SEPTEMBRA BO VROČE - ČAS JE DA SE NAROD DVIGNE

Objavil/a vladislav stres, dne 2015-08-28 ob 19:36:19

http://www.rtvslo.si/_up/photos/2015/08/27/u125015-310528_andrej_sega_prevoznik_in_fb_prijatelj_thumb.jpg
Povzeto po VTA kjer lahko izpolnite tudi anketo

Andrej Šega Vir
No medtem ko pred Prago na D8 in mi misli kot zvezdni utrinki švigajo skozi živčevje, se resno sprašujem ali je zdaj čas? Čas, da se slovenski narod dvigne iz klecanja, da slovenski narod odločno reče NE, da slovenski narod odločno zahteva nazaj pravice, ki so mu bile podane po postavi davnega leta gospodovega "se ne spomnim več" in ki so se ironično "izgubile z prevodom (fotokopircem)" (pomen prosto po JUSu - miselno pa itak kot provokacija z kančkom sarkazma),....Torej ali je sedaj ta "prožilec" ki bo dvignil narod na noge ter odvzel gospodarju bič in verigo iz rok?

Ali smo kot vstajniki v tem trenutku sposobni prevzeti pobudo in kot se umesi kruh ter se ga pripravi na peko, sposobni pripraviti nas narod da se bo sposoben družno zoperstaviti gospodarju? Pripraviti narod da spregleda, da sam prevzame pobudo pa je zelo težko delo. Sam vidim to pri šoferjih, a le ti so ena posebnost. Namreč šoferji imajo neverjetno debelo kožo. Nič jih ne gane. Od pritiskov so tako otopeli, da še razmišljati z svojo glavo niso sposobni. Morda bo z našim delovnim in sicer pridnim narodom več uspehov. Vsekakor je moje mišljenje, da ob vstajah ni pametno mešati zraven še šoferjev, namreč, če se šoferji ustavimo, se ustavi Slovenija. Nemci so sicer na osnovi njihovega gospodarstva izračunali, da je 36h dovolj, da se ustavi kompletno gospodarstvo, če se ustavi kompletni tovorni cestni promet...

No pa pustimo šoferje in njihove oz. moje probleme.
Kaj zahtevati?
Defenitivno narodu ni povšeči, da k nam prihajajo "teroristi" (narekovaji z razlogom), naši gospodarji jih pa čakajo z odprtimi rokami...
Prav tako delavskemu narodu ni povšeči definicija min. plače. Delavci ne želijo min. plače, hočejo pošteno plačo za pošteno delo. Ampak ali je to dovolj? SKEI trenutno nekaj "eksperimentira" na tem področju, a je očitno to le še en poskus zavreti predlog ZMPD še v kali (zadeva odlično napisana, sicer z nekaj manjšimi napakami, a bi vseeno rešila marsikatero trenutno zagato - več o tem pa žal ne smem razkriti) dokler se imajo možnost.
Narod ima dovolj skorumpiranega sodstva, kjer imaš kljub vsem dokazom več možnosti, da zmagaš na Lotu, razen če imaš dovolj vplivnih vez in se še pišeš po možnosti pravilno. Ali bi tu uvedba dveh - štiriletnih mandatov kaj zalegla?
Narod ima dovolj razprodaje nekdaj družbenega premoženja, vključno z razprodajo dobrin kot npr. pravica do pitne vode. Ali bi uvedba pilotnih podjetij ki bi bila socialno naravnana dejansko zmanjšala brezposelnost? Bi se dvignila produkcija? Delovni standardi?
Premoženje Slabe banke smotrno uporabiti za oživitev gospodarstva, če treba se ga nazaj nacionalizira, saj konec koncev smo ga prekleto drago plačali, ko so se nekateri šli tajkune bolj ali manj uspešno, ter nekoč vodilna podjetja v bivši Jugi zavozili do konca. Bolje da premoženje slabe banke daje pošten kruh, kakor pa da stroji crkujejo medtem ko se čaka da se gospoda dogovori za ceno in provizije pri odprodaji.
Prav tako je delavcem dovolj, da na delu skorajda ni več slišati Slovenske besede, saj jo je nadomestilo žlobodranje iz drugih krajev npr. južnih kjer delavci, isti reveži kakor mi delajo za se manj. In tisti manj nam niza standard, zaradi tistega manj place stagnirajo. Glede na število brezposelnih bi morali glede zaposlovanja pri nas že zdavnaj zapreti meje.

Defenitivno je dovolj materiala, da se ustvari velik pritisk da narod vstane ter udari po mizi in reče dovolj je bilo.

Pač malce mojega osebnega razmišljanja. Prične pa z septembrom SPVS delat ornk štalo, samo da gospoda pride iz dopustov in se klimatizira nazaj na vonj zamašene greznice, ki se vije po Ljublan.... wink emoticon

No z tem zaključujem moje razmišljanje, mater je minil cajt... se malo, pa znojno, pa bomo že v AT....

Vir


http://www.rtvslo.si/_up/photos/2014/12/14/u2700-259742_diapozitiv7_thumb.jpgVTA: Takšni kot je Andrej so pravi kader za prenovo v organiziranju in delovanju slovenske države. Marljivi s konkretnimi delovnimi izkušnjami in jasno razmišljajoči.
Na sliki Borut Pahor - predsednik ene najbolj skorumpiranih držav na svetu med igro z medvedkom
K A Z A L O

 

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
4
haapy yack
0
Sep 15, 2015
hoj
O tem je že v davnih devetdesetih obširno poročal Phil Schneider. Skrivnosten arhiv Omega. Informacije, ki vam lahko rešijo življenje.
Kaj se resnično dogaja na Zemlji in kdo ima v resnici krmilo v rokah? Kdo je tisti, ki stoji za vsem? Zaporniški kompleksi, avtorizirani preko FEMA* in avgmentirani s proračunskim amandmajem ministrstva za obrambo, ki so ga sprejeli 1991., se nahajajo v : severnem, jugozahodnem, jugovzhodnem Wyomingu, severozahodna, severovzhodna Nebraska, severni, osrednji Texsas, osrednji Wisconsin, osrednji, jugozahodni, južni, in jugovzhodni Michigan, severovzhodna, osrednja zahodna, južna Indiana, severozahodni, severovzhodni, osrednji in južni Ohio, zahodni, severni, in vzhodni New York.

* vsak kompleks lahko sprejme 32.000 do 44.000 ljudi,
*obstajajo določeni indici, ki pravijo, da lahko kompleksi v Texsasu in Aljaski sprejmejo veliko večje število ljudi in da so bolje oboroženi.
*za območja, zahodno od Misisipija, je Oklahoma City osrednja zbirna točka za zapornike in lahko istočasno sprejme tudi do 100.000 ljudi.
*zahodna zbirna točka še trenutno ni definirana. Seveda so to podatki za 1991.
Za podatke, da naj bi tudi v EU zgradili taborišča. Taborišča so že zgrajena. Folk pa v njih trenutno kupuje življenske potrebščine Lidl, Špar, Hofer, Mercator.... Ko se spraznijo lahko v njih natrpaš na tisoče nezaželenih...
čao
#4
vladislav stres
0
Sep 14, 2015
haapy yack
Nekaj o dejavnosti generala ZDA i preko tega tudi elit na sploh je poročala VTA
http://www.rtvslo.si/blog/vta-mrel-a/kdo-ustavi-mednarodne-jastrebe-in-druge-plenilce/102416

KDO USTAVI MEDNARODNE JASTREBE IN DRUGE PLENILCE? :: VTA MREŽA :: Blog :: MMC RTV Slovenija

Blog - del največje spletne skupnosti Moj splet z največ registriranimi uporabniki. Sodelujte s svojimi blogi tudi vi.
#3
haapy yack
0
Aug 29, 2015
hoj
Močne svetovne elite med sabo povezane s super korporacijami in posamezniki kopičjo ogromno bogastvo navkljub 99 odstotkov svetovnega prebivalstva, a svoje interese ščitijo s pomočjo vojaško-industrijskega-medijskega imperija.
NATO je zaščitnik super "klase". Ščitijo kapital na članice pa sedaj pade 85 odstotkov planetarnega izvajanja za obrambo. ZDA trošjo več kot vse države na planetu. In ker se samozvana "elita" boji raznih uporov in drugih oblik uporov zato NATO motivirajo za planetarno aktivnost v vojni proti terorizmu. NATO hitro narašča v policijsko silo transnacionalne korporacijske "klase". Ko je v letih 1980 vidno začela naraščati TKK, kar je vspoadalo z raspadom SSSR, je NTO začel z obsežnimi operacijami. Najprej se je spustil na Balkan, kjer je prisoten še danes potem je pikiral na Afganistan. 'Inštruiral' misijo v Iraku, Nato je začel leta 2005., nedavno je vodil operacijo v Libiji, a od julija načrtuje vojno akcijo v Siriji.. Torej postalo je popolnoma jasno, da ta super "klasa" koristi NATO samo za svojo globalno sigurnost. To je del širše strategije ameriške vojne prevlade preko planeta, kjer ameriško militaristično-industrijsko-medijski imperij deluje v službi TKK za zaščito mednarodnega kapitala kjer koli na planetu. Torej, če bo kar pa dvomim, da bi se v Sloveniji zgodilo kaj takega se bo NATO takoj angažiral , če bo ocenil, da je kakor koli ogrožen njihov kapital.
čao
#2
Dajana Babič
1
Aug 28, 2015
Ja, skrajni čas je.
#1
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2015-08-28 19:36:19 (Aug 28, 2015)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
PREŠERNOV DAN - brez besed
VOLITVE V RS V POGOJIH NAPOL FAŠIZMA
Dan zalivanja drevesa življenja, ko novi vojvoda prevzame duhovno oblast
MILAN M CVIKEL IN MATEJ ACCETTO - KDO NAJ ODSTOPI?
ODKRIVANJE ZGODOVINE SLOVENCEV - SLAVNIH VENCEV
VRČ VAČE / VAŠKA SITULA - SEDEMDNEVNI RITUAL KNEZOV IN VOJVODE 2.
PREDAJA DOSJEJA MARJAN ČAD - OSAMOSVOJITELJI IN NJIHOVE LAŽI
VRČ VAČE / VAŠKA SITULA - SEDEMDNEVNI RITUAL KNEZOV IN VOJVODE
MATERA NARODA / IDEAL ŽENSKE
Volitve in dobro nedeljsko jutro!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Februar 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj