Dogodek
Druženje s soustvarjalci VŠ GRM Novo mesto ob zaključku študijskega leta, 12. 6. 2019
Datum dogodka
20.6.2019 11:05

V sredo, 12. 6. 2019, je v novi šolski zidanici Grma Novo mesto – centra biotehnike in turizma na Trško goro potekalo druženje študentov, predavateljev, poslovnih partnerjev ter soustvarjalcev Visoke šole za upravljanje podeželja GRM Novo mesto. V sproščenem vzdušju smo obudili spomine na ustvarjalne vsebine študijskega leta in mnoga doživetja ter nanizali sveže ideje za nova področja, ki nas čakajo v prihodnje.
Šolska zidanica je s svojo edinstveno dediščino eden od povezovalnih členov osmih specifičnih območij čezmejne kulinarične transverzale od Panonije do Jadrana (projekt Uživam tradicijo po kulinarični transverzali od Panonije do Jadrana). Dogodek je potekal tudi v okviru projekta Z roko v roki do kakovostne prehrane, v katerem sodeluje VŠ GRM Novo mesto kot partner. Namen projekta je ustvariti pogoje za vzpostavitev učinkovitega sistema lokalne trajnostne oskrbe (predvsem javnih ustanov) z lokalnimi živili in s tem oblikovanje kratkih dobavnih verig.
Na prireditvi, katere organizator je soustanovitelj Visoke šole za upravljanje podeželja GRM Novo mesto, Grm Novo mesto - center biotehnike in turizma, so igrali Prifarski muzikanti.

Foto utrinki:

#DruženjeŠtudentov #ZaključekŠtudijskegeLeta #visokasolagrm #grmnovomesto #Novomesto #aktualno #Trebnje #Črnomelj #DolenjskeToplice #Kočevje #Kostel #LoškiPotok #Metlika #Mirna #MirnaPeč #MokronogTrebelno #Osilnica #Ribnica #Semič #Sodražica #Straža #Šentjernej #Šentrupert #Škocjan #ŠmarješkeToplice #Žužemberk