Članek
3. sejem ameriških šol v Ljubljani
Objavljeno Mar 18, 2016

Obveščamo vas, da bo tudi letos v okviru EducationUSA centra organiziran že 3. sejem ameriških šol v Ljubljani. Zagotovo je to odlična priložnost za vse študente, ki jih zanima študij v tujini in ki razmišljajo o študiju ali študijski izmenjavi/ poletni šoli v ZDA. Gre namreč za dogodek, na katerem bodo študenti imeli priložnost za pogovor s predstavniki ameriških šol in jim bodo lahko zastavili vprašanja o programih, načinu študija, sprejemnih postopkih, štipendijah, možnostih izmenjav in še kaj.

Tam bodo tudi predstavniki Javnega sklada Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije ter svetovalci EducationUSA centra, ki bodo nudili splošne informacije o študiju v tujini in o možnostih štipendiranja.

Sejem bo potekal v ponedeljek, 4. 4. 2016, od 15h do 18h v City Hotelu v Ljubljani. Udeležba je brezplačna, potrebna je predhodna prijava.

Več informacij na tej spletni povezavi.

V prilogi je vabilo na sejem.

#EducationUSA #AmeriškeŠole #ŠtudijVZDA #Izmenjava #Štipendije #RazvojKadrov #CityHotel #Brezplačno #PredhodnaPrijava #VabiloNaSejem #visokasolagrm #grmnovomesto #Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk