Članek
NAGRADA ZA ULOV DOMNEVNIH KAZARSKIH GANGTERJEV
Objavljeno Jul 23, 2016

KAZARI SO DOBILI ULTIMAT, da se umaknejo. Rok je bil 10 julij.
Sedaj pa se je pojavilo sporočilo teh, ki združbo KAZARJEV preganjajo - White Dragon Society, edine organizacije, ki se aktivno upira Iluminatom oz. Črni loži. Predlagajo tudi ogled izpovedi Nekdanjega člana Illuminatov, sicer iz leta 2013 Več. Trdijo da zakoni obstajajo, morajo pa biti izvršeni in korupcijo je treba ustaviti! V Uradnem poročilu EU je zapisano da je strošek korupcije 120 milijard EUR na leto. Korupcijo pa je treba ustaviti na lokalni ravni, drugače ne bo večjih sprememb. Zavzemajo se za več preglednosti in ne manj. Trdijo da je Nemčija popolnoma pod nadzorom organiziranega kriminala, da je Evropo prevzel četrti Reich! Citirajo Thomas Jeffersona da, "obstajata dva načina za podjarmljenja države, en je z orožjem in drug preko dolga" In res vse EU države so že strahovito zadolžene. Hude in neobičajne novice. A dobrodošle za kramljanje ob kavici in morebiti UVID. Kaj pa če imajo v čem kar trdijo - prav?



 Ponudili so nagrado u zlatu za ulov Kazarskih gangsterjev.)

Trdijo da so Azijska organizacija, ki se je pred kratkim odprla za javnost, a tajno deluje že nekaj sto let.

Sporočilo Društva Belega Zmaja (White Dragon Society)

15.07.2016.

Nagrada u zlatu ponujena za ulov Kazarskih gangsterjev

Da bi se vzpostavil svetovni mir in pravica, Društvo Belega Zmaja nudi nagrado u zlatu za ulov posameznikov navedenih u nadaljevanju. Zlato se lahko prejme v Hong Kongu ali v drugih delih Azije po zajetju zločinca.
Ti kriminalci so kolektivno aktivno skušali ubiti 90% svetovne populacije in podrediti preživele. Izčrpni dokazi za njihove zločine so dani raznim organom pregona in raznim agencijama širom sveta. Glede na to da so spodaj navedeni posamezniki zelo nevarni, ste pooblaščeni, da koristite vso potrebno silo, če se bodo upirali pridržanju.
Njihova imena su prikazana v istem formatu igralnih karat, kot so jih oni izdali za iraške vodje, po ilegalni invaziji na to državo.

                                               Več tu.

Ali je zadeva resna ali ne je odvisno od nas samih. Postavlja pa se tudi problem sojenja.
Trditev da bi se morali zagovarjati pred sodiščem še nekako vzdrži.

OSTALO PA SE PUSTIMO PRESENETITI.

Ali pa gre za še en virtualni resničnostni šov?
Še ena povezava Iluminati vaš čas je potekel

[url="/blog/vta-mrel-a"]
VTA MREŽA RTVS[/url]


K A Z A L O