Dan zalivanja drevesa življenja, ko novi vojvoda prevzame duhovno oblast

Objavil/a vladislav stres, dne 2020-01-03 ob 00:53:48

Daljni predniki so imeli drugačne civilizacijske mišljenjske kode od tistih, ki prevladujejo danes. Poudarjali so pomen čutov: tip, okus, vonj, sluh, vid (po vrstnem redu razvoja čutov) in skrbno razvijali doda-tni, šesti čut – zaznavanje energije. Tudi dandanes, če smo pozorni, se na nekaterih mestih počutimo bolje, na drugih pa nas preveva nelagodje. Iz zaznavanja in oddajanja energij pa so predrimske kulture naredile nekaj več. Ta več si bomo deloma ogledali prek obredja sedmega dne, ki ga preberemo z Vrča Vače in podobnih artefaktov.prvi dan: Poved slikopisja,
drugi dan: Žrtvovanje konja v Vačah,
tretji dan: Posvetitev novega vojvode,
četrti dan: Prvi mečevalec je bil iz Vač,
peti dan ritualov: Slavje zadnjih treh dni v Vačah in kdo je naredil slikopisno pisavo Vrča Vače,
šesti dan ritualov v Vačah: Prihod velike svečenice MA,
Sedmi dan ritualov v Vačah: Dan zalivanja drevesa življenja, ko novi vojvoda prevzame duhovno oblast.

Klik na www


Darilo za udejanjanje sprememb na bolje v letu 2020

Vladislav Stres

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
8
haapy yack
0
Jan 16, 2020
hoj
Efežanom 6:12: "Ker se ne borimo proti mesu in krvi, temveč proti kneževinam, silam, vladarjem teme tega sveta, proti duhovnim hudobam na visokih položajih."
To velja tudi za današnji čas.
boditevcvetju
#8
vladislav stres
1
Jan 09, 2020
Srečni Janez: "Izaija je lepo opisal grozote dežele, ki ne pozna naravnih zakonov: vol pozna svojega gospodarja in osel jasli svojega gospoda, ljudstvo pa ne ve, čigavo je. Prerok Izaija ga imenuje "pregrešni narod", "zarod hudodelcev", "pokvarjeni otroci, "in pravi: "Glava je bolna, srce hiravo, nič ni zdravega na narodu in človeku; dežela je puščava, mesta požgana, tujci žro zemljo." Pišuka kot bi opisal današnji čas."
___
Naravni zakoni so mišljeni kot zakonitosti razvoja vesolja. Človek ima lahko pomembno mesto v vesoljni naravi in mora biti sposoben hvaležnosti.
Če pa ni tako izgublja svoj smisel obstoja in posledice so taka in drugačna oblika uničenja, običajno je to uničenje samo delno. Torej bodo "krste nepregledno številčne".
#7
haapy yack
2
Jan 05, 2020
hoj
Čudn tole. NWO misli tako pobit vse stare, bolne, invalide, črnce, HispanoAmerikance, homoseksualce, skratka za njih vse nezaželjene elemente.
Človek pa naj bi dobil eno samo zapoved ali prepoved, ko je bil postavljen v raj - zakaj se tega ne drži (Geneza 1:29, človeku ne bi bila potrebna druga pravila. Tisti prazakon zahteva spoštovanje vsega živega. Dobr najbrž so take duhovne avtoritete žrtvovale nekoga, ki se ne more braniti ali ugovarjati zarad samoobrambe ali kaj?
NWO bo temu ploskal. Pogubljenje starega, nekoristnega jedca. Dobr ne sam starih za njih smo vsi nekoristni jedci razen seveda njih samih.
Nekoristni jedci navalite na globalne trgovske centre, imamo velik popust za vas nekoristne jedce.
Torej prelivanje krvi, sežiganje masti, in uživanje mesa je hrana nižjih duhov nematerjalnega sveta, bogovi pa se naj bi hranili z nektarjem in ambrozijo. Dobr to se tiče žretja po sv. Pavlu, kjer imamo lep opis dveh miz: mize Gospoda in mize hudiča; prav, da je nemogoče jesti od obeh.
Dobr zdaj smo že pri pravljicah o rdeči kapici in požrešnem volku...
Pred 2000 leti so pismouki učili, da se človek lahko reši vseh togot, če daruje - zlasti v Jeruzalemskem templju - jagneta, vole in golobe. Kdo je nasprotoval takim kretenizmom? Eseni.
Izaija je lepo opisal grozote dežele, ki ne pozna naravnih zakonov: vol pozna svojega gospodarja in osel jasli svojega gospoda, ljudstvo pa ne ve, čigavo je. Prerok Izaija ga imenuje "pregrešni narod", "zarod hudodelcev", "pokvarjeni otroci, "in pravi: "Glava je bolna, srce hiravo, nič ni zdravega na narodu in človeku; dežela je puščava, mesta požgana, tujci žro zemljo." Pišuka kot bi opisal današnji čas.
boditevcvetju
#6
vladislav stres
3
Jan 05, 2020
Srečni Janez: "duhovna avtoriteta bi moral najprej prepovedati vsako žrtvovanje živih bitij."
Javni prikaz izbranega novega konja prvenca, ki oplojuje čredo in pogubljenje starega je del naravni procesov. Tudi narava ubije nemočnega in omogoča razcvet vitalnemu. To narava ne dela skrivaj, ampak javno.
V vseh stvareh so videli UM na različnih stopnjah dozorelosti.
O tem več v zaključku - zadnjem 8. nadaljevanju.

#5
haapy yack
3
Jan 04, 2020

drugi dan: Žrtvovanje konja v Vačah
----------------------------------------------------
hoj
Tole smrdi. Žrtvovanje živali pa četudi kot piše ostarele.
Zakaj niso žrtvoval starga vojvode.
Tam kjer se opleta s smrtnostjo ne more biti ničesar dobrega.
Da je bii tale njihov vojvoda res neka duhovna vatoriteta bi moral najprej prepovedati vsako žrtvovanje živih bitij.
Znanstvena fantastika. Človek ne deluje tako.
So hotel biti všečni nekim čudnim bogovom ali Čudnemu Bogu.
Tako kot piše v sy. Pismu, da naj bi Abraham žrtvoval lastnega sina po ukazu nekega čudnga Boga. Vsako daritev v krvi so si preprot ljudje izmislili za svoje krvave rabote. To je izum Kajna in njegovih potomcev - kajnitov.
bohalelujainpotana
boditevcvetju
#4
regaregica
2
Jan 03, 2020
Khm! Zahtevno.
Si bom vzela par ur, ko si jih bom lahko, da tudi to prebavim.

Pa povej od kod ti vse te slike.

bodi v cvetju, kot pravi Haapy
#3
vladislav stres
4
Jan 03, 2020
POSTOPKI IN POSKUSI OBVLADOVANJA MNOŽIC DANES

Srečni Janez je 2. 10. 2019 zapisal:
SIMULIRANA REALNOST
DARPA, Evropski projekt človeških možganov in svetovalec Pentagona, dr. James Giordano, opisuje nevronanorobotično orožje za nadzor možganov do računalniškega vmesnika za daljinsko spremljanje in manipulacijo možganskega nevronskega vezja. To omogoča, da se zavest posameznikov klonira na svoj zelo digitalni avatar v superračunalniku - Sentient World Simulacija. Neposredna povezava med usmerjenim posameznikom in njihovim digitalnim avatarjem obstaja tako, da se vse, kar je storjeno v resničnem svetu, odvija v računalniški simulaciji. Z manipulacijo digitalnega avatarja v računalniški simulaciji človeka misli, prepričanja, zaznave in vedenje manipulirajo v resničnem svetu. To je daljinski nadzor uma. 21. stoletje MK ULTRA. To ni teorija zarote. To ni šala. To je resnična življenjska matrika!


Radmila Čučak: 3. 10. 2019 je zapisala:
Vsekakor bodo poskušali umetno inteligenco, ki bo prevzela nadzor nad Internetom stvari (IoT) v omrežju 5G in s tem nad vsakim človekom, naučiti človeškega čutenja in mišljenja, za boljšo manipulacijo sistema tehnokracije in vsakega posameznika znotraj te totalitarne družbe...

Vir:
https://publishwall.si/vladislav.stres/post/492607/vrc-vace-vaska-situla-sedemdnevni-ritual-knezov-in-vojvode-2
___
Hvala obema.

Ustvarjanje zrcalnega modela resničnega sveta omogoča vodenje ČRED nezavednih množic in podmnožic ljudi. To je skrajno perverzno, če je v rokah omejenega vodje. In vsak, ki prvenstveno ne spodbuja individualnega razvoja stopa na spolzka tla vse pogostejših napak in katastrofe.
Npr. že leta 2006 je JFCOM-J9 uporabil SEAS za scenarije vojnih iger v Bagdadu leta 2015. Aprila 2007 je JFCOM-J9 začel sodelovati z domovinsko varnostjo in večnacionalnimi silami v vajah za igranje domovinske obrambne vojne. Tehnologija SEAS je bila rezultat več kot desetletnih raziskav na Univerzi Purdue , ki jih financira ministrstvo za obrambo , več podjetij Fortune 500, Nacionalna znanstvena fundacija , Century Fund iz zvezne države Indiana in Urad za pomorske raziskave... Program je sposoben simulirati "nekinetične vidike boja, kot so diplomatska, gospodarska, politična, infrastrukturna in socialna vprašanja v okoljski vojni igri, ki privede do zaključka, da nas" premakne iz trenutne situacije, ko se vsi zberejo in sedijo za mizo in razpravljajo o tem, kaj bi storili, do situacije, ko v simulaciji dejansko igrajo, njihova dejanja pa imajo posledice.

Več:
https://en.wikipedia.org/wiki/Synthetic_Environment_for_Analysis_and_Simulations
#2
vladislav stres
4
Jan 03, 2020
O ELITI
Srečni Janez je 17. 12. 2019 zapisal:
"Elita" ne obvladuje celostnega znanja na planet. Vse znaje naj bi obvladovali upravljalci "elite". Duhovniki-magi so v resnic lažni duhovniki, ki so dal "eliti" samo znanje fikcije, faktologijo, ki se tiče samo njih samih, nikoli pa jim niso posredovali celostnega znanja. "Elita" torej ni nikdar videla celostnega znanja. "Elita", ne vidi in ni vse do danjšnjega dneva sposobna videti medsebojno povezanosti vseh procesov ter ne razume kaj se v resnici dogaja.
Lažni duhovniki so "eliti" dali lažne občutke nadmoči nad vsemi ostalimi ljudmi. Govorili so jim na podlagi židovsta: "Vi ste 'izbrani', celo 'od Boga"; govorili da so 'najpametnejši' 'najbolj nadarjeni' in, da imajo pravico na 'poseben' status v družbi. To je lažnim duhovnikom omogočilo, da brezkompromisno upravljajo z 'elito'. Dozirani prenos znanja 'eliti' jim omogoča, da pripadnike držijo v pokornosti.
Da bi stabilno upravljali z družbo je potrebno, da 'elita' nikoli ne dojame kdo z njo upravlja. Torej 'elita' ne sme dolgo ostati na položaju, da ne bi dojeli pravo stanje stvari in jo za to Globalni Prediktor-parazit vsake toliko menja. Pri tem uporablja katero koli parolo, ki mu je od slučaja do slučaja koristna
npr: ,,Udari po Židih ali rešuj Rusijo!", ,,Živela svoboda, in enakost!", ,,Rasplamteli bomo svetovni požar!"
In tako 'svetovna vlada' podžiga množice na revolucije in 'pogrome' in tako stara 'elita' odhaja v ropotarnico zgodovine. In ko množica uniči staro 'elito' duhovniki-magi na oblast postavjo novo 'elito', ki so jo pravočasno vzgojili in pripravili.
'Elita? pa zmerom misli, da so oni sam vrh družbe, a se v resnic v ničemer ne razlikuje od ovc z dna piramide.

Vir:
https://publishwall.si/vladislav.stres/post/503118/odkrivanje-zgodovine-slovencev-slavnih-vencev
___
Hvala. Se kar oddahnem ko preberem še od koga drugega nekaj kar razkriva dejanska ozadja.

Bodi lepo
#1
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2020-01-03 00:53:48 (Jan 03, 2020)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
DOKAZI ARGUMETI - LAŽI COVID19 NEMŠKI PARLAMENT SAŠKE ANHALT
PASTI PASTIRJA FRANČIŠKA, VSI SVETI TER MASKE KOT TO RAZUME IN ZAPOVEDUJE RKC
ŠKANDAL MOŽNEGA PLENJENJA - VLADNA NABAVA VENTILATORJEV
ODPRAVA PREPOVEDI GIBANJA MED OBČINAMI IN PETICIJA PETICIJI PROTI UKINJENEM ODLOKU VLADE RS
PREPOVEDI VELJAJO SAMO ZA DRUGE - protikoronska zakonodaja
NAČRT UVEDBE KORONA VIRUSA IN TOŽBE PROTI VLADI ZRN
KRONSKI VIRUS - ČAS ORWELLOVEGA VELIKEGA BRATA
VOLILNI SISTEM JE KLJUČ
PREŠERNOV DAN - brez besed
VOLITVE V RS V POGOJIH NAPOL FAŠIZMA
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2021
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj