Članek
DIMENZIJE LJUBEZNI MED SONCEM IN ZEMLJO
Objavljeno Apr 05, 2017

   Doživeti sončno svetlobo pomeni doživeti izvir kreacije, resničnost in povezanost širših dimenzij. Takšno doživetje POMIRJA, krepi, ozdravlja. Le zakaj so naši predniki Sonce častili. In dandanes, razen redkih izjem, o dimenzijah našega OČETA SVETLOBE, nihče ne ve praktično nič?

Predstavitev si lako ogledate v PDF obliki










ČEBELA JE NADČASOVNI SIMBOL RAZLIČNIH KULTUR








PODOBNOSTI MED KRIŽANJEM JEZUSA IN MITRAISTIČNIM ZAKOLOM






LJUDJE SO IZBRALI SMRT, PEKEL IN VSE KAR SODI ZRAVEN


SVEČENIK PRESEŽNOSTI: ČAŠČEN, NATO OKRADEN, NATO PREMAGAN




_______________________________
DODATEK K RAZLAGI KOMENTARJA -
rože slovenskih (Karniolskih) Knezov








K A Z A L O... UMETNOST

Andrej je spodaj napisal: "Vse bolj se mi zazdeva, da gledamo le projekcijo. Živimo kot v Platonovi jami... NASA fake sun & chemtrails & mirrors with fake sun new chemtrail patterns discovered 3/12/2017 https://www.youtube.com/watch?v=UGMEQZKNFhI " _________ Predlagam, da pogledaš kaj je zanimivega v blogu in analiziraš samo to, ali obrano najdeš kaj je po tvoje napačno... "Fake Sun projekt" je samo poskus zavladati na način, da nas odtrgajo od realnega sveta. Teh traparij ne mislim niti pogledati. Vsaj nekaj samospoštovanja in spoštovanja tega kar sveti tam zgoraj in kar zaradi tega zeleni tu spodaj moramo imeti. In piši iskreno ter pod svojim imenom pa bo komunikacija lažja, tudi manj sporna, saj sem do povsem neznanih komunikacijsko zahtevnejši.

Tudi Adam je po biblijskem izročilu živel 930 let, Set 912, Metuselah 969, pa NOE 950 let... Pri teh starostih pozabljate na poved teksta samega. (1 Mz 5,3). "Adam je živel sto trideset let in rodil se mu je sin po njegovi podobnosti, kot njegova podoba. Imenoval ga je Set. 4 Potem ko se mu je rodil Set, je bilo Adamovih dni še osemsto let in rodili so se mu sinovi in hčere. 5 In vseh Adamovih dni, ki jih je preživel, je bilo devetsto trideset let. Potem je umrl." "rodil se mu je sin po njegovi podobnosti, kot njegova podoba" pomeni da se je INKARNIRAL v telo sina (novorojenega to pa seveda ni bil SETH). Adam je kot DUH živel 930 let in ko ta duh odide iz zemeljskega ciklusa neposrednih inkarnacij, duha Adama ni bilo več. http://www.biblija.net/biblija.cgi?set=2&l=sl&pos=1&qall=1&idq=14&idp0=14&m=1 Mz 5&hl;=1 Mz 5,32

haapy yack Iz besedila, ki si ga dal sta ANU in ANTU ženski in moški vidik obiskovalcev iz drugega sončnega... sistema, Se zate delovanje SONCA poimenuje z RAA?

Hmmm tovrste tematike mi pa niso blizu. Samo pozdrav. Lp