Članek
RKC IN NATO PAKT IN KJE BO PRIHODNJA VOJNA?
Objavljeno Jan 12, 2017

Treba je pomagati tudi drugim, toda predvsem tako, da na njihove domove več ne MEČETE BOMB. Da se področja RAZOROŽIJO in da se omogočijo poštene volitve.
Pred nevmešavanjem NATO pakta na bližnjem vzhodu ni bilo porušenih domov, ni bilo na milijone mrtvih in ni bilo – glej ga čuda – BEGUNCEV, bili so samo ekonomski migranti.
In za milijone mrtvih v zadnjem desetletju iz zgornjega delovanja NATA ni še NIHČE ODGOVARJAL.
Na to pismo mi predsednik NATO pakta Stoltenberg ni odgovoril, seveda saj se ne da brez procesiranja krivcev, pa se dela neumnega, kar zagotovo ni. Za članstvo po leto 2010 Slovenija poleg vojakov, opreme… daje po 470 milijonov evrov letno. Več NATO PAKT IN ZLOČIN NAD JETNIKOM










POGLEJMO SI ŠE SLOVENSKI NIVO
SKRB ZA MIGRANTE IN ZAPOSTAVLJANJE DOMAČINOV – LASTNIH DRŽAVLJANOV

Na podlagi sklepa Sveta EU 2015/1523 in sklepa Sveta EU 2015/1601 bo Slovenija omogočila da ima vsak begunec:
- zagotovilo, da bo preseljen trajno,
- ima na razpolago po enega svetovalca za begunce za brezplačno pravno pomoč v postopku pred Upravnim in Vrhovnim sodiščem
- ima osnovno oskrbo,
- ima v uradnih postopkih zagotovljeno prevajanje v jezik, ki ga razume,
- nujno zdravljenje,
- izobraževanje,
- žepnino,
- pravica do dela in zaposlovanja…

Slovenija bo za vsako premeščeno osebo od Evropske komisije prejela dodatnih 6.000 evrov in za vsako trajno preseljeno osebo 10.000 evrov.
Za potrebe zasebne nastanitve so upravičeni še do izplačila denarnega nadomestila (trenutno 288,81 evrov mesečno na osebo). V okviru trajne preselitve so prednostne regije, določene na ravni EU: Severna Afrika, Srednji vzhod in države Afriškega roga oziroma regije, kjer so vzpostavljeni evropski Regionalni programi zaščite…

Glej poročilo št. 78 Vlade RS, ki se ravnokar implementira na način nastanitve beguncev.

Vse našteto iz vladnega sklepa je prednostno in nič od naštetega Slovenci, ko so/smo v stiski praviloma nimamo, torej tudi, če smo revnejši od beguncev, ki so si samo za pot plačevali po več 1.000 eur. Če pa že kdo od državljanov dobi socialno POMOČ pa se to šteje kot neke vrste KREDIT, saj na podlagi pomoči država posmrtno RUBI dediščino v višini socialne pomoči z obrestmi vred. Če imaš status begunca se ti to ne more zgoditi.

Pa ne narobe razumeti. DRŽAVLJANI SLOVENIJE IMAMO PRAVICO DO ENAKE OBRAVNAVE (do nediskriminatornosti tudi do tujcev). Merila do ljudi v STISKI morajo biti najmanj enaka tudi do domačinov.

"Končno število oseb bo verjetno višje, odvisno od trenutnih migracijskih razmer in končnega dogovora o številu premeščenih oseb (za enkrat cca 590)" pravi dokument.

Zato ne čudi izjava formalnega predsednika Vlade RS Miro Cerarja: »Vse prosilce za mednarodno zaščito je Slovenija obravnavala humano.«

Slovenija je namreč socialna in humana država. Toda ne za državljane, socialna je za tujce, humana pa je za tajkune in premožensko finančne BARONE.

Ker je glavno načelo mednarodnega (korporativnega NWO) prava prepoved vrnitve osebe v državo, kjer obstaja realno tveganje, da bo izpostavljena mučenju, nečloveškemu ravnanju ali kaznovanju je jasno da se lahko muči samo državljani v državah kamor so migranti napoteni. Številni domačini, ki jih pri nas štejemo v 100 tisoče so že mučeni in to preko revščine. To korporativno upravljanih oblastnikov NWO in njihovih hlapcev ne zanima. Obratno, procesi kažejo da jih še kako zanima, a ne da bi domačemu prebivalstvu v zadostni meri pomagali vzcveteti, ampak umreti.

To priviligirano financiranje je EU projekt in sredstva, ki gredo preko Slovenje v EU, se iz EU vrnejo za izvajanje genocidne politike. Slovenija preko teh finančnih in pravnih zank namreč diskriminira lastne državljane, ki kljub popolni revščini tovrstnih dodatkov ne morejo imeti.

Enaka merila za vse, ne pa privilegiji za nekoga, ki Sloveniji ne daje nobene dodane vrednosti.

EU in slovenska vlada pravice državljanom redno krši, predvsem avtohtonim, ki si ne zaslužijo niti formalne, pravne opredelitve avtohtonosti. Takšni, ki so več generacij v Sloveniji na splošno bolje predstavljajo kulturo, izročilo, posebnosti in značilnosti Slovenije, kot priseljenci. Tudi vlagali so svoje delo in znanje v družbo. Že zato bi morali imeti posebej opredeljen status ti, ki nudijo gostovanje ali pa ga ne nudijo. Odvisno od njihove avtohtone presoje in partnerskega odnosa s prosilcem gostovanja. In res se lahko vprašamo in pri tem ostanemo frapirani in brez nikalnega odgovora:
Ali se tako preko finančnih tokov izvaja genocidna politika?

In če se ozremo k modelu sistematičnega uničevanja slovenskih vitalnih podjetij ter sistematičnemu branjenju NEDOTAKLJIVOSTI bančnih, arhivskih ipd LUKENJ, potem nas je lahko lastnih oblastnikov GROZA. Niso samo nesposobni iztrgati se iz prijemov združb, ki jih držijo v šahu, niso niti sposobni javno priznati, da je SLOVENIJA postala KOLONIJA. Če bi priznali svojo popolno nemoč in zgolj igralstvo, ko na političnem parketu samo izvajajo ukaze s strani interesnih skupin iz ozadja, bi se narod lažje postavil na lastne noge. Tako pa z zavestnim zavajanjem delajo zločin proti narodu in možnostih nadaljnjega razvoja.

Anketo:
SLOVENIJA NAJ SPROŽA POSTOPKE ZA PRENOVO VLOGE NATO PAKTA IN RKC, NITI V NATO PAKTU NITI V RKC NI VSE SLABO, RES PA DA ZLOHOTNO OČITNO PREVLADUJE lahko izpolnite TU

 

RASIZEM PAPEŽA /PAPEŽI, MALTEŠKI VITEZI, PREDSEDNIKI RS/


KA Z A L O

ja marsikaj je dogaja na tem svetu govori se eno dela drugo na skrivaj uničuje in potem rešuje

lp

odličen članek Vlado, tudi sam sem že napisal nekaj na to temo, mogoče bom objavil kljub temu, da si ti zajel že vse bistvo.

Na RTVS blogu, ki je kopija tega, je komentator Sebastjan666 zapisal: "'Socialist' (v resnici ta pravi jezuit) papež Frančišek je še kako sodelavec in pomočnik pri gradnji totalitarnega sistema, ki ga počasi gradijo bankirji in hm, nekakšni okultisti, ki so zbrani okoli njih. Za svojega zvestega sodelavca si je papež Frančišek izbral Petra Sutherlanda, ki vodi vatikansko migracijsko politiko, kot tudi vatikansko banko, oz. vatikanske finance. Peter Sutherland je pa nekdanji vodja Bilderbergov, član Trilateralne komisije, vodja migranstke politike pri UNu, nekdanji visoki predstavnik Goldman Sachsa,........ Tako radi imamo migrante, da jih stradamo, pobijamo, posiljujemo, javnosti pa peremo možgane, da jih morajo sprejemati, in da so rasisti in fašisti tisti, ki se zavedajo kje je problem globalizacije. RKC je podaljšana roka globalizma." Vir: http://www.rtvslo.si/blog/meteor/rkc-in-nato-pakt-in-kje-bo-prihodnja-vojna/112878