Članek
Vabilo na posvet Varnost pri delu na slovenskih kmetijah
Objavljeno May 25, 2016

Vsaka nesreča, ki se zgodi na kmetijskem gospodarstvu, je preveč. Vsaka poškodba pusti neizbrisen pečat za kmetijsko gospodarstvo. Zato se moramo zavedati nevarnosti pri delu in iskati rešitve za preprečevanje poškodb, ki se prevečkrat končajo z resnimi trajnimi posledicami.

Zavedajoč se problematike skupaj z Kmetijsko gozdarskim zavodom Novo mesto in z močnim sodelovanjem z Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano organiziramo posvet na temo: »Varnost pri delu na slovenskih kmetijah«, ki bo v ponedeljek, 13.6.2016 na zavodu Grm Novo mesto, Sevno 13, 8000 Novo mesto. Podrobnejše informacije so podane v priloženem vabilu.

Udeležba na posvetu je brezplačna, obvezna pa je prijava na e-naslov: info@vsgrm.unm.si s pripisom udeležbe na delavnici:GOZDARSTVO ali KMETIJSTVO.

Posvet organiziramo v počastitev 130 letnice delovanja zavoda Grm Novo mesto, ki v tem letu zaokroža že 130 letno delovanje v Novem mestu.

#Kmetijstvo #VarnostPriDelu #Posvet #GrmNovoMesto #MinistrstvoZaKmetijstvo #130LetDelovanja #NovoMesto #KmetijskoGozdarskiZavod #PreprečevanjePoškodb #TrajnePosledice #Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk