KRONSKI VIRUS - ČAS ORWELLOVEGA VELIKEGA BRATA

Objavil/a vladislav stres, dne 2020-03-22 ob 09:57:24

Admiral Davor Domazat – Lošo
https://youtu.be/rFlIsExgrUc
To še ni pravo dogajanje, je še v fazi eksperimenta, »napolnjevanja balona«. Korona Virus Kovid 19 je KRONSKI v vseh pogledih, visoko tehnološko delo.

ZAKAJ JE BILO PRVO ŽARIŠČE KORONA VIRUSA VUHAN?
Nesporno je prvo žarišče hitrega širjenja Korona virusa Vuhan. To 11 milijonsko mesto je bilo izbrano iz več razlogov, saj tam nimajo samo laboratorija za testiranje bojnih virusov, tu je tudi glavno železniško križišče Kitajske, tu je glavna rečna luka na Kitajskem, tu je glavno letališče Kitajske za notranji promet. Vuhan, mesto z 11 milijoni prebivalcev je primerjalno za državo Kitajsko isto kot je Silicijska dolina v ZDA. Celo mesto so Kitajci izolirali, v 4-5 dneh zgradili dve bolnici… Vse to se je zgodilo pred kitajskim novim letom.
Pomislite da se zgodi panika v državi s 1.340 milijonov prebivalcev?

V KATERIH DRŽAVAH JE IZBRUH BOLEZNI NAJMOČNEJŠI?
POT virusa je pot svile, tako je sedaj in taka pot virusa je bila že v 14. stoletju (Črne koze).
Najhuje kronski virus razsaja na ključnih mestih poti svile - Kitajskem, v Iranu, v Italiji.
Dokaz da gre za globalno zaroto je paranoja medijev, ki jo je nekdo ukazal, oz. ima iz ozadja močno podporo. Kitajska je motnja kapitalistični globalni oligarhiji, saj bi glede na trende do leta 2030 dvakratno po gospodarski uspešnosti presegla ZDA. Tudi Iran je motnja za sioniste ZDA... Italija je cilj ker je rimokatoliška država z Vatikanom in to s pomočjo papeža, ki na videz zastopa interese vernih. Italijani so znani po hitrem širjenju panike in kaotičnosti.

CILJI BIOLOŠKE VIRUSNE VOJNE?
Cilji biološke vojne. Revni bodo še revnejši. Uničenje manjših držav, manjših podjetij, obrtnikov, uničenje starejših, ki obremenjujejo zdravstvene in penzijske sklade, uničenje vernikov…
Zaustavitev moči Kitajske. Sprememba geopolitične slike v Perziji. Buš mlajši je že načrtoval napad na Iran s strateškimi jedrskimi raketami, a zgodila se je Sirija in obrambni sistemi Rusije, ki so jo obvarovali, pa je sedaj to zaenkrat nemogoče. Tudi Vatikan je tarča da iztera verne.
Njihov cilj je da nas je strah. V Rusiji ni medijsko podprte panike.


https://youtu.be/rFlIsExgrUc

DEJANSKA GLOBOKA DRŽAVA V ZDA
Najprej je kabalistično okultistična masonerija hotela destabilizirati Kitajsko z vsakodnevnimi protesti v Hong Kongu a Kitajci niso reagirali in niso šli v nastavljeno zanko nasprotnikov na način da bi posegli po represivnih sredstvih.
Globoka država nadzorniki Federalnih rezerv ZDA … se zavedajo da je gospodarska moč na Kitajskem, da Rusija tehnološko prevladuje v vesoljski tehniki... Federalne rezerve ZDA hočejo odstraniti Trumpa, ki s pojavom Korona virusa izgublja tla pod nogami, saj gre ZDA s pojavom korona virusa v gospodarsko recesijo in ravno na moči gospodarstva temelji Trumpova kampanja za nov mandat.
Putin je jasno opozoril »jastrebe« da vkolikor se sproži jedrska vojna ne bo streljal niti na vojne objekte, niti na civilno prebivalstvo, ampak na naročnike vojne. Jasno se ve kdo je lahko naročnik uporabe jedrskega orožja.
Prva biološka vojna je potekala proti ameriškim Indijancem. Da bi jih čim preje iztrebili so jim angleži dajali deke okužene s črnimi kozami. Tudi današnja znanost je pod kontrolo okultne oligarhije. Tudi Nobelovo nagrado je ustanovil MASON in jo podeljujejo tistim, ki jim jo je potrebno podeliti. Če bi kdo moral dobiti Nobelovo nagrado in to petkratno je to Nikola Tesla, pa je ni nikoli dobil.
Prebran je genetski kod Korona virusa in ta pove, da je genom Kovid 19 sestavljen in 30.000 baz, ki je sestavljen iz cca treh tretjin. Začetek in konec sta znana iz dosedanjih Korona virusov, sredina pa je povsem drugačna od kateregakoli dosedanjega. Ravno ta različnost dodatno govori, da ni nastal po naravni poti.

dr. Srečko Sladovljev zatrjuje: »Vse to je izdelava Horor realnosti.«
Bil Gates je pred meseci izjavil , da je treba s cepljenjem in zdravstvenim sistemom populacijo iz 7,3 milijardi zmanjšati za 10 – 20%.
Cerkev je hierarhija. Temelj Evrope je Krščanstvo, a papež je prvi spodbudno govoril za preseljevanje »narodov«, vabil migrante v EU, poudarjal gostoljubnost... Pozival je tudi k ukinitvi celibata, ki je temelj RKC. Nekateri verujejo da lahko Bog pomaga. V Reki je bila pred dnevi osnovana loža Grand Oriente de France, nadškofija je kmalu zatem zapovedala, da se vsi liturgični obredi ukinjajo. Zaradi protestov so to kasneje preklicali. Tudi otroci, dijaki, študentje ne gredo v šole, pa so na virus odporni. Bili naj bi sicer možni prenašalci.
Pri Korona virusu je smrtnost zelo majhna, a to se prikazuje kot veliko, da se naredi paniko, da lahko sprejemajo odloke po kratkem postopku s ciljem ukinitve državljanskih pravic, da se uniči srednji in nižji sloj.

OBLAST VSE DELA PO ALGORITMIH PO KORAKIH
EU je preko direktiv uničila hrvaško ladjedelništvom, kmetijstvo… in s tem onemogočila življenje od svojega in sedaj se išče pomoč od istih, ki so to uničenje povzročili. Smo v položaju doktrine šoka. Vsi smo v šoku zaradi teh dogodkov in propagande. Pravijo da bo cepivo kmalu na razpolago. Če so naredili sredinski del Korona virusa cepivo že imajo, vse je farsa. Prišlo bodo prisilnega cepljenja. Odpor proti čipiranju je zaustavljen. Italija že ima elemente koncentracijskega taborišča.
Pravijo da bodo ukrepi v zvezi s pandemijo trajali do septembra kar je povsem dovolj da bodo mali podjetniki in obrtniki propadli.

KDO NAS BO REŠIL?
Izjava je na videz absurdna, rešili nas bodo Trump, Putin in Bog.

To je čas Orwellovega velikega brata.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
117
haapy yack
0
Dec 08, 2020

hoj
Biil priznava, da bo cepivo spremnilo DNA. Kako se računalničar razume v cepiva. Zarad dnara ne.
Biil nas ima za koruzo in sojo. Želi nas spremeniti v kaj?
zig
boditevcvetju
https://www.youtube.com/watch?v=ksEVaO806Oo&feature=emb_title
Bill Gates caught on video admitting vaccine will CHANGE our DNA FOREVER. - YouTube
Bill Gates caught on video admitting that his ‘experimental’ vaccine will CHANGE our DNA FOREVER.He’s experimenting with

Bill Gates caught on video admitting vaccine will CHANGE our DNA FOREVER. - YouTube

Bill Gates caught on video admitting that his ‘experimental’ vaccine will CHANGE our DNA FOREVER.He’s experimenting with
#117
haapy yack
0
Dec 07, 2020
hoj
Je naša javnost o tem seznanjena? To ve sam Satan.
zig
boditevcvetju
Ameriški zakonik, Helsinški sporazum in Nuremburški zakonik državljane ščitijo pred prisilnim cepljenjem s kodifikacijo pravice do privolitve ali zavrnitve cepljenja, ko se uporabljajo eksperimentalna cepiva, kot je COVID-19. Javnost o teh pravnih zaščitah ne bo obveščena.
#116
haapy yack
0
Dec 03, 2020
hoj
Putin odredil množično cepljenje proti koronavirusu
Življenje
02 dec 2020
Russia Beyond Slovenija

Igor Ivanko/Moskva Agency

5

Prvi bodo cepljenja deležni zdravniki in učitelji.

Ruski predsednik Vladimir Putin je objavil načrte za začetek množilnega cepljenja zdravnikov in učiteljev proti covidu-19, ki se bo začelo že naslednji teden.

Tekom ene od zadnjih videokonferenc je Putin razkril podatek, da je bilo v Rusiji proizvedenih dva milijona doz cepiva proti novemu koronavirusu. »To nam daje možnost začeti obsežno, če že ne množično cepljenje,« je izjavil in dodal, da bodo začeli pri »prvih dveh najbolj izpostavljenih skupinah – zdravnikih in učiteljih«.

Putin je organizacijo množičnega cepljenja zaupal podpremierki Tatjani Golikovi s pozivom, da se to začne izvajati prihodnji teden, ko tudi pričakuje prvo poročilo.

»Razumem, da moramo biti previdni, vendar vem, da je industrija in [distribucijska] mreža k temu pripravljena,« je dodal. »Napravimo prvi korak.«
boditevcvetju
#115
haapy yack
0
Dec 03, 2020
hoj
Srbija bo dobila rusko cepivo proti novemu koronavirusu
Znanost in tehnologija
02 dec 2020
Russia Beyond

Poskusna pošiljka cepiva Sputnik V bo v Srbijo prispela predvidoma do konca tega tedna.

Informacijo je v začetku tedna objavila informacijska služba srbske vlade po videokonferenci premierke Ane Brnabić z ruskim ministrom za industrijo Denisom Manturovom.

"Srbska premierka Ana Brnabić se je danes preko videokonference pogovarjala z industrijskim ministrom Denisom Manturovom, ki jo je seznanil s tem, v kateri fazi se trenutno nahaja proizvodnja ruskega cepiva proti covidu-19 Sputnik V. Manturov je potrdil, da bo pošiljka 20 doz cepiva za laboratorijsko kontrolo v Srbijo prispela do konca tekočega tedna," piše v objavi.
boditevcvetju
#114
haapy yack
0
Dec 02, 2020
Robert F. Kennedy mlajši: Zakaj je treba cepivo COVID-19 PREPOVEDATI in se ga izogibati za vsako ceno
HAFHAF 30. november 2020

Nujno bi vas rad opozoril na pomembna vprašanja, povezana z naslednjim cepljenjem proti Covid-19.

avtor Robert F. Kennedy ml.

Prvič v zgodovini cepljenja tako imenovana cepiva mRNA zadnje generacije posežejo neposredno v genski material pacienta in zato spremenijo posamezni genski material, ki predstavlja gensko manipulacijo, nekaj, kar je bilo že prepovedano in do takrat obravnavano kot kriminal....
.
#113
haapy yack
0
Dec 01, 2020
hoj
»FDA, CDC, DOD, Združeno kraljestvo, EU in Trump se zavedajo, da lahko cepiva mRNA Pfizer, Moderna spremenijo DNA, povzročijo sterilnost ali vsebujejo nano komponente, ki jih lahko sproži 5G. Torej je to lahko past za aretacijo evgenikov in nacionalizacijo Big Pharma. "
boditevcvetju
#112
haapy yack
0
Nov 30, 2020
hoj
https://i1.wp.com/aim4truth.org/wp-content/uploads/2020/11/vaccine-7.jpeg
boditevcvetju
#111
haapy yack
0
Nov 30, 2020
hoj
V ruski vojski začeli z množičnim cepljenjem proti koronavirusu
Življenje
27 nov 2020
Russia Beyond Slovenija

Irina Motina/XinHua/Global Look Press

1

Ruske oborožene sile so začele z množičnim cepljenjem proti COVID-19. Načrtujejo cepljenje več kot 400 tisoč vojakov.

"Začeli smo s cepljenjem osebja oboroženih sil proti novi okužbi s koronavirusom, v skladu z navodili predsednika. Skupaj naj bi cepili več kot 400 tisoč vojaških uslužbencev," je na seji ruskega obrambnega ministrstva izjavil obrambni minister Sergej Šojgu.

Po ministrovih besedah ​​je zdaj cepljenih več kot 2,5 tisoč vojakov, ta številka pa naj bi se do konca leta povzpela na 80 tisoč.

Poleg tega oborožene sile Ruske federacije izvajajo raziskave o uporabi plazme cepljenega vojaškega osebja z visokim titrom protiteles za potrebe zdravljenja COVID-19.

"Uporaba tehnike je že pokazala svojo učinkovitost pri hudih oblikah bolezni. Trenutno je v raziskave vključenih več kot 500 cepljenih vojaških uslužbencev," je dejal Šojgu, vendar pri tem ni navedel nobenih podrobnosti.
boditewvcvetju
#110
Zim Zelen
0
Nov 25, 2020
Nekje na spletu sem zasledil a nisem takoj skopiral, da testerji za Covid 19 reagirajo na jabolčni sok.
Na ta način so spletni znanstveniki potrdili zanesljivost...
#109
vladislav stres
1
Nov 25, 2020
?
Tu pa ni nobenega komentarja
https://publishwall.si/vladislav.stres/post/567020/pasti-pastirja-franciska-vsi-sveti-ter-maske-kot-to-razume-in-zapoveduje-rkc
#108
haapy yack
0
Nov 22, 2020
hoj
Proizvajalec cepiv "Covid" Pfizer je zradi kršitev od leta 2000. moral plačati za $4,747,652,947 dolarjev kazni.
zig
boditevcvetju

‘Covid’ vaccine-maker Pfizer fined $4,747,652,947 for violations since 2000. Yep, just who you would trust with your life and your children’s lives
Violation Tracker Parent Company Summary

Parent Company Name: PfizerOwnership Structure: publicly traded (ticker symbol PFE)Headquartered in: New YorkMajor Industry: pharmaceuticalsSpecific Industry: pharmaceuticalsPenalty total since 2000: $4,747,652,947Number of records: 80
Top 5 Offense Groups (Groups Defined) Penalty Total Number of Records
healthcare-related offenses $3,373,675,000 10
government-contracting-related offenses $1,161,001,892 23
safety-related offenses $104,004,655 10
competition-related offenses $98,166,568 8
environment-related offenses $5,324,642 23
Top 5 Primary Offense Types Penalty Total Number of Records
off-label or unapproved promotion of medical products $3,373,675,000 10
False Claims Act and related $1,161,001,892 23
drug or medical equipment safety violation $103,840,000 5
Foreign Corrupt Practices Act $60,216,568 3
kickbacks and bribery $34,700,000 3

Read more: ‘Covid’ vaccine-maker Pfizer fined $4,747,652,947 for violations since 2000. Yep, just who you would trust with your life and your children’s lives
#107
haapy yack
0
Nov 20, 2020
hoj
Center Stocholma danes.
zig
boditevcvetju
https://cdni.rt.com/files/2020.11/article/5fb79e1b2030272fda0523a4.JPG
#106
haapy yack
0
Nov 19, 2020

hoj
»Svetovna zdravstvena organizacija - WHO - je 11. februarja 2020 pravzaprav ta novi koronavirus uradno preimenovala v SARS-Cov-2 z današnjo zloglasno oznako Covid-19 in kratico za potrdilo o cepljenju ID19.
Ta program cepljenja je zasnovan tako, da omejuje svobodo gibanja s pomočjo tehnoloških zdravstvenih potnih listov znotraj ustavno nezakonito zaklenjenih nacionalnih držav. To je taktična namestitev v strateško neobjavljenem dejanju hibridne vojne globalnega genocida ali asimetričnega bojevanja s strani zločinske zveze, ki poskuša ubiti veliko večino svetovnega prebivalstva. Po tem z napredno tehnologijo dosežejo globalno stanje popolnega nadzora in popolnega zasužnjevanja. Z drugimi besedami, genocidni globalni totalitarizem - ekstremistični globalni terorizem. "
Druga možnost je, da se celotna prevara COVID uporablja kot nekakšna uvodna slovesnost za nekakšno globalno "ponastavitev", pa naj gre za benigno ali kaj drugega.
Na primer, kanadski premier Justin Castro je prejšnji teden dejal: »Ta pandemija je dala priložnost za ponastavitev. To je naša priložnost, da pospešimo naša predpandemična prizadevanja za preoblikovanje gospodarskih sistemov, ki dejansko obravnavajo globalne izzive, kot so skrajna revščina, neenakost in podnebne spremembe. "
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/on-video-canada-s-prime-minister-admits-covid-19-is-opportunity-to-bring-in- velikega resetiranja, tj. svetovnega komunizma
V domnevno bogatih ZDA zdaj živi na milijone Američanov, ki se zanašajo na dobrodelne namene, da bi se izognili stradanju. Na primer, dva milijona ljudi prejme pomoč v hrani na širšem območju New Yorka, 500.000 pa jo prejme na območju zaliva San Francisco.
https://www.zerohedge.com/personal-finance/bay-area-food-bank-now-serves-500k-working-poor-demand-doubles
Razmere so tako zastrašujoče, da je bilo v zadnjih osmih mesecih iz Velikega jabolka rešeno več kot 300.000 Newyorčanov, kažejo novi statistični podatki.

Evo ga na. Na POP TV je, da to razišče.
zig
boditevcvetju
#105
haapy yack
0
Nov 18, 2020
hoj
https://newsinsideout.com/2020/11/international-tribunal-indicts-pandemic-defendants-that-distribute-covid-vaccines-and-rollout-5g-installations-that-allegedly-cause-dna-damage-and-emf-vaccine-genocide/
#104
haapy yack
0
Nov 18, 2020
hoj
Sranje se stonjuje.
zig boditevcvetju
Med obtoženci pandemije Genocidal Technologies so:

Obtoženi voditelji vlad od kitajskega predsednika Xi JiPinga; Vladimir Putin, ruski predsednik [ki namerava v Latinsko Ameriko razdeliti 200 milijonov potencialno škodljivih odmerkov DNK proti COVID]; Predsednik Donald J. Trump, glavni akter operacije Warp Speed, ki namerava Američanom razdeliti 300 milijonov odmerkov cepiv COVID, ki bi lahko poškodovala DNA; 46. ​​novoizvoljeni predsednik ZDA; Justin Trudeau in Boris Johnson, kanadska in britanska premierja, ki nameravata ljudem v svojih državah razdeliti na stotine milijonov odmerkov cepiv COVID, ki bi lahko škodovala DNK.
Nevladne organizacije, kot so Svetovni gospodarski forum, fundacija Rockefeller, fundacija Billa in Melinde Gates, ki pripravljajo Lockstep Reset za obdobje 2010–2020 za samobogatenje in uničenje temeljnih človekovih in ustavnih pravic, ter finančne institucije, kot je Banka za mednarodne odnose in sistem zveznih rezerv, ki omogočajo to ponastavitev.
Glavni regulatorji cepljenja, kot je Svetovna zdravstvena organizacija (WHO), in cepilna podjetja, vključno s Pfizer, Moderno in Merck & Co., ter
Regulatorji 5G, kot so FCC, OFCOM UK, Mednarodna komisija za zaščito pred neionizirajočimi sevanji, pa tudi
Podjetniki 5G, med njimi Elon Musk, Bill in Melinda Gates, ter telekomunikacijska podjetja, kot so Samsung Electronics, Huawei Technologies, Ericsson, Qualcomm, Nokia, ZTE Corporation, NEC Corporation, Verizon, OrangeMobile, TeleSystems, AT & T, Cisco, Systems, LG U +, Južnokorejski telecom, Telstra Australia, Vodafone UK, Sprint USA, T-Mobile USA, Reliance, JIO India in drugi.
#103
haapy yack
0
Nov 18, 2020


Evo kolk je tolpa zaslužla na račun pandemije.
zig
boditevcvetju
....Na virtualnem sojenju 29. novembra 2020 sodišče želi:

Nujni prepovedi, ki ustavijo vsa uvajanja 5G, vsa cepljenja proti COVID 19, katera koli in cepljenja, zaklepanja, pridržanja, koncentracijska taborišča in načrtovano ponastavitev zaradi neposredne in nepopravljive škode, povzročene človeštvu zaradi genocida in zločinov proti človeštvu.
Mandamusovi zapisi v sili, ki vračajo neupravičeno obogatitev pandemičnih dobičkarjev. Na primer: Neupravičena obogatitev med pandemijo -
Povečanje Jeffa Bezosa (Amazon) = 36,2 milijarde USD Mark Zuckerberg (Facebook) povečanje = 30,1 milijarde USD
Povečanje Elona Muska (Space X) = 14,1 milijarde USD, povečanje Sergeja Stevea Brina (Google) = 13,9 milijarde USD
Larry Page (Google) = 13,7 milijarde USD Steve Ballmer (Microsoft) = 13,3 milijarde USD
MacKenzie Bezos (Amazon) = 12,6 milijarde dolarjev Michael Bloomberg (Bloomberg) = 12,1 milijarde dolarjev Bill Gates (Microsoft / BMGF) = 11,8 milijarde dolarjev Larry Ellison (Oracle) = 8,5 milijarde dolarjev
Mark Zuckerberg - Po poročilu je Zuckerberg od 18. marca do 4. junija svoje bogastvo povečal za 52% na več kot 83 milijard USD. CNBC
Po poročilu se je celotna neto vrednost ameriških milijarderjev v dveh mesecih povečala za 15%, in sicer z 2,9 bilijona na 3,4 bilijona. FORBES
Jeff Bezos, ustanovitelj in izvršni direktor Amazona, je bil največji zmagovalec, saj se je njegovo bogastvo med 18. marcem in 4. junijem povečalo za 36,2 milijarde dolarjev na 202 milijarde dolarje
#102
Zim Zelen
0
Nov 18, 2020
*haapy..
Povej Rhondi, da tudi pri nas neprijetno diši, tokrat po gnojnici.
Kaj čmo tudi to je čar podeželja in prehranskih dopolnil :-)
#101
haapy yack
0
Nov 18, 2020

hoj
Slovencljni. Glejte v nebo in ovohavajte okol sebe.
zig
boditevcvetju

Rhonda
Ravnokar sem stopila ven, da z vrta naberem zeleno solato za večerjo. Zunaj smrdi po insekticidu! Bog ve, s čim so nas poškropili!

Rhonda
Nazadnje uredila Rhonda pred 29 minutami
#100
haapy yack
0
Nov 18, 2020
hoj
Slovrncljni. Glejte v nebo in spremljajte tudi kaj se dogaja nad vašimi lobanjami. Ne gledat samo v tla.
zig
boditevcvetju

Rhonda (@getem)
Pred 56 minutami

Od noči zvečer je Južna Avstralija zaklenjena !! Vedela sem, da se nekaj dogaja, ker so nam povedali, da se je skupina lažnih virusov pojavila v eni družini.

Smešno, že tednov nismo imeli chemtrailov, danes je nebo debelo z njimi !! Tudi v državi, kjer živi moja hči, škropijo!

Kakašna prevara!
#99
haapy yack
0
Nov 15, 2020

hoj
V hong hongu se je začelo obvezno testiranje covid-19 za rizične skupine državljanov. tistim, ki zavrnejo testiranje, grozi do šest mesecev zapora.
kazen je stopnjevalna, zato se izogibanje začetnemu testiranju kaznuje s približno 257 USD. vsaka kasnejša zavrnitev testiranja lahko povzroči globo več kot 3000 USD, ali šestmesečno zaporno kazen.
v soboto je vlada napovedala nove ukrepe za zajezitev četrtega vala kot ga imenujejo v Hongkongu, v kar so vključene visoko rizične osebe in vsi, ki so prišli v stik z njimi.
zig
boditevcvetju
#98
Pokaži več komentarjev
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2020-03-22 09:57:24 (Mar 22, 2020)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
DOKAZI ARGUMETI - LAŽI COVID19 NEMŠKI PARLAMENT SAŠKE ANHALT
PASTI PASTIRJA FRANČIŠKA, VSI SVETI TER MASKE KOT TO RAZUME IN ZAPOVEDUJE RKC
ŠKANDAL MOŽNEGA PLENJENJA - VLADNA NABAVA VENTILATORJEV
ODPRAVA PREPOVEDI GIBANJA MED OBČINAMI IN PETICIJA PETICIJI PROTI UKINJENEM ODLOKU VLADE RS
PREPOVEDI VELJAJO SAMO ZA DRUGE - protikoronska zakonodaja
NAČRT UVEDBE KORONA VIRUSA IN TOŽBE PROTI VLADI ZRN
KRONSKI VIRUS - ČAS ORWELLOVEGA VELIKEGA BRATA
VOLILNI SISTEM JE KLJUČ
PREŠERNOV DAN - brez besed
VOLITVE V RS V POGOJIH NAPOL FAŠIZMA
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Marec 2021
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj