Članek
Vabilo na delavnico iz MS Word in MS Excel
Objavljeno Feb 02, 2016

Vabilo na delavnico iz MS Word in MS Excel

Izobraževanje in svetovanje, Franc Brcar s.p. in Visoka šola za upravljanje podeželja GRM Novo mesto organizirata dve delavnici v skupnem trajanju 8 pedagoških ur iz osnov urejevalnika besedila MS Word in iz programa za obdelavo preglednic MS Excel. Vsak udeleženec bo izvajal praktične vaje v računalniški učilnici vsak na svojem delovnem mestu. Delavnica je usklajena z Navodili za pisanje strokovnih in znanstvenih del na Visoki šoli za upravljanje podeželja GRM Novo mesto. Tako je primerna vsem, ki občasno ali redno uporabljajo obe programski orodji, piscem strokovnih in znanstvenih besedil in kot pomoč pri pisanju seminarjev, diplom, strokovnih člankov in podobnih besedil.

Kraj: računalniška učilnica RA3 (prizidek, Sevno 13, Novo mesto)

Datum: 9. 2. 2016 in 15. 2. 2016 od 16.00 do 19.00

Trajanje: 8 šolskih ur

Cena za plačilo je 50 EUR.

Plačilo do druge delavnice (15. 2. 2016) na transakcijski račun: SI56 0510 0801 3968 671. Na drugem srečanju udeležeci dobijo račun, ki je hkrati tudi potrdilo o udeležbi na delavnici. Plačilo je mogoče samo preko univerzalnega plačilnega naloga (UPN).

Prijava je mogoča preko elektronskega naslova irena.hrovat@vsgrm.unm.si in franc.brcar@gmail.com, kjer dobite tudi dodatne informacije. Prijava je mogoča samo na obe delavnici. Prijave zbiramo do 5. 2. Minimalno število udeležencev je 5.



Program MS Word (9. 2. 2016):

Osnove dela v urejevalniku
Oblikovanje dokumenta
Oblikovanje strani
Tabulator
Tabele
Kazala
Vstavljanje predmetov
Serijsko pismo


Program MS Excel (15. 2. 2016):

Osnove dela s preglednicami
Vnos slik in objektov
Oblikovanje strani
Vnos in urejanje podatkov
Delovno področje in delo s celicami
Formule in funkcije
Grafi
Uporaba statistik v preglednicah

#delavnica #visokasolagrm #grmnovomesto #Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk