Članek
Vabilo na odprti forum inovativnega turizma, strokovno konferenco in podelitev certifikatov
Objavljeno Jun 01, 2018

Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu v sodelovanju z Visoko šolo za upravljanje podeželja GRM Novo mesto, Termami Krka d.o.o., Grmom Novo mesto – centrom biotehnike in turizma, Kompasom Novo mesto d.o.o. in Turistično informacijskim centrom Novo mesto izvaja projekt Odprta akademija za inovativni turizem, ki nastaja v okviru uresničevanja ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Dolenjska in Bela krajina 2014 – 2020. V pomladnem obdobju so po območju Dolenjske in Bele krajine potekale ustvarjalnice inovativnega turizma z odličnimi strokovnjaki in akademiki, ki so bile dobro obiskane in odmevne, na katerih so udeleženci pridobili nova znanja za razvoj lastnih podjetniških dejavnosti.

Ob zaključku vas prijazno vabimo na sklepno dejanje, ODPRTI FORUM INOVATIVNEGA TURIZMA, STROKOVNO KONFERENCO ODPRTE USTVARJALNICE ZA INOVATIVNI TUIZEM IN SLOVESNO PODELITEV CERTIFIKATOV, ki bo v soboto, 9. 6. 2018 v Hotelu Bela krajina v Metliki, kjer vam bomo predstavili inovativne produkte in nove vsebine iz področja turizma.

Lepo vabljeni!

#OdprtaAkademija #InovativniTurizem #LASDolenjska #BelaKrajina #StrokovnaKonferenca #Certifikati #HotelBelaKrajina #TurističniInformacijskiCenter #KompasNovoMesto #GrmNovoMesto #visokasolagrm #Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk