VOLILNA PREVARA - VOLITVE V DZ RS 2018

Objavil/a vladislav stres, dne 2018-09-20 ob 06:04:24

V Sloveniji pride na oblast skupinica političnih strank, ki zbere samo 5% glasov vseh volivcev.
Tako je bilo tudi na zadnjih volitvah. Natančneje, poslanci koalicije so skupaj z ZL,ki je »kao opozicijska«, zbrali manj kot 5 % glasov vseh volilvcev v RS. Največji uspeh koalicije vladajočih - Lista Marjana Šarca (LMŠ) je dobila 13. poslancev, ki so vsi skupaj zbrali 29.877 glasov volivcev ker predstavlja 1,74 % vseh volilnih upravičencev v RS.

V Sloveniji je namreč bilo ob razglasu volitev 1.714.376 VOLIVCEV.
Tudi opozicijske stranke SDS, NSi in SNS niso zbrale bistveno več kot 5% vseh glasov. O tej sramoti in VOLILNI PREVARI, ki tiči v našem Zakonu o volitvah seveda pridno molčijo. Tako eni, kot drugi. Dovolijo samo prepir za oslovo senco, za dejansko spremembo sistema volitev nimajo nobenega posluha. Zopet bodo obljubljali kombinirani volilni sistem, pa preferenčni glas, Slovenija ena volilna enota... a premika k temu da Zakon o volitvah uskladijo z Ustavo RS... Ne to pa ne bomo doživeli.

Prevara se izvaja na več načinov. Več nam je že znanih.
- Kandidati pri kandidiranju nimajo enakopravnih možnosti kandidiranja. Eni zbirajo na stotnije podpisov preko Upravnih enot, ki so popoldne večinoma zaprte… drugi pa dobijo podpis 3 poslancev kar v njihovih pisarnah ali ob kavicah.

- Eni imajo odprt medijski prostor za svoje nagovore (raje beri obljubljanje nečesa, o čemer ali nimajo pojma ali pa ne bodo mogli izvajati, saj smo država sistemskih nepravilnosti in notranje konfliktnosti), drugi so medijsko napol ali v celoti BLOKIRANI.
ipd
Oglejmo si spodnje slike. Na spletni strani Gibanja za prenovo Slovenije pa dobite celotno analizo in predstavitvene grafikone podatkov. Seveda najdete tudi povezave do virov podatkov.Če najdete kakšno računsko napako jo z veseljem popravim. Na DVK (Državne volilne komisije) spletnih straneh seveda analize volitev ne najdete niti osnovnih podatkov, ki sem jih našel DRUGJE. Kje? Kliknite PDF povezavo Gibanja za prenovo Slovenije TU.

Vsi poslanci tega DZ RS so zbrali 10,67% glasov vseh volivcev.
Za referendum proti uveljavitvi zakona referendumski predpisi zahtevajo KVORUM 20% vseh volivcev, torej 4 kratnik za izvolitev t.im. leve ali desne oblasti. Zakon, ki volivcem ni dober pade oz. se ne uveljavi samo če je cca 343.000 volivcev proti. Vemo da poslanci s svojem mandatu sproducirajo na stotine zakonov in njihovih popravkov.S popravkom 90. člena pred leti je postal neposredni nadzor nad zakonodajo s strani ljudstva povsem nemogoč.


SPODAJ JE SLIKA S TISKOVNE KONFERENCE, KI JO JE POSNEL TUDI AMATERSKI ZANESENJAK, KI NAM JE KASNEJE POSNETKE ODSTOPIL. Ostali nismo uspeli posneti vsega... Kljub vabilo poslanim več kot 100tim urednikom, novinarjem ter e naslovom medijev s strani pravnika Gašperja Ferjana (e mail lista Vilija Kovačiča) na konferenco ni prišel noben novinar.  So pač del REŽIMA, posredno ali neposredno tudi plačevani z njegove strani in delujejo skladno s prevaro, ki jo opisujem.


9 ur govorjenja o že dogovorjenem kot predstava za "RAJO".

Borut Pahor je predsednik države v neustavnem položaju.
V skladu z njegovimi načeli: miri, pozira in ne stori odločnega koraka v smer soočenja s problemom, da bi se NEPRAVILNOSTI VOLILNEGA SISTEMA razrešile.

SIMBOLIČNI PRIKAZ OBRAČUNAVANJA Z VOLIVCI /VOLI  V RS
.
DODANO 20.9.2018 ob 22 uri:
CILJ OBLASTI - RAZDROBLJENOST IN NEPREGLEDNOST INFORMACIJ
Število volilnih upravičencev v državi ni objavila Državna volilna komisija, ampak Ministrstvo za notranje zadeve. Podatek najdemo na spodnji povezavi: http://www.mnz...OBJAVA_STEVCA_VOLILNIH_
UPRAVICENCEV_2018.docx

„Na dan razpisa predčasnih volitev v Državni zbor Republike Slovenije je v Republiki Sloveniji 1.714.376 volilnih upravičencev.“
Opis volilnega sistema, ki omogoča krajo velike večine volilnih glasov, pa na tej povezavi: http://www.mju.gov.si/si/delovna_podrocj
a/volilna_in_referendumska_zakonodaja/vo
litve_v_drzavni_zbor/

Tu lahko preberemo: „Poslanci se volijo po načelu, da so v državnem zboru sorazmerno zastopani politični interesi. Mandati se delijo na dveh ravneh, in sicer v volilni enoti ter na ravni celotne države. Uveden je tudi prag za vstop v državni zbor.
V volilni enoti se mandati delijo na podlagi volilnega količnika. Število mandatov, ki jih dobi posamezna lista, se ugotovi s količnikom, ki se izračuna tako, da se skupno število glasov, oddanih za vse liste kandidatov v volilni enoti, deli s številom poslancev, ki se volijo v volilni enoti, povečanim za ena, kar se zaokroži na celo število navzgor. S tem količnikom se deli število glasov za listo. Listi pripada toliko mandatov, kolikokrat je količnik vsebovan v številu glasov za listo. Ne glede na navedeno, tiste liste oziroma istoimenske liste, ki na območju države niso dobile najmanj 4% od skupnega števila glasov, se pri delitvi mandatov ne upoštevajo.
Mandati, ki niso bili razdeljeni v volilnih enotah, se razdelijo na ravni države tako, da se listam oziroma istoimenskim listam dodeli toliko mandatov, kolikor znaša razlika med številom mandatov, ki bi jim pripadli na podlagi seštevkov glasov na ravni države, in številom mandatov, ki so jih dobile v volilnih enotah.“
KAZALO VTA

Gibanje za prenovo Slovenije

K A Z A L O

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
6
vladislav stres
0
Oct 06, 2018
Hvala
Srečni Janez:
"Evo se strinjam.
Torej se bomo prebudili in prenehali biti odvisni od vodij cerkva in od velikih inštitucij visokega šolstva, da začnejo učiti resnico?
Kakšna pošast pa je resnica?
Pravi vladarji Washingtona so nevidljivi in vladajo izza kulis je dejal - sodnik Vrhovnega sodišča Felix Frankfurter leta 1952.
In ker imajo globalist skupen načrt so to prenesli že na večino planeta."
___
Se povsem strinjam
Kdaj me pokličeš?
#6
haapy yack
1
Sep 26, 2018
#4
hoj
Nekdo je dejal, da bi bilo bolje, da se prebudimo.
Evo se strinjam.
Torej se bomo prebudili in prenehali biti odvisni od vodij cerkva in od velikih inštitucij visokega šolstva, da začnejo učiti resnico?
Kakšna pošast pa je resnica?

Pravi vladarji Washingtona so nevidljivi in vladajo iza kolis je dejal - sodnik Vrhovnega sodišča Felix Frankfurter leta 1952.
In ker imajo globalist skupen načrt so to prenesli že na večino planeta.
Pri nas tudi ni nič drugače, ker furamo globalno politiko.
kosoncezagoreizginevseleponekočpreminepres
boditevcvetju

#5
Petra
0
Sep 26, 2018
Barabe naj zamenjajo druge barabe, pravite Haapy.
To pomeni, da smo se nesposobni organizirati da kaj spremenimo.
Ne bo držalo. Ne bodite tako zagamani, pardon črnogledi.
#4
haapy yack
0
Sep 25, 2018
hoj
Same prevare.
Pricurljalo je, da je Cerarjeva vlada lagala, da je Bruselj zahteval, da je pri drugem tiru zraven tudi Madžarska.
Ljudje bi moral zahtevati, da te barabe zamenjajo druge barabe.
Drugač tako ne bo nikoli.
masonskafamilijapres
boditevcvetju
#3
Stoyan Svet
1
Sep 24, 2018
o volilnih prevarah in njenih manipulacijah opozarjam že 20 let, odkar sem bil 1997 v krajevni volilni komisiji. takrat sem dobil tudi anonimne grožnje, da v kolikor bom z opozarjanjem na volilne goljufuje nadaljeval, da me bodo ubili. Žal nam res vlada mafija, katere predstavniki bi morali vsi biti že v zaporu na Dobu.
#2
rega regica
0
Sep 24, 2018
Tu sem odkljukala 30. glas:
Da, volitve so bile volilna prevara
http://www.rtvslo.si/blog/meteor/volilna-prevara-volitve-v-dz-rs-2018/121982

VOLILNA PREVARA - VOLITVE V DZ RS 2018 :: meteor :: Blog :: MMC RTV Slovenija

Blog - del največje spletne skupnosti Moj splet z največ registriranimi uporabniki. Sodelujte s svojimi blogi tudi vi.
#1
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2018-09-20 06:04:24 (Sep 20, 2018)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Dan zalivanja drevesa življenja, ko novi vojvoda prevzame duhovno oblast
MILAN M CVIKEL IN MATEJ ACCETTO - KDO NAJ ODSTOPI?
ODKRIVANJE ZGODOVINE SLOVENCEV - SLAVNIH VENCEV
VRČ VAČE / VAŠKA SITULA - SEDEMDNEVNI RITUAL KNEZOV IN VOJVODE 2.
PREDAJA DOSJEJA MARJAN ČAD - OSAMOSVOJITELJI IN NJIHOVE LAŽI
VRČ VAČE / VAŠKA SITULA - SEDEMDNEVNI RITUAL KNEZOV IN VOJVODE
MATERA NARODA / IDEAL ŽENSKE
Volitve in dobro nedeljsko jutro!
SPREMEMBA VOLILNEGA SISTEMA BO ZOPET SAMO NAVIDEZNA
MEDIJSKE LAŽI ZDA IN DRUGIH DRŽAV PREKO KATERIH SE SPROŽAJO VOJNE
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj