Članek
Perfectusova spletna anketa: COVID-19 in študij v državah Zahodnega Balkana
Objavljeno May 28, 2021

Pandemija bolezni covid-19 ima še vedno daljnosežne učinke na kakovost življenja in delo ljudi, čeprav je cepivo že na voljo. V tem niso izključeni niti študenti, pedagoško in drugo osebje izobraževalnih ustanov. Vsled tega smo se skupaj s partnerji iz država Zahodnega Baklana odločili, da izvedemo poglobljeno raziskavo, ki bo zajela tri ciljne skupine:

Pedagoško osebje (COVID in študij: s kakšnimi izzivi se je srečevalo pedagoško osebje pri svojem delu?)
Anketa: https://www.1ka.si/a/333620
Študente (COVID in študij: s kakšnimi izzivi so se srečevali študenti pri študiju?)
Anketa: https://www.1ka.si/a/333621
Zaposlene v referatih (COVID in študij: s kakšnimi izzivi so se srečevale podporne službe pri svojem delu?)
Anketa: https://www.1ka.si/a/343633

Raziskava je bila testno izvedena lansko leto, takoj po izbruhu pandemije, dopolnjena pa je bila v decembru 2020. Upoštevali smo najnovejši razvoj dogodkov, zato so v ta krog raziskave vključena tudi nova vprašanja. Anketa je namenjena osebam, ki so stare 18 let ali več. Sodelovanje je popolnoma prostovoljno, odgovori pa se zbirajo anonimno.

V kolikor želeli dodatna pojasnila ali zaradi kakšnih koli razlogov v anketiranju ne bi želeli sodelovati, nam sporočite, da vas izbrišemo iz evidence sodelujočih. V nasprotnem primeru bomo razumeli, da v anketiranju sodelujete in bo vaša institucija navedena na sumarni ravni.

Za pomoč se vam v imenu vseh raziskovalecev že v naprej zahvaljujemo.

Svetovanje in izobraževanje dr.Andrej Raspor s.p.
Dolga Poljana 57
5271 Vipava
SI Slovenija

#anketa #covid #visokasolagrm #grmnovomesto #Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk