Spoštovani,
na Biotehniškem izobraževalnem centru (BIC) Ljubljana organiziramo pomemben strokovni dogodek, in sicer 5. mednarodno strokovno konferenco Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju, ki bo potekala 23. in 24. oktobra 2019.
PRIJAVNI OBRAZEC
Udeležba na konferenci je brezplačna, a je prijava obvezna. Prijave zbiramo do 22. 10. 2019 oz. do zapolnitve mest. Dodatne informacije lahko prejmete tudi preko e-naslova: konferenca@bic-lj.si ali telefona: 01 28 07 603. Prijavo oddate preko prijavnega obrazca.
V okviru dogodka se bo zvrstilo:
- plenarna predavanja o pomembnosti stiliranja hrane, o zgodbi Ginbrin-a ter o RIJK izobraževanju,
- preko 150 predstavitev strokovnih referatov v sekcijah Gostinstvo in turizem, Izobraževanje in usposabljanje ter Živilstvo in prehrana,
- okrogla miza z vrhunskimi strokovnjaki s področja gastronomije (Igor Jagodic, Mojmir Marko Šiftar, Mira Šemić, Gregor Repovž (SLO), Tomislav Kožić (HR)
- aktivnosti v okviru mednarodnega projekta »Uživam tradicijo« (Interreg V-A Slovenija – Hrvaška) in nacionalnega projekta »Slovenija – evropska gastronomska regija 2021«
- praktične delavnice o kulinarični dediščini s poudarkom na predstavitvah le-te na sodoben način …
5. mednarodna strokovna konferenca
Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju
23. in 24. oktober 2019
Biotehniški izobraževalni center Ljubljana,
Ižanska cesta 10, Ljubljana
PREVERITE PROGRAM
Več informacij: www.bickonferenca.si
Projekt poteka v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Hrvaška 2014 – 2020 in je sofinanciran s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj. Skupna finančna vsota projekta je 1.593.700,00 €
The project is implemented within the framework of the Cooperation Programme Interreg V-A Slovenia – Croatia 2014 - 2020 and is cofunded by the European Regional Development Fund. The total value of the Project is 1.593.700,00 €.
Oct 22, 2019