Članek
StartUP vikend Novo mesto
Objavljeno Sep 30, 2015

Si kreativen/a, zagnan/a in pripravljen/a delati v timu? Imaš podjetniške ambicije in idejo, ki bi jih rad/a uresničil/a? To je tvoja priložnost!

Startup Vikend Novo mesto je intenziven podjetniško-zabaven vikend, na katerem ekipe sestavljene iz posameznikov različnih znanje, tekmujejo v tem, kdo bo v izjemno kratkem času, ustvaril boljši prototip oziroma poslovni model podjetja po najsodobnejših metodologijah (»d.school«, »lean startup« in »business model generation«) in ga tudi preveril na trgu. Na tokratnem vikendu bomo posebno pozornost skupaj z mentorji namenili idejam, ki predstavljajo inovacijo na trgu ter poslovo priložnost na globalnem trgu.

Potek dogodka

Na začetku samega dogodka bodo udeleženci s podjetniškimi idejami te javno predstavili, in poskušali k sodelovanju pritegniti druge udeležence ter tako izgraditi ekipe za delo čez vikend. Temu bo sledilo motivacijsko predavanje uspešnega, ki je znan predvsem na lokalnem območju. Ekipe imajo nato 36 ur časa, da iz osnovne zamisli pripravijo zanimiv prototip, ki ga predstavijo v soboto zvečer na zaključnem dogodku pred komisijo.

Prijavijo se lahko posamezniki, ki:

- so kreativni, zagnani in pripravljeni delati v timu,

- imajo podjetniške ambicije in ideje, ki bi jih radi uresničili ter

- imajo znanje in bi radi postali del kreativnega startup tima.

Oblikovale se bodo interdisciplinarne ekipe, sestavljene iz posameznikov z različnimi znanji, ki bodo tekmovale v tem, kdo bo v izjemno skoncentriranem času (v dveh dneh) ustvaril boljši prototip oziroma poslovni model podjetja, ki ga bodo skušali tudi preveriti na trgu.

Za prijavo udeleženci ne potrebujejo podjetniške ideje, je pa zaželeno, saj je namen start-up vikenda tudi, da prijavitelji idej pritegnejo čim več drugih kompetentnih udeležencev v svojo ekipo. Torej sodelujejo lahko vsi, ki imajo poslovno idejo in jo želijo s pomočjo drugih udeležencev realizirati, prav tako pa vsi tisti, ki bi se radi priključili podjetniški ekipi.

Startup vikend udeležencem nudi:

- Najbolj zabavno pridobivanje podjetniškega znanja

- Najnovejša znanja in metode za gradnjo startup podjetij

- Ustvarjanje novih poslovnih kontaktov in poznanstev

- Pomoč priznanih podjetniških mentorjev in strokovnjakov

- Hrano in nepozabno vzdušje

Startup Vikend Novo mesto je brezplačen, a število mest je omejeno.

Pohiti!

Več informacij in PRIJAVA.

#startupvikend #novomesto #visokasolagrm #Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk