Članek
Razpis Mestne občine Novo mesto za sofinanciranje zaposlitev v turizmu
Objavljeno May 08, 2020

Spoštovani, obveščamo vas, da je Mestna občina Novo mesto pripravila javni razpis za sofinanciranje zaposlitev v turizmu. Več informacij najdete spodaj v besedilu.

MONM je objavila razpis za sofinanciranje novih turističnih produktov, s katerim želijo podpreti nove zaposlitve, ki jih generira turistična dejavnost. Posamezni prijavitelji bodo lahko v dveh letih za zaposlitve, vezane na turistične produkte, prejeli do 14.000 evrov občinske subvencije. S tem se nadaljuje prepotrebna podpora turizmu, ki ima v Mestni občini Novo mesto premalo izkoriščenih potencialov, poleg tega pa bo to v luči pandemije ena izmed najbolj prizadetih gospodarskih dejavnosti. Prvi rok za oddajo vlog je 5. junij 2020.

Predmet sofinanciranja so nove zaposlitve in ostale oblike dela pa tudi materialni stroški, potrebni za vzpostavitev in izvajanje turističnih produktov, ki bodo turistom kontinuirano na voljo vsaj dve leti.

Pristojna uslužbenka na MONM, za dajanje informacij in pojasnil je mag. Nataša Jakopin; tel. 07 39 39 239; natasa.jakopin@novomesto.si .

#razpis #zaposlitev #turizem #novomesto #visokasolagrm #grmnovomesto #sofinanciranje #Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk