Članek
Možnost plačljivega dela na projektu v Franciji
Objavljeno Jan 29, 2021

Spoštovani,

iz Univerze v Mariboru so nam posredovali obvestilo, da so jim njihovi projektni partnerji iz Francije posredovali poziv za udeležbo slovenskih študentov pri izvajanju mednarodnega programa, skozi katerega skušajo svojim učencev v srednji šoli predstaviti različne kulture.
Študenti bi sodelovali pri pripravi in izvedbi različnih dogodkov v sklopu pouka angleščine, skozi katere bi predstavili Slovenijo (potopisi, kulinarični večeri, poljudna predavanja, delavnice). Dogodek bi trajal med 27. septembrom 2021 in 24. majem 2022 na biotehnični srednji šoli v Lavalu (https://www.agricampus-laval.fr/), ki je oddaljen 2 uri vožnje od Pariza.

Od kandidatov pričakujejo dobre medosebne veščine ter dobro znanje angleškega jezika in osnovno sporazumevanje v francoskem jeziku. Študenti dobijo brezplačno bivanje v študentskem domu, brezplačne obroke v šolski kantini ter žepnino 473 € na mesec. Šolski sistem v Franciji obsega 7 tednov pouka, nato 2 tedna počitnic, ki jih študenti lahko izkoristijo za potovanje po Franciji. Gostijo lahko 2-3 študente.

Zainteresirani se lahko prijavijo na danijel.davidovic@um.si .

#francija #univerzavmariboru #visokasolagrm #grmnovomesto #Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk