Članek
4. regijski festival zaTE
Objavljeno Apr 28, 2015

Z inovativnimi pristopi do uporabnih znanj in zaposlitve!

Letošnji program festivala vam ponuja informacije s področja dela in znanja za izboljšanje zaposlitvenih možnosti ter kompetenc za aktivnejše življenje v prihodnosti. Vabljeni na delavnice, svetovalni kotiček in sejem, kjer boste našli odgovore na vaša vprašanja.

Aktivirajte se in se udeležite dogodkov festivala! Najbolj uspešne in trajne so tiste poti, v katere smo vložili največ truda, jih raziskovali in odkrivali sami.

Oglejte si koledar festivala.

Vsi dogodki so brezplačni in potekajo v prostorih RIC-a Novo mesto, na Topliški cesti 2.

V okviru festivala bo tudi Strokovni dogodek EPUO: Mladi med šolo in zaposlitvijo v Novem mestu (e-prijavnica)
ter Posvet za delodajalce in delavnica: Hitri zmenki z delodajalci v Novem mestu in Črnomlju.

Lepo vabljeni!

Organizator festivala sta RIC Novo mesto in ZRSZ, Območna služba Novo mesto. Poteka pod okriljem dejavnosti svetovanja, ki je financirana s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport in Evropskega socialnega sklada. Festival omogočajo vsi sodelujoči izvajalci. Pokrovitelj festivala je župan MO Novo mesto Gregor Macedoni.

#ZnanjaInZaposlitev #FestivalDelavnic #SvetovalniKoticek #SejemZaposlitvenihMožnosti #AktivnoŽivljenje #KoledarFestivala #StrokovniDogodekEPUO #RICNovoMesto #ZRSZNovoMesto #visokasolagrm #Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk