Članek
Dan zalivanja drevesa življenja, ko novi vojvoda prevzame duhovno oblast
Objavljeno Jan 03, 2020

Daljni predniki so imeli drugačne civilizacijske mišljenjske kode od tistih, ki prevladujejo danes. Poudarjali so pomen čutov: tip, okus, vonj, sluh, vid (po vrstnem redu razvoja čutov) in skrbno razvijali doda-tni, šesti čut – zaznavanje energije. Tudi dandanes, če smo pozorni, se na nekaterih mestih počutimo bolje, na drugih pa nas preveva nelagodje. Iz zaznavanja in oddajanja energij pa so predrimske kulture naredile nekaj več. Ta več si bomo deloma ogledali prek obredja sedmega dne, ki ga preberemo z Vrča Vače in podobnih artefaktov.



prvi dan: Poved slikopisja,
drugi dan: Žrtvovanje konja v Vačah,
tretji dan: Posvetitev novega vojvode,
četrti dan: Prvi mečevalec je bil iz Vač,
peti dan ritualov: Slavje zadnjih treh dni v Vačah in kdo je naredil slikopisno pisavo Vrča Vače,
šesti dan ritualov v Vačah: Prihod velike svečenice MA,
Sedmi dan ritualov v Vačah: Dan zalivanja drevesa življenja, ko novi vojvoda prevzame duhovno oblast.

Klik na www


Darilo za udejanjanje sprememb na bolje v letu 2020

Vladislav Stres

POSTOPKI IN POSKUSI OBVLADOVANJA MNOŽIC DANES Srečni Janez je 2. 10. 2019 zapisal: SIMULIRANA REALNOST DARPA, Evropski projekt človeških možganov in svetovalec Pentagona, dr. James Giordano, opisuje nevronanorobotično orožje za nadzor možganov do računalniškega vmesnika za daljinsko spremljanje in manipulacijo možganskega nevronskega vezja. To omogoča, da se zavest posameznikov klonira na svoj zelo digitalni avatar v superračunalniku - Sentient World Simulacija. Neposredna povezava med usmerjenim posameznikom in njihovim digitalnim avatarjem obstaja tako, da se vse, kar je storjeno v resničnem svetu, odvija v računalniški simulaciji. Z manipulacijo digitalnega avatarja v računalniški simulaciji človeka misli, prepričanja, zaznave in vedenje manipulirajo v resničnem svetu. To je daljinski nadzor uma. 21. stoletje MK ULTRA. To ni teorija zarote. To ni šala. To je resnična življenjska matrika! Radmila Čučak: 3. 10. 2019 je zapisala: Vsekakor bodo poskušali umetno inteligenco, ki bo prevzela nadzor nad Internetom stvari (IoT) v omrežju 5G in s tem nad vsakim človekom, naučiti človeškega čutenja in mišljenja, za boljšo manipulacijo sistema tehnokracije in vsakega posameznika znotraj te totalitarne družbe... Vir: https://publishwall.si/vladislav.stres/post/492607/vrc-vace-vaska-situla-sedemdnevni-ritual-knezov-in-vojvode-2 ___ Hvala obema. Ustvarjanje zrcalnega modela resničnega sveta omogoča vodenje ČRED nezavednih množic in podmnožic ljudi. To je skrajno perverzno, če je v rokah omejenega vodje. In vsak, ki prvenstveno ne spodbuja individualnega razvoja stopa na spolzka tla vse pogostejših napak in katastrofe. Npr. že leta 2006 je JFCOM-J9 uporabil SEAS za scenarije vojnih iger v Bagdadu leta 2015. Aprila 2007 je JFCOM-J9 začel sodelovati z domovinsko varnostjo in večnacionalnimi silami v vajah za igranje domovinske obrambne vojne. Tehnologija SEAS je bila rezultat več kot desetletnih raziskav na Univerzi Purdue , ki jih financira ministrstvo za obrambo , več podjetij Fortune 500, Nacionalna znanstvena fundacija , Century Fund iz zvezne države Indiana in Urad za pomorske raziskave... Program je sposoben simulirati "nekinetične vidike boja, kot so diplomatska, gospodarska, politična, infrastrukturna in socialna vprašanja v okoljski vojni igri, ki privede do zaključka, da nas" premakne iz trenutne situacije, ko se vsi zberejo in sedijo za mizo in razpravljajo o tem, kaj bi storili, do situacije, ko v simulaciji dejansko igrajo, njihova dejanja pa imajo posledice. Več: https://en.wikipedia.org/wiki/Synthetic_Environment_for_Analysis_and_Simulations

Srečni Janez: "Izaija je lepo opisal grozote dežele, ki ne pozna naravnih zakonov: vol pozna svojega gospodarja in osel jasli svojega gospoda, ljudstvo pa ne ve, čigavo je. Prerok Izaija ga imenuje "pregrešni narod", "zarod hudodelcev", "pokvarjeni otroci, "in pravi: "Glava je bolna, srce hiravo, nič ni zdravega na narodu in človeku; dežela je puščava, mesta požgana, tujci žro zemljo." Pišuka kot bi opisal današnji čas." ___ Naravni zakoni so mišljeni kot zakonitosti razvoja vesolja. Človek ima lahko pomembno mesto v vesoljni naravi in mora biti sposoben hvaležnosti. Če pa ni tako izgublja svoj smisel obstoja in posledice so taka in drugačna oblika uničenja, običajno je to uničenje samo delno. Torej bodo "krste nepregledno številčne".

Srečni Janez: "duhovna avtoriteta bi moral najprej prepovedati vsako žrtvovanje živih bitij." Javni prikaz izbranega novega konja prvenca, ki oplojuje čredo in pogubljenje starega je del naravni procesov. Tudi narava ubije nemočnega in omogoča razcvet vitalnemu. To narava ne dela skrivaj, ampak javno. V vseh stvareh so videli UM na različnih stopnjah dozorelosti. O tem več v zaključku - zadnjem 8. nadaljevanju.

O ELITI Srečni Janez je 17. 12. 2019 zapisal: "Elita" ne obvladuje celostnega znanja na planet. Vse znaje naj bi obvladovali upravljalci "elite". Duhovniki-magi so v resnic lažni duhovniki, ki so dal "eliti" samo znanje fikcije, faktologijo, ki se tiče samo njih samih, nikoli pa jim niso posredovali celostnega znanja. "Elita" torej ni nikdar videla celostnega znanja. "Elita", ne vidi in ni vse do danjšnjega dneva sposobna videti medsebojno povezanosti vseh procesov ter ne razume kaj se v resnici dogaja. Lažni duhovniki so "eliti" dali lažne občutke nadmoči nad vsemi ostalimi ljudmi. Govorili so jim na podlagi židovsta: "Vi ste 'izbrani', celo 'od Boga"; govorili da so 'najpametnejši' 'najbolj nadarjeni' in, da imajo pravico na 'poseben' status v družbi. To je lažnim duhovnikom omogočilo, da brezkompromisno upravljajo z 'elito'. Dozirani prenos znanja 'eliti' jim omogoča, da pripadnike držijo v pokornosti. Da bi stabilno upravljali z družbo je potrebno, da 'elita' nikoli ne dojame kdo z njo upravlja. Torej 'elita' ne sme dolgo ostati na položaju, da ne bi dojeli pravo stanje stvari in jo za to Globalni Prediktor-parazit vsake toliko menja. Pri tem uporablja katero koli parolo, ki mu je od slučaja do slučaja koristna npr: ,,Udari po Židih ali rešuj Rusijo!", ,,Živela svoboda, in enakost!", ,,Rasplamteli bomo svetovni požar!" In tako 'svetovna vlada' podžiga množice na revolucije in 'pogrome' in tako stara 'elita' odhaja v ropotarnico zgodovine. In ko množica uniči staro 'elito' duhovniki-magi na oblast postavjo novo 'elito', ki so jo pravočasno vzgojili in pripravili. 'Elita? pa zmerom misli, da so oni sam vrh družbe, a se v resnic v ničemer ne razlikuje od ovc z dna piramide. Vir: https://publishwall.si/vladislav.stres/post/503118/odkrivanje-zgodovine-slovencev-slavnih-vencev ___ Hvala. Se kar oddahnem ko preberem še od koga drugega nekaj kar razkriva dejanska ozadja. Bodi lepo