Članek
Vabilo na Zimsko šolo FOŠ 2018: Poslovni coaching
Objavljeno Nov 30, 2018

Na Visoki šoli za upravljanje podeželja GRM Novo mesto in na Grmu Novo mesto – centru biotehnike in turizma smo v letošnjem letu organizirali za vse zaposlene možnost brezplačnih izobraževanj iz področja Nevrolingvističnega programiranja, kjer so udeleženci pridobili tudi certifikat NLP DIPLOMA. Ob zaključku izobraževanja smo se dogovarjali o nadgradnji izobraževanja k NLP MOJSTRSTVU. Ta izziv je še pred nami – ponovno posredujemo priložnost, da se izobražujete na nadaljnji stopnji NLP COACHA PRAKTIKA.

Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu organizira januarja in februarju 2019 zimsko šolo POSLOVNEGA COACHINGA z naslednjimi izhodišči in kompetencami:
- Poznavanje in razumevanje coachinga na področju:
• poslovnega coachinga,
• prodajnega coachinga,
• veščin coachinga za vodje,
• korporativnega coachinga in
• kolegialnega coachinga.
- Poznavanje in razumevanje vloge poslovnega coachinga v profesionalnem razvoju posameznika in organizacije.
- Razumevanje veščin coachinga za profesionalni razvoj.
- Poznavanje in razumevanje coachinga in svetovanje pri vodenju in upravljanju organizacij.
- Poznavanje konceptov coachinga za hitro rast podjetij.
- Poznavanje spretnosti coachinga v prodaji.
- Organizacijske in vodstvene spretnosti.
- Poznavanje in razumevanje korporativnega coachinga v veliki organizaciji.
- Preseganje (ne)kulture tarnanja, pritoževanja. Sposobnost konstruktivnega pogovora s
sogovornikom z namenom novih uvidov in premikov.

Udeleženci bodo s popolno udeležbo in izdelavo ter zagovorom seminarske naloge vrste poslovnega coachinga v matični organizaciji lahko pridobili tudi mednarodni INLPTA certifikat coacha praktika.

Ker Fakulteta za organizacijske študije organizira to izobraževanje skupaj z Zavodoma Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma, Visoko šolo za upravljanje podeželja GRM Novo mesto in Fakulteto za industrijski inženiring, je izobraževanje za študente iz vseh treh šol brezplačno.

Ker gre za enkratni izziv na vaši karierni poti, vam svetujemo, da se izobraževanja udeležite.

Prijavo na Zimsko šolo 2019 oddate tukaj. Rok za prijavo je 14. januar 2019. Udeležba je za študente VŠ GRM Novo mesto brezplačna.

Več informacij o samem dogodku na spletni strani FOŠ: http://www.fos-unm.si/si/dejavnosti/poletno-zimske-sole/zimska-sola/2019/default.asp

Lepo vabljeni!

#coaching #grmnovomesto #visokasolagrm #Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk