica” zaslužijo priznanje in vso podporo javnosti.

Vili Kovačič državljan K.

V prilogi je zahteva Vrhovnemu sodišču za varstvo zakonitosti