BESEDA SATANA

Objavil/a vladislav stres, dne 2019-02-21 ob 13:22:19

Anketo:
Satanizem obstaja in je najbolj prefinjena oblika zavajanja, a odgovornost za posledice nosimo sami, saj smo nasedli lažem.
- Se strinjam
- Ne to je teorija zarote, se ne strinjam.
- Ne vem

lahko izpolnite TU:


BESEDA SATANA
"Kdor zaradi laži zapusti svoje, svojega ni vreden,
saj kdor verjame lažnim lučem naj z njimi odide v pekel.
Tam te pečemo tako dolgo, da postaneš okusen."


avtor: Vladislav Stres___________________________________
.
Srečni Janez:
Šibkost ljudi, vse slabe navade, strasti in napake je treba prignati do skrajnosti...
Treba je podpihovati nasprotja, osebna in med ljudstvi, rasna in religijska sovraštva, tako da se bo med njimi ustvaril nepremostljiv razkol...

Za predsednike je treba izbirati med vrstami tistih, ki so suženjsko pokorni katerim že...
Podkupovat je treba najvišje državne uradnike, da bodo njihove vlade najemale tuja posojila in tako padle v dolžniško hlapčevstvo katerih že ...,
da bi na ta način njihove državne dolgove samo še povečevali.

S sproženimi gospodarskimi krizami, pri katerih se ves razpoložljiv denar naenkrat vzame iz prometa, se izzove propad denarnega gospodarstva katerih že...?

Finačna moč mora prevzeti ključni nadzor nad trgovino in podjetništvom, tako da bodo vele"industrijalci" s svojim denarjem pridobili politično moč...

Srečni Janez:
Globalisti davijo vse. Nikjer na planet ne bo kmalu več kotička kamor se bo posameznik lahko potuhnil.
Najbrž je parola za na zid ali kar tako ,,Ljudje osvestite se" - kr neki.
Ljudje se nočejo ali pa ne morejo, ne znajo upreti temu, da živijo v fevdalizmu, v katerega so vpete vse naše vlade in podjetja in vsak posameznik in so družno vsi sužnji dolga.
Tak sistem furajo in regulirajo centralne banke za medsebojno poravnavo s ciljem, da pokradejo še preostalo bogastvo sveta, ki se lepo prenaša v roke plenilskih banditov, ki sebe imenujejo "elita".
Cilj teh barab, to je premila beseda je "moderna" suženjska družba in uničenje človeka.
Umri suženj pravi bančna drhal press.Srečni Janez:
Globalistični daveži nizajo neuspeh za neuspehom.
Kontrolorji starega finančnega sistema se soočajo z mnogimi porazi...
Velik neuspeh so doživeli, ko so poskušal ukrasti venezuelske naftne resurse s postavljanjem enega od svojih lopovov na oblast. Venezuelci so dojeli, ko je tako imenovani "opozicijski voditelj" Juan Guaidó prejšnji teden odkril svojo pravo barvo, ko je obljubil, da bo privatiziral (tj. predal kazarski mafiji venezuelske naftne resurse - največje zaloge nafte na planetu); Več

Kabala je tudi poizkušala zrušit vlado Zimbabveja (zaradi kraje zlata, diamantov, redkih kovin in drugih resursov), propadel jim je tudi dvig cene nafte prejšnji teden.
Več PressTV-Venezuelans call on US to 'keep hands off oil industry'

Srečni Janez:
Še en znak je, da je stari sistem v paniki zaradi izgube kontrole. Prejšnji teden je Senat ZDA glasoval z 68 glasovi, da se ne umaknejo iz Afganistana in Sirije proti 23 glasovom, da se umaknejo. Senatorji so v resnici glasovali proti twmu da kabalisti izgubijo dohodke od ukradene sirske nafte in afganistanskega heroina.
Jan Lafit največji ameriški gusarpres

Vir
__________________________Več RASIZEM PAPEŽA:
Vir

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
11
haapy yack
0
Mar 10, 2019
hoj
Ko se enkrat negdo ujame v mrežo ni izhoda. Bo vodetlej Francije, voditeljica Nemčije, Mayeva kaj v to smer hrabrih in mrtvih? Najbrž ne.
Bilo je nekaj članov US Kongresa, ki so se upali in zato plačali z življenjem. Eden tak žvižgač je bil Adam Clayton Powell, prvi črni član Kongresa iz New Yorka. V emisiji Davida Frosta je o tem spregovoril. Umrl ja takoj po oddaji. Celo med emisijo na tv je povedal, da ga bodo ubili. Mnogo drugih so fental.
Član kongresa Larry P. McDonald je umrl 1976., v Boingu 747 Korean Airlines, ki so ga sestrelili Rusi. Kongresnik je govoril o motivih Rockefellerjev in njihovih zaveznikov, ki imajo v načrtu ustanovt svetovno vlado v kombinaciji superkapitalizma in komunizma pod eno kapo, vse pod njihovo kontrolo.
Dobr zadnje čase jim azijske tajne združbe močno mešajo štrene.
boditevcvetju
#11
vladislav stres
0
Mar 10, 2019
Hvala za zopet tehtne podatke Srečni Janez.
Vreden si občudovanja.

Vedi pa da je svet narejen kot čebulna struktura inteligenc.
V vsakem UMu je tudi izvorna prasila, ki je večja kot si mislimo.
Višje inteligence ne dopuščajo da se ubije poštenega človeka, ki ne živi samo v svoji glavi. Vsak mora narediti ključno napako da se dovoli ODSTRANITEV s svincem...

Kar praviš obstaja, pozabil pa si na to drugo. potrebujemo hrabre in nepokvarjene predstavnike.
To je to.
bodinajahti
#10
haapy yack
1
Mar 09, 2019
hoj

vladislav stres: Zadnji ostanek organiziranega krščanstva na naših tleh je bil Oglejski patriarhat. MOČ RKC počiva na denarju, organizaciji LOŽ in NEVEDNOSTI.
-----------------------
Kot opomnik iz ozadja, ko oseba postane premier, predsednik, guverner središčne banke itd., jih obišče negdo iz Vatikana,Vatikanske banke in daje bančno knjižico z astronomskim zneskom denarja v njej. Po P2 masonu in iz drugih virov. To se lahko giblje od 100 miljonov USD za šefa manjše državez ili preko miljarde USD za vodjo velike države govorijo viri. Tedaj se osebi reče: "Dobrodošli v klub bogatašev", potem se ga opozori, če bo odbil denar, bo ubit To je znana izbira med srebrom ali svincem, ki ga je skrivna vlada koristila za kontrolo od pamtiveka.
boditevcvetju
#9
vladislav stres
0
Mar 09, 2019
Zimzelen: V. GERKMAN je zapisal:
"Človek je bitje, v katerem se začne vesolje zavedati samega sebe."
___
Hvala izjemna misel. Misliš ljudi z repi na drevesih, po barčkih, na nogometnih, boksarskih... tekmah ali kaj bolj specifičnega?

Tu se postavlja vprašanje definicije Človeka z velikim Č.
Teh pa je dandanes malo in na nek način VSE MANJ.
Ni pa tako črno kot je videti.
#8
vladislav stres
0
Mar 09, 2019
Srečni Janez: "Lopovski Rim. V tistem času so škorc koval največjo ponaredbo vseh časov. To se je imenval "KONSTANTINOVO podaritev" (Donatio Constantini)."
___
Donatio Constantini je prenos oblasti v LOŽE, ki jih predstavlja rimski škof. Rimski imperij se je tako prikril in preko prikrivanja vlada še dandanes. Rim se je ccca 100 let po ediktu tudi formalno navidez SAMOUKINIL. Izgovorov zakaj tako je več, del tudi v slabšanju vojaške moči z namenom samoukinitve.
Prvotna listina ni ponaredek, ta, ki je sedaj uradna, pa je ponaredek.
RKC je glede prikrivanja dejstev zelo SPRETNA. Tudi satan je spreten. Zanos vernike vleče že tisočletja. V zadnjih 100 letih je uspela da v EU razen dela duhovščine skorajda ni več vernih ljudi. Izjemen "uspeh". KATOLIŠKA cerkev je prikriti rabelj KRŠČANSTVU.
Zadnji ostanek organiziranega krščanstva na naših tleh je bil Oglejski patriarhat. MOČ RKC počiva na denarju, organizaciji LOŽ in NEVEDNOSTI.
___
"Listina ponazarja edikt rimskega cesarja Konstantina iz leta 324, ki dodeljuje papežu Silvestru I. in njegovim naslednikom last in duhovno vodstvo Rima, Italije in vsega Zahodnorimskega cesarstva.

Odlomek listine, na katerega so se sklicevale poznejše cerkvene zahteve, je v prevodu sledeč:

Ob upoštevanju dejstva, da je naša cesarska oblast posvetna, odločamo, naj se naša najsvetejša Rimska Cerkev spoštuje in časti in naj se Sveto Škofovstvo svetega Petra slavno poveličuje nad naše posvetno Vladarstvo in oblast. Rimski škof mora vladati nad štirimi glavnimi sedeži, Antijohijo, Aleksandrijo, Kostantinopljem in Jeruzalemom, in nad vsemi Božjimi cerkvami na svetu… Končno poklanjamo Silvestru, univerzalnemu Papežu, našo palačo in vse pokrajine, palače in okrožja mesta Rima in vse Italije in vseh zapadnih dežel."
https://sl.wikipedia.org/wiki/Konstantinova_darovnica
http://stres.a.gape.org/VTA/nazivi_papeza1.pdf


#7
vladislav stres
0
Mar 09, 2019
Stojan Svet: "satan baje v prevodu pomeni nasprotnik"
___
Pojdimo globlje od bajk.
SAT ANA je satje (tudi sadež) Ane.
Satan je tudi SKUŠNJAVEC. Je del ustroja sveta.
Če ne pademo na skušnjave se potuhne in je kot da ga NI.
#6
Zim Zelen
3
Mar 05, 2019
Misel za danes (avtor je znan:)
"Človek je bitje, v katerem se začne vesolje zavedati samega sebe."
V. GERKMAN
#5
Stoyan Svet
1
Feb 24, 2019
satan baje v prevodu pomeni nasprotnik,
nasprotnik čemu?
Nasprotnik notranjemu miru, ki ni od tega sveta,
nasprotnik tisti resnici, ki osvobaja od znotraj navzven
in nasprotnik brezpogojni ljubezni.
tisti ljubezni, ki je kot narava,
ki nam ves čas daje njene plodove.
#4
haapy yack
1
Feb 22, 2019
hoj
Lopovski Rim. V tistem času so škorc koval največjo ponaredbo vseh časov. To se je imenval "KONSTANTINOVO podaritev" (Donatio Constantini). Po naročilu cerkve so takrtni pravniki napravili listino, po kateri naj bi cesar Konstatntin v 4. stoletju podaril katoliški cerkvi in papežu osebno vse časti, karljavsko in cesarsko krono in ves znani svet. V imenu te potvorjene listine si je Cerkev lastila cel svet. Ko je bila pred 500 leti - na novo odkrita Amerika, je Cerkev v imenu tistih ponaredb dala Ameriko Špancem in Portugalcem. Ti so prav na gnusen način pobili vse Indijance...
izljubeznitebompožrlpres
boditevcvetju
#3
vladislav stres
0
Feb 21, 2019
Ojla Srečni Janez
Konstantin je ponarejal samo Biblijo Nove zaveze.
Pa še to ni mogel vse, samo veliko ključnega.
Veliko pa so zmetali ven (Heretični teksti).
Krščanstvo je od pradavnine. Postavili so se na čelo krščanstva ker ga niso mogli povsem zlomiti in si Izmislili pravo pot - KATOLIŠTVO.
Tudi to so nam imperatorji skrili.
In res je - lažem verjamejo ŠE DANDANES.
#2
haapy yack
1
Feb 21, 2019
hoj
A ni Bob Dylan leta 1963 pel Masters of War. Skrivate se v svojih jazbinah/dvorcih. Skrivate se pred mojimi očmi/našimi je najbrž imel v mislih. Dobr vmešan je tudi finčni svet, kajti pravila postavljajo banke, ki so seveda v zasebnih rokah.
Konstantin pa je bil en lopov. Poskrbel je, da moč in bogastvo bogatih zaščitil s tem, da si je izmislil novo religijo in leta 325 so v Biblijo zapisal tisto, v kar naj bi ljudje verjeli, in v kar verjamejo še danes.
smrtninapredekuničenjezemljepres
boditevcvetju
#1
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2019-02-21 13:22:19 (Feb 21, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Dan zalivanja drevesa življenja, ko novi vojvoda prevzame duhovno oblast
MILAN M CVIKEL IN MATEJ ACCETTO - KDO NAJ ODSTOPI?
ODKRIVANJE ZGODOVINE SLOVENCEV - SLAVNIH VENCEV
VRČ VAČE / VAŠKA SITULA - SEDEMDNEVNI RITUAL KNEZOV IN VOJVODE 2.
PREDAJA DOSJEJA MARJAN ČAD - OSAMOSVOJITELJI IN NJIHOVE LAŽI
VRČ VAČE / VAŠKA SITULA - SEDEMDNEVNI RITUAL KNEZOV IN VOJVODE
MATERA NARODA / IDEAL ŽENSKE
Volitve in dobro nedeljsko jutro!
SPREMEMBA VOLILNEGA SISTEMA BO ZOPET SAMO NAVIDEZNA
MEDIJSKE LAŽI ZDA IN DRUGIH DRŽAV PREKO KATERIH SE SPROŽAJO VOJNE
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj