Članek
Izlet
Objavljeno Apr 29, 2016

Spoštovane uporabnice in uporabniki!

Z veseljem vas obveščamo, da v prihodnjem mesecu organiziramo tradicionalni  mesečni iz-let na Mesec. Drobili se bomo pred stavbo Publishwalla oz. natančneje, kar pred njenim zidom na Izstreliški ulici, od koder se jih je v zadnjih letih že kar nekaj izstrelilo, nekateri od njih so se nasuli nazaj, drugi pa krožijo v neznanokaterih orbitah virtualnih vesoljstev.

S seboj prinesite kaj za preobleč, obutev za v dež, žepne baterije  in tople nogavice. Ob prihodu nas bodo v priznanem gostišču Looneyhouse, ki ima tri Miškolinove zvezdice, najprej  prijazno postregli  z domačimi jedmi , ki jih bomo morali obilno poplakniti z rujno kapljico, saj gre hrana tam gori, zaradi zemeljskega elekroakustičnega repa in zmanjšanega gravitacijskega  privlaka, težje po grlu.
Za desert bodo realizirane kroglice  masno energijske vrednosti.


Po sindikalni zabavi prvega in drugega mlaja nas bo lunibus odpeljal na temno stran Meseca – in to na tisti del, kjer se bo že pričelo daniti. Tam nas bo najprej pozdravila zvezda večera,  Danica Mesec, sicer honorarno zaposlena tudi kot mojstrica sončenja, vendar pa bo ona  tokrat vodila delavnico  lunarnega frnikolanja. Ne skrbite, kraterjev in kraterčkov je dovolj za vse.
Zmagovalec turnirja, ki bo sledil, prejme povratno karto, ostali gredo lahko peš ali ugodno najamejo motokultivator znamke Tomas Vinković.

Osrednji dogodek pa bo 10–dnevno predavanje Srečka  Grudna, z naslovom, Kako v poplavi dez-informacij, teorij zarot in epidemiji praznovraževerja ostati normalen in  razločiti dejstva od utvar?
Ampak ...  koga to briga,  zato lahko ta čas vsakdo prespi ali se zabava v gostišču Looneyhouse 2, in se tako na modri  planet vrne tak,
kot se je izstrelil – vakumsko hiberniran, s sijočim nasmehom,
pozitivnimi zobmi in rdečimi lički. 

Za izgubljeno prtljago ne odgovarjamo,  štumfe pa le odnesite nazaj v dolino.

Lp iz vesoljske agencije Svitanje,

Tine Rigash