Članek
9. mednarodna konferenca: LOGISTIKA V KMETIJSTVU
Objavljeno Nov 09, 2015

Vabimo vas, da se udeležite 9. mednarodne konference Logistika v kmetijstvu, ki jo že deveto leto zapovrstjo organiziramo Občina Sevnica, Grm Novo mesto – Center biotehnike in turizma, Fakulteta za logistiko Univerze v Mariboru in Visoka šola za upravljanje podeželja Grm Novo mesto.

Osrednja tema letošnje konference so inovacije v logistiki in kmetijstvu.

Na mednarodni konferenci bomo pregledali nekatere izkušnje domačih raziskovalcev in raziskovalcev sosednjih držav, s pomočjo katerih bi lahko racionalizirali nekatere logistične procese v kmetijstvu. Preko različnih prispevkov s področja upravljanja z odpadki, zdravja prebivalcev, oskrbovalnih verig in podobno, bomo vsem udeležencem predstavili pomen racionalizacije v poslovanju in iskanju drugačnih rešitev, inovativnih pristopov.

Letošnja konferenca bo potekala v četrtek, 12. novembra 2015, na Grmu – Centru biotehnike in turizma v Novem mestu, s pričetkom ob 10. uri.

Zaradi organizacije dogodka vas prosimo, da svojo udeležbo do ponedeljka, 9. novembra 2015, prijavite na e-naslov: meta.vidicek@vsgrm.unm.si.

Vljudno vabljeni!

župan Občine Sevnica
Srečko Ocvirk, l.r.

direktor Grm Novo mesto – Center biotehnike in turizma
Tone Hrovat, l.r.

dekan Fakultete za logistiko, UM
dr. Bojan Rosi, l.r.

dekan VŠ Grm Novo mesto
dr. Jože Podgoršek, l.r.

#logistika #LogistikaVKmetijstvu #visokasolagrm #grmnovomesto #Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk