Članek
VABILO - 50 urna atraktivna brezplačna usposabljanja
Objavljeno Nov 09, 2018

Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma vas vabi na 50 urna atraktivna brezplačna usposabljanja.

Usposabljanje poteka v okviru projekta MUNERA 3, ki omogoča brezplačno usposabljanje za vse zaposlene posameznike, samostojne podjetnike, kmete, ki lahko pridobljena znanja in spretnosti uveljavljajo pri potrjevanju neformalno pridobljenega znanja pri pridobitvi izobrazbe in v postopku pridobivanja nacionalne poklicne kvalifikacije, s čimer si povečujejo fleksibilnost na trgu dela in pridobivajo specialna znanja za opravljanje dejavnosti oziroma dela ter za osebno in strokovno rast.
Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma se je prijavil na razpis za projekt »Izvajanje programov nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja v letih 2018-2022«. Uspešno prijavljen projekt je poimenovan MUNERA 3.
Na Grmu Novo mesto so pripravili številne programe usposabljanj, ki se bodo izvajali v okviru projekta Munera 3 in jih je potrdil Programski odbor projekta in Svet zavoda.

Povezava na spletno stran: http://grm-nm.si/


#grmnovomesto #usposabljanje #visokasolagrm #Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk