Članek
Poletna šola FOŠ 2019: SVK - Sistem vodenja kakovosti
Objavljeno Apr 23, 2019

Po uspešno izvedeni zimski šoli Poslovnega coachinga, Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu v sodelovanju s Fakulteto za industrijski inženiring, Visoko šolo za upravljanje podeželja GRM Novo mesto, Bureau Veritas, Gospodarsko zbornico Dolenjske in Bele krajine, podjetjema AREX d.o.o. in ADRIA MOBIL d.o.o., vabi zaposlene, študente in člane Alumni kluba na Poletno šolo FOŠ 2019: SVK - Sistem vodenja kakovosti.

Ker Fakulteta za organizacijske študije organizira to izobraževanje skupaj z Visoko šolo za upravljanje podeželja GRM Novo mesto in Fakulteto za industrijski inženiring, je izobraževanje za študente iz vseh treh šol brezplačno.

Prijavo na Poletno šolo 2019 oddate tukaj. Rok za prijavo je 27. maja 2019. Udeležba je za študente VŠ GRM Novo mesto brezplačna.

Več informacij o samem dogodku na spletni strani FOŠ: http://www.fos-unm.si/si/dejavnosti/poletno-zimske-sole/poletna-sola/2019/Vabilo/

Lepo vabljeni!

#poletnasola #visokasolagrm #grmnovomesto #Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk