Volitve in dobro nedeljsko jutro!

Objavil/a vladislav stres, dne 2019-05-25 ob 12:21:12

Iz PARTIZANSKIH NOVIC

Zakaj voliti?
Koga ne voliti?
Zakaj nekoga voliti, da ne bo drug izvoljen?
Zakaj ne voliti?

Večna dilema. Politične stranke lansirajo odkrito in podtalno razno razne verzije, da pridobijo volivce na volitve. EU volitve imajo komaj slabo 25% udeležbo. Popolna ne legitimnost, ko neke strankarske strukture volijo same sebe in trdijo, da jih je izvolilo ljudstvo in, ki v 75% ne gre na volitve.
So se kdaj strankarske strukture vprašale ali je kaj narobe z njimi?
Niti se ne rabijo, saj je za izvolitev dovolj tudi en sam glas in to tudi, če kandidati volijo sami sebe in jih nihče drug.
Praktično je okrog 15 (na oko) političnih strank s po 8 kandidati, kar znese približno 120 oseb. In, če vsak obkroži sebe je to 120 volivcev, po Zakonu dovolj, da so izvoljeni. Udeležba na volitvah bi tako lahko bila 0,001% in bi izvoljeni trdili, da so izvoljeni predstavniki naroda.
Tako izvoljeni upravljajo z državo, sprejemajo predpise, upravljajo z EU, sprejemajo njene predpise itd..
Za ljudsko iniciativo je Ustavno določilo, ki predpisuje, da je za uspešnost izvedbe (zmaga kdo dobi večino) potrebna udeležba najmanj 20% vseh volivcev, pa se gre samo za eno VPRAŠANJE, en PREDPIS ali eno DOLOČILO PREDPISA.
Kriteriji za nas narod, da kaj odločamo so visoki, dočim, ko gredo politične stranke na volitve so pa Ustavno in Zakonsko uspele, če se jih udeleži 88 volivcev, hkratnih kandidatov za Državni zbor ali 8 volivcev, hkratnih kandidatov za Evropski parlament (tudi en sam, da je izvoljen en sam evro poslanec z enim glasom).

Drug zamršen volilni problem je, da so se vse stare stranke med seboj dogovorile: "Vladamo skupaj in to samo mi, enkrat kot oblast, drugič ko opozicija. Nobenega novinca ne spustimo medse razen, če ni naš in naša frakcija."

Tako se obstoječe strankarske strukture po potrebi prebukirajo v navidezno nove, spajajo in razhajajo. Ob osamosvojitvi je bil določen že vrstni red kdaj bo kdo na oblasti.
Mesec dni pred začetkom uradnih volitev se ve (s plus ali minus eden poslanec) kdo bodo izvoljeni poslanci in kdo je po dogovorjenem redu mandatar.

Z anketami in medijsko ustvarjeno priljubljenostjo se potrdijo volitve kot, da so tako bile in kot so jih napovedovale ankete, ne glede kako smo volivci volili. Pa kašen aparat potem imajo? Kako je to mogoče?
Preprosto, če so dogovorjeni, teče vse kot po maslu.
Kolikokrat ste se vprašali: Kako je ta lahko bil izvoljen, če pa ne vem za niti enega, ki bi ga volil? Itd.

Naš namen ni, da vas pozivamo k bojkotu, ne k volitvam, ne za tega, ne za onega.
Naš namen ni, da vam zbijamo volilno voljo niti, da jo podžigamo, ampak, da se zavedate: kakor koli boste naredili ni nič narobe.
Lahko ste zadovoljni, lahko nezadovoljni, če greste ali ne greste volit.
Odločitev je vaša.
Tudi, če boste mislili, da ste storili kaj narobe, da ste šli voliti pa bi bilo bolje, da ne bi šli iti in obratno, se ne žrite.


Z vidika kdo bo izvoljen in kdo ne, nimate nobenega vpliva, čeprav so vas preparirali, da ste vi tisti, ki odloča.
Verjemite, da ne, ker je že vse odločeno, hkrati pa ne imejte občutka ne moči.
Se bodo vremena zjasnila, nič ni za vekomaj zamujeno nič ni izgubljeno.
Ne se sekirat, če boste videli, da ni tako kot ste želeli.
Glavo gor in gremo naprej.

Najboljše zdravilo je smeh, da se nasmejite sami sebi, kako ste se pustili potegniti za nos.


Nasmejmo se ali volilna tragi komedija ugrabljene države

Alo, so stare struktur v redu ali ne? Alo, so prišleki v redu ali ne? In njihove kombinacije, puščamo kot vam odprto vprašanje!

Volitve so po Ustavi RS in mednarodnih Listinah;
ne poštene,
ne svobodne,
ne enakopravne.

Parlamentarne stranke (bela elita) se peljejo z avtobusom, dočim ne parlamentarne in ne odvisni kandidati (kot črnci) peš tečejo za njim misleč, da jih bodo na cilju prehiteli.
Prava politična segregacija (političnega razločevanja) kot v času rasnega aparthajda v Južni Afriki.


Parlamentarne stranke lahko s 4 (dve z 6) podpisi poslancev kandidirajo na Evro volitvah, dočim morajo ne parlamentarci zbrati 1.000 overjenih podpisov podpornikov, neodvisni kandidati pa celo 3.000 podpisov podpore.

Po Ustavi in mednarodnih Listinah poslanec nima te pravice, a je po slovenski zakonodaji njegov podpis vreden kot 250 podpisov občanov, v primerjavi z neodvisnimi kandidati celo kot 750 podpisov občanov. Tako en elitnež velja 250 ali 750 plebejcev.
Parlamentarne stranke imajo po Zakonu o RTV SLO odmerjenega 2/3 časa od skupnega dočim ne parlamentarci in neodvisni skupaj 1/3 in to v ločenih (segregiranih oddajah).
Tako plebejci veljaj le 1/3 elitnežev.

Uh, kakšno srečo imam, da volim elitneže, sem prvi razred.
Ubogi jaz, ker volim plebejce, ni nam uspelo.

In takšno je stanje na vseh področjih države. Na ta način so eni dobili naša podjetja, odnesli 75 milijard € na tuje, mi pa se vprašujemo kako je to mogoče. Krivica se nam dogaja vse povsod.


14. člen Ustave RS
(enakost pred zakonom)
V Sloveniji so vsakomur zagotovljene enake človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Dokler ne bo urejena volilna zakonodaja je držav ugrabljena od elit in te so ugrabljene od korporacij.

Svoboda narodu! Oj Osti jarej!

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
4
haapy yack
3
Jun 06, 2019
hoj
Mal za dobro voljo.
https://www.youtube.com/watch?v=vca7c04r95I
boditevcvetju

Chemtrail Cowboy - YouTube

A more humorous take on a deadly serious topic. Animated music video. Now with subtitles/ translation. mp3 download avai
#4
haapy yack
2
May 26, 2019
Svoboda narodu! Oj Osti jarej!
-----------------------------------------
hoj
Tole je čista zajebancija.
Neznatna manjšina ima v svojih kremplji vse s tem upravlja, nadzoruje, od tega živijo in ga prepušča svojim potomcem. Vsi drugi smo obsojeni na večno suženjstvo. Velika večina je razlaščenih, imajo malo ali nič. Rojeni smo kot mezdni sužnji, kot taki živimo in umiramo. Kapitalizma brez suženjstva ni, ker more izhajati le na podlagi 80 odstotkov lačnih ali vsaj socjalno ogroženih "revežev", ki morajo živeti, predvsem pa delati po zahtevah kapitalistične manjšine.
14. člen Ustave RS pa je za šolanje klovnov.
boditevcvetju
#3
Zim Zelen
0
May 26, 2019
Takle mamo.
Vse smo tudi blagoslovili! Kot je pri nas v navadi bi pa zdaj vse na novo uredili po istem principu odločanja in se samo s tem ukvarjali!
Tekmeci pa po levi in desni urno naprej!
#2
Matej
1
May 26, 2019
DOBRO JUTRO! razumem kot da se bomo zbudili.
Ja v nov dan. Kakšen?
Je res vse vnaprej planirano?.
Ta je pa krepka.
#1
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2019-05-25 12:21:12 (May 25, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
ŠKANDAL MOŽNEGA PLENJENJA - VLADNA NABAVA VENTILATORJEV
ODPRAVA PREPOVEDI GIBANJA MED OBČINAMI IN PETICIJA PETICIJI PROTI UKINJENEM ODLOKU VLADE RS
PREPOVEDI VELJAJO SAMO ZA DRUGE - protikoronska zakonodaja
NAČRT UVEDBE KORONA VIRUSA IN TOŽBE PROTI VLADI ZRN
KRONSKI VIRUS - ČAS ORWELLOVEGA VELIKEGA BRATA
VOLILNI SISTEM JE KLJUČ
PREŠERNOV DAN - brez besed
VOLITVE V RS V POGOJIH NAPOL FAŠIZMA
Dan zalivanja drevesa življenja, ko novi vojvoda prevzame duhovno oblast
MILAN M CVIKEL IN MATEJ ACCETTO - KDO NAJ ODSTOPI?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
September 2020
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj