Članek
Delavnica: Zakaj ne bi tudi ti imel mentorja?
Objavljeno May 20, 2015

Mladi imate dobre ideje, vizijo, le včasih na poti do uspeha potrebujete nasvet in usmeritev, da hitreje dosežete zastavljeni cilj. Zakaj se ne bi učili od uspešnih poslovnežev, gospodarstvenikov, umetnikov, znanstvenikov in vseh ostalih, ki lahko ponudijo nasvete in mentorstvo?

Razvojni center Novo mesto vabi na delavnico »ZAKAJ NE BI TUDI TI IMEL MENTORJA?«, ki poteka v okviru akcije Slovenija – mentorska država in bo potekala po celotni Sloveniji.

Delavnica bo potekala v četrtek, 21. maja 2015, od 14. do 15.30 ure, v sejni sobi Podjetniškega inkubatorja Podbreznik, Podbreznik 15, Novo mesto.

Namen delavnice je med mladimi povečati ozaveščenost o pomenu mentorskega sodelovanja in spodbuditi mlade, da si poiščejo pravega mentorja zase.

Če bi tudi vi želeli najti svojega mentorja, vas vabimo, da se delavnice udeležite.

Več o dogodku: tukaj

#PodjetniškiInkubator #visokasolagrm #grmnovomesto #Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk