ODKRIVANJE ZGODOVINE SLOVENCEV - SLAVNIH VENCEV

Objavil/a vladislav stres, dne 2019-12-10 ob 14:08:08
Zakaj je simbolika Vaške situle zaprta, zaklenjena za nas?
Civilizacijske kode ravnanj, mišljenja so bile pred 2.500 leti povsem drugačne kot so dandanes.
Stroka pa se je ujela v past presojanja z miselnimi kodami današnje civilizacije.
Tako je obtičala v opisovanju materiala, načina izdelave, dimenzij artefaktov, povsem pa se je izgubila pri analizi simbolov. Zato je zgodovina glede dejanskih hotenj takratnih ljudi in njihovih obredij več in manj (še) povsem neznana.

A tudi za popise, hranjenje, restavriranje, razvrščanje… umetnin preteklosti smo lahko številnim arheologom hvaležni. Čudi pa me, da se imajo za poklicane tudi za vsebinske presoje, pa te specializacije niti ne poznajo.
Neposredna analiza simbolov pa je možna samo preko analize slik umetnin, saj so praktično vsa opremljena z obsežnimi simbolnimi sporočili. Za analizo in primerjanje simbolov potrebujemo kvalitetne slike, čim bolj celovito ohranjenih artefaktov. O starodavnih umetninah je napisano na tone knjig, malo pa je kvalitetnih slik le teh. Ker je zapisov toliko kot jih je in se merijo v tisoče, je jasno, da potrebujemo delitev dela na način specializacije poudarka slikovne analize same po sebi, ki se praviloma naknadno preverja s pisnimi obravnavami le teh.
Ko poznate slikovno analizo veste koliko je izgubljenega "s prevodom", pa še to - večina starodavnih pisnih virov je izgubljenih, ne samo v knjižnicah "ponikalnicah" kot npr. Vatikanska, trudi sicer založenih po depojih ali pa upepeljenih.
...    ualiz Sam se ukvarjam s slikovno analizo, imenujem jo vizualizacija umetnin. Zapisal sem tudi postopke te analize. Preko vizacije umetnin sem povezal simbole več tisoč starodavnih, pa tudi novejših umetnin, v smiselno dopolnjevanje povedi teh simbolov. Razlogi za izmenjavo informacij so tudi s strokovnimi ... inštitucijami ter znanstveniki v njih torej obstajajo, so logični, prepričljivi, še posebej, če si pogledate kakšno od objavljenih raziskav. Tako kot arheologi… ne morejo kar tako pregledati slikovnega arhiva muzejev, ki ga imam, tako tudi jaz ne morem pregledati arheoloških pisanj o umetninah, ki jih obravnavam. Delitev dela je tu torej nujna.

Predlagam ogled moje pripovedi o prvih šestih dnevih obredij, kot o njih govori slikopisna pisava na Vaški situli in podobnih starodavnih umetnin:

Klik na www
profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
10
haapy yack
0
Dec 17, 2019
hoj
"Elita" ne obvladuje celostnega znanja na planet. Ves znaje naj bi obvladovali upravljalci "elite". Duhovniki-magi v resnic so to lažni duhovniki, ki so dal "eliti" samo znanje fikcije, faktologija, ki se tiče samo njih samih, nikoli pa jim niso posredovali celostnega znanj. "Elita" torej ni nikdar videla celostnega znanja. "Elita", ne vidi in ni vse do danjšnjega dneva sposobna videti medsebojno povezanosti vseh procesov ter ne razume kaj se v resnici dogaja. Lažni duhovniki so "eliti" dali lažne občutke nadmoči nad vsemi ostalimi ljudmi. Govoril so jim na podlagi židovsta vi ste 'izbrani', celo 'od Boga; da so 'najpametnejši' 'najbolj nadarjeni' in, da imajo pravico na 'poseben' status v družbi. To je lažnim duhovnikom, da brezkompromisno upravljajo z 'elito' in dozirani prenos znanja 'eliti' jim omogoča, da jih držijo v pokornosti. Da bi stabilno upravljal z družbo je potrebno, da 'elita' nikoli ne dojame kdo z njo upravlja. Torej 'elita' ne sme dolgo ostati na položaju, da nebi dojeli pravo stanje stvari in jo za to Globalni Prediktor-parazit vsake toliko menja. In pri tem uporablja katero koli parolo, ki mu je od slučaja do slučaja koristna
(,,Udari po Židih ali rešuj Rusijo!", ,,Živela svoboda, in enakost!", ,,Rasplamteli bomo svetovni požar!" In tako 'svetovna vlada' podžiga množice na revolucije in 'pogrome' in je tako stara 'elita' odhajal v ropotarnico zgodovine. In ko množica uniči staro 'elito' duhovniki-magi na oblast postavjo novo 'elito', ki so jo pravočasno vzgojili in pripravili. 'Elita? pa zmerom misli, da so oni sam vrh družbe a se v resnic v ničemer ne razlikuje od ovc z dna piramide.
jebatjih
boditevcvetju
#10
vladislav stres
0
Dec 17, 2019
DEMONI, "OVCE" IN GLEDALIŠČE
Gospodarsji so radi nevidni.
Srečni Janez. Daj povej kaj več o sliki , ki kaže na način vodenja črede navzdol. Kaj pa (bivši in sedanji) MONARHI? Mar niso ravno ti popolni sužnji - vodeni in zblojeni. In ker so zblojeni, so še lažje obvadljivi demoničnim ukazovalcem iz ozadja.
#9
haapy yack
0
Dec 15, 2019
hoj
kako stojijo stvari.
https://aim4truthblog.files.wordpress.com/2017/02/neofuedalism.jpg?w=980
boditevcvetju
#8
haapy yack
0
Dec 15, 2019
hoj
Globalisti in njihove sluge trdijo, da to ni satansko znamenje ampak način kako princ odpenja knof na plašač ali reklc. Jebat hudiče.
Kaj bi morali vedeti na pravkar minuli petek trinajstega,
https://www.youtube.com/watch?v=Z5CNV-Z4dVg&feature=youtu.be
boditevcvetju

Friday the 13th - What You Need To Know! - YouTube

This is a reload from my main channel in 2018. Thought this channel subs would enjoy the information. Thanks for all of
#7
haapy yack
0
Dec 12, 2019
hoj
Dobr je prostozidar kot njegov brat. A se Slovencev kaj to tiče. Sigurn.
Saj imamo v savinjski dolini gnezdo Malteških vitezov.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=OcY8-Zwt4bU&feature=emb_title
boditevcvetju

EXPLAINED - Prince Harry devil hand sign & Melania - YouTube

This video will explain why Prince Harry made the Devil horns hand sign during his meeting with Melania.
#6
haapy yack
0
Dec 12, 2019
hoj
Princ Harry hudičev pristaš.
1 of 1
Jali_Cat{⭐️} on Twitter: "‼️YOU BETTER WAKE UP WORLD! ‼️Prince Harry meets w @FLOTUS- DELIBERATELY sets luciferian hand symbolism for photo opp. ‼️You cannot deny what you are looking at. The One World Order ppl are ill. They are evil. The rumors are true. Judge for yourself! https://t.co/jZy9U9omGP"
Edit

“‼️YOU BETTER WAKE UP WORLD! ‼️Prince Harry meets w @FLOTUS- DELIBERATELY sets luciferian hand symbolism for photo opp. ‼️You cannot deny what you are looking at. The One World Order ppl are ill. They are evil. The rumors are true. Judge for yourself! https://t.co/jZy9U9omGP”
Edit
boditevcvetju
#5
haapy yack
0
Dec 11, 2019
hoj
https://www.youtube.com/watch?v=LBjGD5VGVg0&feature=youtu.be
boditevcvetju

NATO Cafeteria Cold Open - SNL - YouTube

Foreign leaders (Jimmy Fallon, Paul Rudd, James Corden) that were caught making fun of President Trump (Alec Baldwin) at
#4
haapy yack
0
Dec 11, 2019
hoj
Kdo ima kakršen koli načrt za take.
Slovenci niso izven tega.
1914: Začetek prve svetovne vojne V tej vojni nemški Rothschildi Nemcem posojajo denar, Britanski Rothschildi Britancem posojajo denar, Francoski Rothschildi pa Francozom posojajo denar. Poleg tega imajo Rothschildi nadzor nad tremi evropskimi tiskovnimi agencijami, Wolffom (približno 1849) v Nemčiji, Reutersom (približno 1851) v Angliji in Havasom (približno 1835) v Franciji. Rothschildi uporabljajo Wolffa za manipulacijo z nemškim narodom v gorečnosti za vojno. Približno v tem času o Rothschildih redko poročajo v medijih, saj imajo v lasti medije...
Se je sedaj že kaj spremnilo. Nič. Lepo furajo svojo agendo.
Če je nekdo zaslepljen, da globaliste skrbi za naše dobro se je do amena zajebasl.
boditevcvetju
#3
vladislav stres
1
Dec 10, 2019
Srečni Janez:
"SIMULIRANA REALNOST
DARPA, Evropski projekt človeških možganov. Svetovalec Pentagona, dr. James Giordano, opisuje nevronanorobotično orožje za nadzor možganov do računalniškega vmesnika za daljinsko spremljanje in manipulacijo možganskega nevronskega vezja. To omogoča, da se zavest posameznikov klonira na svoj zelo digitalni avatar v superračunalniku Sentient World Simulacija. Neposredna povezava med usmerjenim posameznikom in njihovim digitalnim avatarjem obstaja tako, da se vse, kar je storjeno v resničnem svetu, odvija v računalniški simulaciji. Z manipulacijo digitalnega avatarja v računalniški simulaciji človeka misli, prepričanja, zaznave in vedenje manipulirajo v resničnem svetu. To je daljinski nadzor uma. 21. stoletje MK ULTRA. To ni teorija zarote. To ni šala. To je resnična življenjska matrika!"

Radmila Čučak: "...Vsekakor bodo poskušali umetno inteligenco, ki bo prevzela nadzor nad Internetom stvari (IoT) v omrežju 5G in s tem nad vsakim človekom, naučiti človeškega čutenja in mišljenja, za boljšo manipulacijo sistema tehnokracije in vsakega posameznika znotraj te totalitarne družbe "
___

To samo govori o nujnosti sodelovanja, ki pa je mogoče z aktivnostjo posameznika ob njegovi osebni izvirnosti.
Sodelovanja od tebe, ki si silno inteligenten, OD NIKODER.
Torej opozarjaš na valeči ogenj groze manipulacij in nič ne storiš da se to onemogoči. Včasih samo pomanjkanje enega dopušča vdor drugega.
#2
vladislav stres
1
Dec 10, 2019
V prejšnji objavi je dani blisk povedal tudi: "na vaški situli je mnogo več kar vi vidite je res , a očitno niste pravi sogovornik, da vam razkrivam čudovite skrivnosti pradavnin našega izvora."
VS: Vsak mesec je objavljen nov del 7 dnevnih ritualov. Sedaj je objavljen tudi šesti del.

Srečni Janez: "23. marca 687 leta pred našim štetjem (pet planetov zašlo iz svojega kursa, po Konfuciju). Tudi stari Maji poročajo, da je neki planet šel blizu Zemlje, Niburu.
VS: Rešitev tega problema bo kot kaže objavljena v 7 delu ritualov slikopisne pisve Vrča Vače

Srečni Janez:
"AGENDA 21 in 2030:
Uničenje Krščanstva, kot so uničili carstva, nacije, heteroseksualne identitete…Dnevni red je odvzeti ljudem moč, kontrolo, enakost, identiteto in zdravje, nas prepuščajo nemočnim pred židovsko tiranijo Enega sveta. Agendo 21 so na hrvaškem podpisale vlade HDZ-a i SDP-a, in Agendo 2030 Kolinda G. Kitarović i Tihomir Orešković)
Lohk si misliš kdo je pri nas to podpisal."

VS Lepo ste zapisali, a ne ločite med pojmoma KATOLIŠTVO - ki so ga ustanovili rimski CESARJI in KRŠČANSTVO, ki je od pradavnine.
Mogoče dobim priložnost da tudi to predstavim / objavim.
#1
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2019-12-10 14:08:08 (Dec 10, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
DOKAZI ARGUMETI - LAŽI COVID19 NEMŠKI PARLAMENT SAŠKE ANHALT
PASTI PASTIRJA FRANČIŠKA, VSI SVETI TER MASKE KOT TO RAZUME IN ZAPOVEDUJE RKC
ŠKANDAL MOŽNEGA PLENJENJA - VLADNA NABAVA VENTILATORJEV
ODPRAVA PREPOVEDI GIBANJA MED OBČINAMI IN PETICIJA PETICIJI PROTI UKINJENEM ODLOKU VLADE RS
PREPOVEDI VELJAJO SAMO ZA DRUGE - protikoronska zakonodaja
NAČRT UVEDBE KORONA VIRUSA IN TOŽBE PROTI VLADI ZRN
KRONSKI VIRUS - ČAS ORWELLOVEGA VELIKEGA BRATA
VOLILNI SISTEM JE KLJUČ
PREŠERNOV DAN - brez besed
VOLITVE V RS V POGOJIH NAPOL FAŠIZMA
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2021
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj