Članek
Uvodni dan na Visoki šoli za upravljanje podeželja GRM Novo mesto
Objavljeno Oct 02, 2019

1. oktobra 2019 je študente Visoke šole za upravljanje podeželja GRM Novo mesto sprejela dekanja doc. dr. Lea-Marija Colarič-Jakše in jim predstavila študij sodobnega in atraktivnega študijskega programa Upravljanje podeželja. Študentje so se seznanili s predmetnikom, z načinom študija in študijskim koledarjem za leto 2019/2020, delovanjem knjižnice in oddaljenim dostopom do elektronskih virov, delovanjem Študentskega sveta, možnostmi projektnega sodelovanja, s programom Erasmus+ in z drugimi aktualnimi vsebinami.

Zelo zanimivo je bilo predavanje študentke Katje Keržič, ki je predstavila svojo izkušnjo na Erasmus+ izmenjavi v Belgiji in pomen sodelovanja študentov v projektih Inovativni pristopi pri razvoju turističnih proizvodov ter Študentski inovativni projekti za družbeno korist.

Skozi pomen izobraževanja, znanstvene misli, vrednost in širših družbenih dimenzij je študente ob vstopu v študij popeljal idejni oče vseslovenskega projekta Rastoča knjiga dr. Janez Gabrijelčič, saj se šola z letošnjim študijskim letom pridružuje temu projektu.

#grmnovomesto #visokasolagrm #uvodnidan #Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk