KAKO JE NASTALA ZEMLJA in vprašanje vode

Objavil/a vladislav stres, dne 2014-12-13 ob 03:00:59
"Večina vode na Zemlji ne izvira s kometov, kažejo podatki, ki jih je pridobila sonda Rosetta."  VIR

Po pristanku na kometu imenovanem 67P/Churymov–Gerasimenko je padla dosedanja teorija o izvoru vode na Zemlji, saj naj bi jo na Zemjo (ki naj bi bila na začetku žareča krogla) prinesli ravno kometi. Znanstveniki so sedaj v resnih problemih, kako obrazložiti izemne količine vode na Zemlji, zato je sedaj čas, da ponovno povem kar sem v reviji Misteriji že oktobra 2010.


Oglejmo si dešifriranje povedi prve vsebinske strani knjige. Tekst je slogovno malce arhaičen, saj je odslikava teksta knjige same.

TEKST prve strani kodeksa Voynich (nastanek cca 1.450 - 1.520) za katerega velja, da je pisan v povsem neznani pisavi avtor © dekripcije: Vladislav Stres:

»Nekoč, ko ni bilo še nič in je bila samo nebesna voda zbrana v kapljo, so bili na nebu Sonce in planeti. Takrat se je Zemlja ujela in postala stalni član družine sveta kot ga poznamo.
A bila je brez planetov in neobljudena. Prišla je v bližino strašnega Sonca, ki jo je ujel in izparel led v tekočo vodo. Toda para se je umirila, povezala v tekočo vodo in Zemlja je postala lep, plav planet. To je bila njena prva katastrofa. Takrat se je skoraj ponovno spremenila v meglico in izparela.
Sedaj pa se bomo pogovarjali o Zemlji. Najprej je bila kapljasta, nedoločene oblike, polna različnih plinskih mehurjev in brbotajoča, toda ni bila ves čas v bližini Sonca, ko se je za krajši čas oddaljila, jo je prekrila ledena ploskev. Na njo je padlo tudi več kamnitih meteoritov. Tako se je počasi začelo tvoriti gručasto jedro. Vodna površina se je začela obračati okrog tega jedra. Postala je mati semen, ki jih je prejela vase. Žarenje Sonca je sedaj doživljala drugače. Na površini so se pričela brbotanja drugačne vode, poganjati prve paličaste oblike, ki so reagirale na Sonce. Na vodni površini Zemlje se je pričelo pojavljati življenje. Zemljina površina je ozelenela. Pozimi ob zaledenitvi so živa bitja izumrla in odplaknilo jih je proti morskemu dnu. To se je dogajalo zelo dolgo časa. Tako so se začeli drugi procesi - razkrajanja. Voda Zemlje se je pomešala s snovjo razpadlih bitij. Zato so morala bitja na površini začeti črpati razpadle snovi, ki so bile v vodi. Tako so bitja razvila prve korenine. Oblikovala so klorofil in pričela urejati Zemljino atmosfero. Povezovati so se začela med seboj, saj so tako lažje zoperstavila dnevni pripeki sončnih žarkov. Povezala so tudi svoje koreninice, da so lažje plavala kot mali otočki. Ti otočki pa so se večali in niti pozimi niso povsem potonili. Niti veter jih ni uničil. V kratkem je na vodni površini nastala ena sama velika kepa živih bitij. Druga drugo so ovirale, zato so koreninske sisteme začele usmerjati druga proti drugi in se sesale. Zmagovalne so se povezale, druge so potonile v globino.

Tudi na Sonce so bila različno odporna. Zato so se nekatera dvigala visoko nad površino in postajala pomembnejša, druge okoli sebe pa so spravljale v senco. S tem so si nakopale sovražnike. Povezala so se in jih začele izsesavati in se boriti s »paraziti«. Pričel se je boj obrambe in napada. Živa bitja so takrat začela hoditi - se premikati s koreninami. Plenilna živa bitja so začela uprizarjati prave hajke, napadena pa so se umikala in oblikovala plavajoče otoke. Izumila so obrambo z olesenelim delom spodnjega dela svojega telesa. Številni plavajoči otoki velikih rastlin so postali nedosegljivi, zato so se napadalna bitja začela napadati med sabo. Pričela se je doba spopadov in plenjenja. Plenilcem bomo rekli živali, tistim, ki so bežali pa rastline. Partnerstva in spopadi pa so se dogajala tudi tik nad vodno površino in tik pod njo. Nekatere pod vodo so se zagrizle v korenine, nekatera bitja pa so začela loviti njih. Ves "kopenski" svet je postal dinamičen in možnost prehranjevanja drug z drugim. Krvoločnost je postala odlika. Toda krvoločnost tekmuje z drugimi krvoločnimi, tako jih je bilo vse manj. Razmerja so se uredila v razmerja naravnega ravnotežja. Plenilci so se povezali med seboj v krdela. Proti sebi so imeli utrdbe povezanih dreves. Izumili so bojne in obrambne taktike. Ponoči pa je bil čas miru, toda tiste, ki so bile pod vodo so se (predvsem) med seboj bojevale tudi ponoči. Tako je bilo morje stalno polno krvi. To je bil čas terorja, ki se je začel pod vodo. Živali, ki so bile pod vodo so se naučile hoditi. Hodile so na plavajoče otoke in se na njih skrivale, druge so hodile po njih in jih plenile. Živali so se začele preganjati med seboj na plavajočih otokih. Nekatere so pričele jesti liste dreves in se začele prehranjevati z listi.«

Več pdf


p.s.: Komet Churyumov-Gerasimenko je dolg približno 4 kilometre, ima vrtilno dobo približno 12,4 ur
in potuje s hitrostjo 135.000 km/h (38 km/s). Vir

Vabljeni na predavanje: STATI INU OBSTATI
kjer se bomo pogovarjali in ogledovali arterfakte najnovejših spoznanj v zvezi z KNEŽJIM STEBRIČEM/SEDEŽEM.

KJE?
Slovenski svetovni kongres,
Cankarjeva 1, Ljubljana
torek, 16.12.2014
ob 18. uri 

Foto: Rosetta prinesla prvo pomembno odkritje :: Prvi interaktivni multimedijski portal, MMC RTV Slo

Večina vode na Zemlji ne izvira s kometov, kažejo podatki, ki jih je pridobila sonda Rosetta. Verjetneje je, da so jo k nam prinesli asteroidi.

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
7
haapy yack
0
Apr 15, 2016
hoj
Bivši agent Cie, ki je sam brskal po dokumentih in tam odkril kdo je v resnici ubil Kenedya je potem nekak zapustil agencijo, in potem začel pisat knjige, je v eni od njih povedal, da imajo takrat, ko je to objavil že stalne baze na Marsu in na temni strani Lune. Tega človeka so masoni dali ubiti, češ, da ni hotel plačvati davkov. Pri obleganju njegove hiše so ga ubili leta 2001. Povedal je še, ko se ustvari TAJNA VLADA in/ko se zgodi NEZEMELJSKO prevzemenje oblasti na Zemlji bo to totalna diktatura. Svoboda vam ne bo nikoli več vrnjena in živeli boste v suženjstvu do konca življenja. In bolje je za vas, da se takoj zbudite.
čao
#7
vladislav stres
2
Dec 18, 2014
Rok Stari.
Z harmoničnim M
naše civilizacije bo perturbacij in ogroženosti za ZEMLJO manj kot v primeru da nadaljujemo s kokofonijo medsebojnega obračunavanja.
Mar ne?
Od tod MOLITEV K LEPOTI in SODELOVANJU.
#6
Rak stari
0
Dec 15, 2014
Tudi sam se bojim, da neke kolikor toliko verodostojne razlage o nastanku vesolja s svojim naknadnim razvojem in posledicami ne bomo nikoli doživeli. Laično povedano, tudi če se bomo s pospešenim razvojem razumevanja nastanka, pojavov ter izginjanja makro in mikrokozmosa - torej vesolja - znanstveno zelo približali, nam še vedno grozi realnost uničenja življenj vseh oblik kjerkoli v vesolju, tako obstoječih kot eventualno novo nastalih zaradi dogajanja v samem kosmosu. Dodatne razvijajoče se nevarnosti samouničenja življenja na naši preljubi majhni zemlji lahko samo skrajšajo to ero, ko se naj bi človek v današnji obliki in z današnjim razumom ali pa morda še višjim, dokopal do bližine resnici o "velikem poku" ali pa spet dokončni tišini. Res pa je, da je dandanašnja hitrost odkrivanja novih dejstev v zvezi z vesoljem fascinantna, seveda, bolj kot razum danes na to vpliva razvoj tehnologije in tehnike. Pa da na nova znanja ne pozabim.
#5
Franc Pojbič
2
Dec 14, 2014
Vse dosedanje teorije bazirajo na izhodiščni potrebi "znanstvenikov" po denarju. Prav nihče z ničemer ni dokazal, da bi rezultati raziskav na luni (če je sploh kdo bil kdaj na njej), nazadnje na kometu pokazali ponovljivost. Če bi že luna bila tako dostopna kot se zdi, bi iz nje dovažali dokaze, pa jih ni, bili bi organizirani izleti za petičneže in nesramno bogate, pa jih ni, bi gradili na njej, pa ne,... le zakaj?
Obstoj vode na zemlji in zemlje same je po vsem kar smo do sedaj izvedeli le teorija plinov in dogajanj v vesolju. Kako in na kakšen način se je zgodil tako imenovani veliki pok je pa teorij ogromno, dokazov pa nobenih. Človek je kljub vsemu le primitivna oblika razvoja in ne doseže razlag, ki bi držale, bile dokazljive in ponovljive. Zato velja teorija neskončnosti, ki je nikdar ne bomo razumeli.
#4
Dajana Babič
1
Dec 14, 2014
Vladislav, ne pričakuj od mene več, kar lahko dam. Pač... je vse povedano v postu, Tudi ne pričakuj čuda od komentatorjev na PW-ju... P.J. je pa nehal tukaj komentirat... :)
#3
vladislav stres
1
Dec 14, 2014
Hvala Dajana
Sedaj pa naj se širi sporočilo še naprej.
Vsebinski komentar
pogrešan.
#2
Dajana Babič
2
Dec 14, 2014
Zelo dobro. :)
#1
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2014-12-13 03:00:59 (Dec 13, 2014)
Starejša objava Novejša objava
Foto: Rosetta prinesla prvo pomembno odkritje :: Prvi interaktivni multimedijski portal, MMC RTV Slo

Večina vode na Zemlji ne izvira s kometov, kažejo podatki, ki jih je pridobila sonda Rosetta. Verjetneje je, da so jo k nam prinesli asteroidi.

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
ŠKANDAL MOŽNEGA PLENJENJA - VLADNA NABAVA VENTILATORJEV
ODPRAVA PREPOVEDI GIBANJA MED OBČINAMI IN PETICIJA PETICIJI PROTI UKINJENEM ODLOKU VLADE RS
PREPOVEDI VELJAJO SAMO ZA DRUGE - protikoronska zakonodaja
NAČRT UVEDBE KORONA VIRUSA IN TOŽBE PROTI VLADI ZRN
KRONSKI VIRUS - ČAS ORWELLOVEGA VELIKEGA BRATA
VOLILNI SISTEM JE KLJUČ
PREŠERNOV DAN - brez besed
VOLITVE V RS V POGOJIH NAPOL FAŠIZMA
Dan zalivanja drevesa življenja, ko novi vojvoda prevzame duhovno oblast
MILAN M CVIKEL IN MATEJ ACCETTO - KDO NAJ ODSTOPI?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj