Članek
KRONSKI VIRUS - ČAS ORWELLOVEGA VELIKEGA BRATA
Objavljeno Mar 22, 2020

Admiral Davor Domazat – Lošo
https://youtu.be/rFlIsExgrUc
To še ni pravo dogajanje, je še v fazi eksperimenta, »napolnjevanja balona«. Korona Virus Kovid 19 je KRONSKI v vseh pogledih, visoko tehnološko delo.

ZAKAJ JE BILO PRVO ŽARIŠČE KORONA VIRUSA VUHAN?
Nesporno je prvo žarišče hitrega širjenja Korona virusa Vuhan. To 11 milijonsko mesto je bilo izbrano iz več razlogov, saj tam nimajo samo laboratorija za testiranje bojnih virusov, tu je tudi glavno železniško križišče Kitajske, tu je glavna rečna luka na Kitajskem, tu je glavno letališče Kitajske za notranji promet. Vuhan, mesto z 11 milijoni prebivalcev je primerjalno za državo Kitajsko isto kot je Silicijska dolina v ZDA. Celo mesto so Kitajci izolirali, v 4-5 dneh zgradili dve bolnici… Vse to se je zgodilo pred kitajskim novim letom.
Pomislite da se zgodi panika v državi s 1.340 milijonov prebivalcev?

V KATERIH DRŽAVAH JE IZBRUH BOLEZNI NAJMOČNEJŠI?
POT virusa je pot svile, tako je sedaj in taka pot virusa je bila že v 14. stoletju (Črne koze).
Najhuje kronski virus razsaja na ključnih mestih poti svile - Kitajskem, v Iranu, v Italiji.
Dokaz da gre za globalno zaroto je paranoja medijev, ki jo je nekdo ukazal, oz. ima iz ozadja močno podporo. Kitajska je motnja kapitalistični globalni oligarhiji, saj bi glede na trende do leta 2030 dvakratno po gospodarski uspešnosti presegla ZDA. Tudi Iran je motnja za sioniste ZDA... Italija je cilj ker je rimokatoliška država z Vatikanom in to s pomočjo papeža, ki na videz zastopa interese vernih. Italijani so znani po hitrem širjenju panike in kaotičnosti.

CILJI BIOLOŠKE VIRUSNE VOJNE?
Cilji biološke vojne. Revni bodo še revnejši. Uničenje manjših držav, manjših podjetij, obrtnikov, uničenje starejših, ki obremenjujejo zdravstvene in penzijske sklade, uničenje vernikov…
Zaustavitev moči Kitajske. Sprememba geopolitične slike v Perziji. Buš mlajši je že načrtoval napad na Iran s strateškimi jedrskimi raketami, a zgodila se je Sirija in obrambni sistemi Rusije, ki so jo obvarovali, pa je sedaj to zaenkrat nemogoče. Tudi Vatikan je tarča da iztera verne.
Njihov cilj je da nas je strah. V Rusiji ni medijsko podprte panike.


https://youtu.be/rFlIsExgrUc

DEJANSKA GLOBOKA DRŽAVA V ZDA
Najprej je kabalistično okultistična masonerija hotela destabilizirati Kitajsko z vsakodnevnimi protesti v Hong Kongu a Kitajci niso reagirali in niso šli v nastavljeno zanko nasprotnikov na način da bi posegli po represivnih sredstvih.
Globoka država nadzorniki Federalnih rezerv ZDA … se zavedajo da je gospodarska moč na Kitajskem, da Rusija tehnološko prevladuje v vesoljski tehniki... Federalne rezerve ZDA hočejo odstraniti Trumpa, ki s pojavom Korona virusa izgublja tla pod nogami, saj gre ZDA s pojavom korona virusa v gospodarsko recesijo in ravno na moči gospodarstva temelji Trumpova kampanja za nov mandat.
Putin je jasno opozoril »jastrebe« da vkolikor se sproži jedrska vojna ne bo streljal niti na vojne objekte, niti na civilno prebivalstvo, ampak na naročnike vojne. Jasno se ve kdo je lahko naročnik uporabe jedrskega orožja.
Prva biološka vojna je potekala proti ameriškim Indijancem. Da bi jih čim preje iztrebili so jim angleži dajali deke okužene s črnimi kozami. Tudi današnja znanost je pod kontrolo okultne oligarhije. Tudi Nobelovo nagrado je ustanovil MASON in jo podeljujejo tistim, ki jim jo je potrebno podeliti. Če bi kdo moral dobiti Nobelovo nagrado in to petkratno je to Nikola Tesla, pa je ni nikoli dobil.
Prebran je genetski kod Korona virusa in ta pove, da je genom Kovid 19 sestavljen in 30.000 baz, ki je sestavljen iz cca treh tretjin. Začetek in konec sta znana iz dosedanjih Korona virusov, sredina pa je povsem drugačna od kateregakoli dosedanjega. Ravno ta različnost dodatno govori, da ni nastal po naravni poti.

dr. Srečko Sladovljev zatrjuje: »Vse to je izdelava Horor realnosti.«
Bil Gates je pred meseci izjavil , da je treba s cepljenjem in zdravstvenim sistemom populacijo iz 7,3 milijardi zmanjšati za 10 – 20%.
Cerkev je hierarhija. Temelj Evrope je Krščanstvo, a papež je prvi spodbudno govoril za preseljevanje »narodov«, vabil migrante v EU, poudarjal gostoljubnost... Pozival je tudi k ukinitvi celibata, ki je temelj RKC. Nekateri verujejo da lahko Bog pomaga. V Reki je bila pred dnevi osnovana loža Grand Oriente de France, nadškofija je kmalu zatem zapovedala, da se vsi liturgični obredi ukinjajo. Zaradi protestov so to kasneje preklicali. Tudi otroci, dijaki, študentje ne gredo v šole, pa so na virus odporni. Bili naj bi sicer možni prenašalci.
Pri Korona virusu je smrtnost zelo majhna, a to se prikazuje kot veliko, da se naredi paniko, da lahko sprejemajo odloke po kratkem postopku s ciljem ukinitve državljanskih pravic, da se uniči srednji in nižji sloj.

OBLAST VSE DELA PO ALGORITMIH PO KORAKIH
EU je preko direktiv uničila hrvaško ladjedelništvom, kmetijstvo… in s tem onemogočila življenje od svojega in sedaj se išče pomoč od istih, ki so to uničenje povzročili. Smo v položaju doktrine šoka. Vsi smo v šoku zaradi teh dogodkov in propagande. Pravijo da bo cepivo kmalu na razpolago. Če so naredili sredinski del Korona virusa cepivo že imajo, vse je farsa. Prišlo bodo prisilnega cepljenja. Odpor proti čipiranju je zaustavljen. Italija že ima elemente koncentracijskega taborišča.
Pravijo da bodo ukrepi v zvezi s pandemijo trajali do septembra kar je povsem dovolj da bodo mali podjetniki in obrtniki propadli.

KDO NAS BO REŠIL?
Izjava je na videz absurdna, rešili nas bodo Trump, Putin in Bog.

To je čas Orwellovega velikega brata.

? Tu pa ni nobenega komentarja https://publishwall.si/vladislav.stres/post/567020/pasti-pastirja-franciska-vsi-sveti-ter-maske-kot-to-razume-in-zapoveduje-rkc

Kar tako o ignoranci ali pa le trik o nepremagljivosti... V karanteni ta lepi par :-o https://www.msn.com/en-xl/northamerica/top-stories/trending-today/ar-BBTeIjG?ocid=msedgntp

#50 Spoštujem pridobljeno izobrazbo mislim pa, da bi morala podati pogled na dogajanje iz svoje stroke kako vsa ta gonja deluje na nas. Pa poglejmo še tole nakladanje: https://youtu.be/UOZm4cqmFXo

https://www.youtube.com/watch?v=CFcvdDOCRwU

Admin Branko Gaber Kako to da se filma v članku ne vidi, v tem komentarju pa se: https://youtu.be/rFlIsExgrUc

Nekje na spletu sem zasledil a nisem takoj skopiral, da testerji za Covid 19 reagirajo na jabolčni sok. Na ta način so spletni znanstveniki potrdili zanesljivost...

*haapy.. Povej Rhondi, da tudi pri nas neprijetno diši, tokrat po gnojnici. Kaj čmo tudi to je čar podeželja in prehranskih dopolnil :-)

Ali se še kdo spomni bakterije, ki te je živega požrla v nekaj urah. Ta virus je res le blag preplah proti tej grozoti, ki je ne moreš niti raketirati niti s kladivom pobiti :-( https://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd;=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwihoIyem-zsAhWgAWMBHVaWAbwQFjAAegQIAxAC&url=https://vizita.si/novice/mesojeda-bakterija-ji-je-iznakazila-telo.html&usg=AOvVaw0uIbS2aIhSxxqnz1JA-t4i

#85 haapy... Tokrat si zaslužiš posebno pohvalo za tako skrben pregled in opažanja, ki si jih delil z nami. (vsecvetjepripadatebi:)

*haapy... Poznavalec, kateri testi so ti pa všeč? (So verodostojni:)

#58 Trump je še original.;-) Sklepam po tem, da je od časa izvolitve do danes izgubil polovico las, ki jih puli ko bere novice o sebi in razlagah domislic, ki jih redno spušča med volivce. zanocojdovolj

Globoko razmišljanje. Rešitev je pa res le v odrešitvi teh dveh posebnežev. Trump je že v eksistenčni krizi, Putin se bo pa cepil :-).

*Dajana. *Svet je svetovljanski in dopušča tudi nekaj mimo prijateljev saj planet je širok, mnenj pa je toliko kot ljudi. Vedno raje te imam *D.B. (mimogrede: Zgrešila si naslov! Oglasi se kaj na zasebno)

Kdo nas bo rešil? Zakaj vendar čakate, da vas bo rešil kdo drug kot vi sami? Rešiti se moraš sam! V Sloveniji ravnokar aretirajo predstavnike Globoke Države, vojska bo prišla na oblast. In jutri smo na demonstracijah na TR.

Vladislav, prosim, naštimaj si komentarje samo za prijatelje, da ti ne bo mogel ta zabetoniranec ZimZelen - predstavnik Globoke Države - smetiti na blogu. Drugače pač ne gre... Trump je naredil spet šah - mat potezo... kao pozitiven je na korono, sovražnik = demokrati so ostali brez teksta, general Flynn bo uletel in vodil krmilo, 17.oktobra pa se pojavi JFKjr.

Popolnoma pravilno je, da se oseba predstavi in pove, kakšne kvalifikacije ima. Pogumno zdravnico Biserko Ilin podpira in občuduje veliko število razumnih ljudi

"Sem Biserka Ilin dr.med. spec. psihiatrije, pedopsihiatrije in psihoterapije (pred specializacijo sem sedem let delala tudi v somatski medicini na terenu, v Lendavi, v splošni praksi in urgenci-dežustvo)." Povzetek od #48. *haapy... Očarala me je z nazivi. Kot si opazil popoln psihološki pristop. Kdo ji ne bi verjel? Je pa znotraj pisanja en kavelj! Si ga opazil? (virusbavbav)

https://www.forbes.com/sites/carltonreid/2020/03/26/chinese-state-newspaper-stokes-conspiracy-theory-that-first-covid-19-patient-was-us-cyclist/#2b0278ec28dd

Haapy Yack.....dr Zelenko ima prav, tudi strokovnjak za COVID-19 dr Marco Ruggiero je 24.3. 2020 imel predavanje o tem istem zdravilu, ki ga omenja v tvitu tudi Donald Trump. Gre za staro in preizkušeno zdravilo Chloroquine. Globoka država- NWO tehnokrati pa to zanikajo, ker želijo doseči uporabo cepiv Glej prezentacijo dr. Ruggiera na strani https://christineschaffner.s3.amazonaws.com/files/Sophia-Coronavirus-March2020.pdf

Admiral Lošo je dal odlično analizo dogodkov