PREPOVEDI VELJAJO SAMO ZA DRUGE - protikoronska zakonodaja

Objavil/a vladislav stres, dne 2020-04-17 ob 05:45:28

Norčevanje oblasti iz državljanov RS ali nekaj več?

Državljani z zdravo kmečko pametjo se zahvaljujemo za t.im. informacijski kontrapunk.
Del oblasti je jasno pokazal, da je panika in pandemijski ukrepi v zvezi s Korona virusom prevara.

Dne 15.4.2020 je del slovenskih pomembnežev obiskal vojašnico v Črnomlju:
Aleš Hojs minister za notranje zadeve; Borut Pahor, predsednik RS; Matej Tonin, minister za obrambo; Andreja Pivec, ministrica za kmetijstvo…


Istega dne 15.04.2020 je Minister za zdravstvo Tomaž Gantar na novinarski konferenci izjavil, da podatki o številu smrti, tudi med starejšimi, trenutno ne odstopajo od tistih iz let 2018 in 2019. S tem je dejansko povedal da GRE ZA PREVARO O PANDEMIJI imenovano Korona virus Covid 19.
Vir

Dva dneva pred tem 13.4.2020 je Janševa vlada razpravljala o poročilu NIJZ in se preko tega seznanila s številom dejansko okuženih s covid-19, ki jih je bilo tega dne 356 ter da je več kot 800 okuženih že ozdravelo. Poročilo NIJZ pa je vlada skrila tako pred državljani, kot pred poslanci. To je storila v stiski ker bi na podlagi poročila morala takoj preklicati PANDEMIJO in ukiniti izredne ukrepe.
Iz poročila izhaja, da je trenutno število okuženih v Sloveniji nekajkrat nižje od tistega, ki nam ga je Vlada RS predstavljala javno. S tem pa bi božanska avreola predsednika vlade padla v smetišče zgodovine skupaj z njim.
VirZA DRŽAVLJANE PA ŠE VEDNO VELJA
Vladni odlok prepoveduje gibanje in zbiranje ljudi na javnih krajih in površinah, dostop na javna mesta in površine ter gibanje zunaj občine stalnega ali začasnega prebivališča. Ob tem sicer veljajo tudi izjeme. V Uradnem listu Republike Slovenije je zapisano, da se gibanje, dostop in zadrževanje na javnem kraju v okviru izjem dovoljuje tudi skupinam oseb do pet oseb, če gre za ožje družinske člane ali člane skupnega gospodinjstva in če je mogoče ob tem gibanju zagotoviti varno razdaljo do gibanja podobnih skupin. Zdravstveni inšpektorat je v postopkih nadzora nad vsemi odloki vlade za zajezitev epidemije koronavirusa izrekel globe v skupnem znesku 21.400 evrov. Prek 160 glob se nanaša na kršitev prepovedi gibanja in izbiranja na javnih mestih ter površinah in prepoved gibanja izven občin. Skupna vrednost teh glob je 16.000 evrov.

Policija je inšpektoratu podala več kot 2.600 predlogov za uvedbo prekrškovnega postopka. Kot so pojasnili na inšpektoratu, so postopki še v teku. Zakon o nalezljivih boleznih predvideva globe od 41 do 417 evrov za fizične osebe ter od 417 do 41.729 evrov za pravne osebe. Zakon o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo določa da je lahko fizična oseba iz naslova kršitev predpisov kaznovana s od 400 do 4000 evrov globe, pravna pa z od 4.000 do 100.000 evrov globe.

Vir: 1., 2.

Zakaj to oblastniki počnejo?
Zakaj so torej namerno naredili napako, da se ne držijo predpisov, ki se jih morajo vsi državljani? Ker vedo da gre za zahtevno virtualno PREVARO.
Inteligenčni kvocint Boruta Pahorja, Aleša Hojsa, Mateja Tonina… je nadpovprečen, torej so to naredili NAMERNO. Ker se zavedajo moči svetovnih vladarjev pač delajo na izviren način, mimo uradnih pristojnosti. Odločili so se za smešenje samega sebe in s tem kot »kontrapunkt« preko medijev oblikujejo javno mnenje. S svojim izvirno provokacijo so zapečatili usodo karantene zaradi korona virusa. Odloki bodo v kratkem spoznani za nepotrebne in odpravljeni. In zato smo jim lahko HVALEŽNI. Vedeti moramo da je KORONA PREVARA projekt velesil in zajema skoraj ves svet. Obenem pa lahko dejansko pričakujemo še kakšen nov virus… vkolikor ne bomo »pridno sledili svetovnemu dirigentu«, ki nam kaže smer propadanja. Če pa pokažemo zdravo pamet bo projekt ukinjen in vsi, ki so v njem sodelovali bodo želeli da se čim preje pozabi.

Gibanje za prenovo Slovenije je objavilo PETICIJO: ODPRAVA OMEJITEV GIBANJA MED OBČINAMI ZA DRŽAVLJANE RS
Število podpisov pod peticijo – preko e pošte overjenih - je 2.372.
Preko peticije oblast v opozarjamo tudi na spodnjo diskriminacijo, ki se godijo občanom manjših občin.
V Sloveniji imamo 11 mestnih občin in več kot dvesto bistveno manjših.
Npr. v občini LJUBLJANA je 276.000 prebivalcev in je dejansko REGIJA. Prebivalci te občine imamo na razpolago praktično VSE, v majhnih npr. v občini Hodoš z manj kot 400 prebivalcev (340) ali v Osilnici z 404 pa seveda praktično NIČ, tam dobro založenih trgovin seveda ni.
__
Z ukrepi: panika, socialna izolacija tudi od bližnjih, čepenje v zatohlih prostorih, pospešena gradnja 5G, ki dodatno spravljajo telo v NERAVNOTEŽJA in posledično slabšajo imunski sistem bodo dejansko USPELI POVZROČITI PANDEMIJO PORASTA BOLEZNI NA SPLOH.

Vir

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
17
haapy yack
2
Apr 29, 2020
hoj
Kome ti to bre?
60GHz je frekvenca absorpcije kisikovih molekul. Molekule kisika imajo elektrone, ki si jih delijo med seboj, kisik je diatomska molekula. Vdihujemo dve molekuli kisika, ki sta povezani z elektroni, ki si jih delita. Ko se molekula kisika udari s 60GHz 5G valovi, ti valovi vplivajo na orbitalne resonančne lastnosti teh skupnih elektronov. To so tisti deljeni elektroni, ki se vežejo na hemoglobin v naši krvi. Poleg tega, da moti absorpcijo kisika, bo 5G spremenil delovanje železa in magnetita v hemoglobinu in pinealni žlezi.
In v nadaljavanju se boš lahko pomenil z angelom Gabrielom, ki te bo pošten vprašal zakj si bil tak gumpec, da so te zjebal.
boditevcvetju
#17
haapy yack
0
Apr 28, 2020
hoj
John Lenon je nekoč dejal: Celostna slika se je spremenila in gremo proti naznani bodočnosti (bodočnost so nam že določili to pravim jaz), ali vsi smo še zmeraj tukaj in dokler je življenje je upanje, Lenon.
Ampak globoka država ima zvode in ve kako postopati s takimi, ki izivajo nesvečnosti. Lenona so nevtralizirali.
Torej človek ne bi smel iti proti zamisli Stvarnika, niti se ne bi smeli odmikati od ciljev obstoja človeštva kot supersistema (celosti kateri posamezni deli skrbijo z enim in drugimi v skupnme interesu)
V tem naj bi bila skrivnost propada Atlantide.
boditevcvetju
#16
5G Network
1
Apr 27, 2020
Spoštovani Haapy Yack, sprašujete se, kako v Sloveniji poteka montaža anten omrežja 5G. Obveščamo vas, da v Sloveniji ne poteka montaža anten 5G, ker imamo od 5.12. 2019 dalje moratorij, ko je Minister za javno upravo g. Rudi Medved umaknil iz redne seje vlade Startegijo upravljanja z radiofrekvenčnim spektrom. Zaradi tega operaterji mobilne telefonije, ki so imeli od AKOS-a dovoljenje za nekaj testnih 5G anten v začetku tega leta, zdaj nimajo na voljo za uporabo frekvenčnega spektra 5G. V kolikor se v zadnjem času montirajo kakšne nove antene, so to 4G LTE+ antene in verodostojnost tega bo preverila tudi policija, s poizvedovanjem na agenciji AKOS, kajti bil je že podan sum policiji glede novo postavljenih anten.

V skladu z zakoni je Minister Rudi Medved z umikom Strategije aktiviral uporabo 8. člena Zakona o varstvu okolja, ki vsebuje načelo previdnosti in tako imamo sedaj v Sloveniji pravno formalno MORATORIJ na uvajanje omrežja 5G, dokler ne bodo izvedene neodvisne znanstvene raziskave o vplivu frekvenc 5G na zdravje ljudi, živali, ptic in čebel.

Bodite prepričani g. Haapy, da civilna iniciativa pozorno spremlja vsa dogajanja na tem področju in pravočasno ukrepa
#15
haapy yack
0
Apr 27, 2020
hoj
Telekomunikacijski delavci, ki dan in noč mrzlično delajo, da bi povsod postavili 5G stolpe in se bodo nekega dne kmalu morali spoprijeti s tem, da so sodelovali pri smrti milijonov in milijonov moških, žensk in otrok s pomočjo sevanja, ki so ga oddajali tisti stolpi, ki so zanka za odstranjevanje in popolno zasužnjevanje in nadzor človeštva. Dejstvo je, da gre za navidezno pandemijo, ki bo zaživela res šele, ko se vključi 5G in še posebej frekvenca 60MHz, ki sesa ves kisik iz naše krvi.
Kako v Sloveniji poteka montaža 5G stolpov? Alo kdo to nadzoruje? Ma penis zher noben ne.Skoraj vsaka smrt je zdaj zabeležena kot virus in da je v tem letu smrtnost veliko manjša kot prejšnja leta, ko so ljudje umirali zaradi gripi podobnih simptomov. Ljudje ne vedo, da ni testa za to, čemur pravijo virus, obstaja le test za eksosome ali ocena simptomov, ki ustrezajo običajnemu prehladu, gripi ali pljučnici, ki se potem imenuje Covid 19. dejstvo, je kot pri geometriji Covid 19 se izide kot 666.
Ko vidimo videoposnetke začasnih bolnišnic in mrtvašnic - vse je še vedno prazno, čakajo na vklop 5G.
boditevcvetju
#14
haapy yack
0
Apr 26, 2020
hoj
Pojasnite območje somraka "To je kuharska knjiga!". Izkazalo se je, da je to zdaj mikrovalovna kuhalnica, že smo v pečici, psihopati pa imajo stikalo, ki sproži toploto.
boditevcvetu
#13
haapy yack
1
Apr 25, 2020


hoj
Russian colonel talks about the false pandemic and that it has 4 objectives:
Ruski polkovnik govori o lažni pandemiji, ki ima 4 cilje:
1) Depopulacijska pobuda
2) Politični nadzor nad preostalim prebivalstvom.
3) deflacija trenutnega finančnega balona
4) Likvidacija geoekonomskih konkurentov
https://www.youtube.com/watch?v=t2vqjBtnltI
boditevcvetju

EX-RUSSIAN INTEL OFFICER: Depopulation agenda is real - YouTube

"They" think that you're so medicated, flouridated and distracted with meaningless entertainment that you can't connect
#12
haapy yack
2
Apr 25, 2020
hoj
Vse več kosov sestavljanke pride in se postavi na svoje mesto:

George Soros financira laboratorij v Wuhanu.

Anthony Fauci ga financira in zanj zagotavlja biološke surovine.

Bill Gates vlaga v viruse in proizvodnjo cepiv in tehnologijo mikročipov.
Dokler to ne bo na POP in A kanalu je to fake
boditevcvetju
#11
haapy yack
1
Apr 25, 2020

haapy yack
25. aprila 2020
Severnokorejski voditelj Kim Jong Un je mrtev
"Kim Jong Un je v četrtek, 23. aprila, umrl ob 14. uri po lokalnem času. Ubit je bil z biološkim orožjem.
Njegova smrt bo verjetno naznanjena, ko se priprave na pokop opravijo. "
Podrobnosti v naslednjem poročilu.
Dokler ne bo na POP in A kanalu je to fake.
boditevcvetju
#10
haapy yack
2
Apr 23, 2020
hoj
Ta "pandemični" napad na človeško raso je osredotočen na 5G, kot pravijo trije dobitniki Nobelove nagrade.
"5G elektromagnetno sevanje poškoduje celično DNK človeka. Izpostavljene celice (vseh vrst znotraj človeške tarče) se odzovejo z ustvarjanjem kaskade imunskih zaščitnih sredstev. Te snovi so pakirane v znotrajcelično strukturo, imenovano endoza. Endosom se izloči iz celice in postane eksozom.

Eksosomi krožijo in se vežejo na ACE 2 receptorje pljuč, črevesja in srca. Odziv izpostavljenih celic je enak, če smo izpostavljeni 5G obsevanim ali COVID-19 (gripa). Imunološke kemikalije v paketu z eksozom napadajo ACE 2 z aretacijo celic, ki povzročajo učinek izpostavljenosti 5G sevanju ali gripi, ki je prikrit kot COVID-19.

Stopnja primera COVID-19 je 96% na območjih 5G in le 4% na območjih 4G ali manj. 5G je nameščen v dobro naseljenih območjih, zato bi pričakovali, da bomo tam videli več primerov. Toda stopnja umrljivosti za znane rezultate (smrt / (smrt + okrevanje)) je na območjih 5G več kot 2-krat višja. To se ne more zgoditi samo zaradi COVID-19 in imamo statistične dokaze o več kot 1,9 milijona primerov! "
boditevcvetju
#9
haapy yack
1
Apr 22, 2020
hoj
Bojkotirajte razne Lidle, ki prodajajo olivno olje iz Španije,Italije in Portugalske.
Zakja so tole šele sedaj pokazali.
https://www.birdguides.com/news/millions-of-birds-vacuumed-to-death-annually-in-mediterranean/
boditevcvetju

Millions of birds vacuumed to death annually in Mediterranean - BirdGuides

Suction olive harvesting is decimating wintering bird populations in Iberia and beyond.
#8
haapy yack
1
Apr 21, 2020
hoj
"Nobelov nagrajeni francoski virolog zdravnik-znanstvenik Luc Montagnier, ki je virus HIV odkril leta 1983 in trenutno deluje kot redni profesor na univerzi Shanghai Jiao Tong na Kitajskem, je pritrdilno izjavil, da koronavirus, ki divja po svetu, ubija desetine oz. od tisoč nedolžnih ljudi: "
Je bil lahko ustvarjen samo v laboratoriju - s tem, da je zagotovil, da bo kdor koli je ustvaril ta koronavirus kot bio orožje, bo za to prejel rušljiv ruski vojaški odziv. "
boditevcvetju
#7
haapy yack
1
Apr 19, 2020
hoj
Vse vlade so morale to podpisat.
https://www.youtube.com/watch?v=vMui0mUnsjU
boditevcvetju

AGENDA 21: DEPOPULATION | PREVIEW - YouTube

PHILIPPINES; AGENDA 21: UNITED NATIONS: MYSTERYO SA PILIPINAS; Agenda 21[1] is a non-binding action plan of the United N
#6
haapy yack
1
Apr 18, 2020
hoj
https://duluthreader.com/articles/2020/03/12/19851_chinas_massive_amount_of_immunotoxic_5g_networking
boditevcvetju

China’s Massive Amount of Immunotoxic 5G Networking and the...

By Paul Doyon Could there be a link between the Coronavirus and 5G? Researcher and building biologist Paul Doyon ha
#5
haapy yack
3
Apr 18, 2020
hoj
COVID-19 potrebuje kazensko preiskavo

Ali imate resnično situacijo del COVID-19 in resnično?

Ta članek izhaja iz prvega dela: "Ameriška vlada napoveduje vojno Ameriki", v kateri je navedena 70-letna zgodovina ameriške vojske in CIA, ki sta tajne in smrtonosne biološke, kemične in sevalne "eksperimente" izvajala na Američanah in na številnih drugih narodi.


Trenutne okoliščine so povzročile spremembo paradigme v dojemanju javnosti te pandemije, zato so potrebni odgovori. Ena od teh okoliščin je še ena dokončnejša študija, tokrat strokovnjaki z univerze v Cambridgeu in njihovi vrstniki iz Nemčije, ki so analizirali 160 virusnih genomov, pridobljenih iz človeških bolnikov po vsem svetu. Njihova glavna ugotovitev je bila, da ima koronavirus tri ločene seve, in sicer A, B in C. Dokazali so, da vrsta, ki je okužila Kitajsko - B - ni prvotni virus, ampak derivat matičnega (A), ki je obstajal predvsem v ZDA, vsaj na začetku.

Prav tako so zaključili še neobjavljeno analizo drugih 1.001 genoma, njihova študija pa je zagotovila trdne dokaze (kot tudi drugi), da se je širjenje bolezni med ljudmi zgodilo med 13. septembrom in 7. decembrom 2019, veliko preden so jo na Kitajskem ugotovili...
#4
haapy yack
0
Apr 18, 2020
https://nowarnonato.blogspot.com/2020/01/
#3
haapy yack
2
Apr 17, 2020
hoj
Zakaj se čudte. Škorci delajo z roko v roki s kabalo. Tri mesce pred lažno pandemijo so to vedeli kaj kabal namerava.
Tale video vam bo odprl oči. Če že niste spregledal.
https://www.youtube.com/watch?v=hx0A2gA3HJM&feature=emb_title
boditevcvetju
#2
regaregica
3
Apr 17, 2020
Kako je to možno? Dejansko je na kupu cca tudi do 30 uradnih oseb in to brez mask, distance. razvidno iz slik.
Hvala. Zanimivo.
#1
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2020-04-17 05:45:28 (Apr 17, 2020)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
DOKAZI ARGUMETI - LAŽI COVID19 NEMŠKI PARLAMENT SAŠKE ANHALT
PASTI PASTIRJA FRANČIŠKA, VSI SVETI TER MASKE KOT TO RAZUME IN ZAPOVEDUJE RKC
ŠKANDAL MOŽNEGA PLENJENJA - VLADNA NABAVA VENTILATORJEV
ODPRAVA PREPOVEDI GIBANJA MED OBČINAMI IN PETICIJA PETICIJI PROTI UKINJENEM ODLOKU VLADE RS
PREPOVEDI VELJAJO SAMO ZA DRUGE - protikoronska zakonodaja
NAČRT UVEDBE KORONA VIRUSA IN TOŽBE PROTI VLADI ZRN
KRONSKI VIRUS - ČAS ORWELLOVEGA VELIKEGA BRATA
VOLILNI SISTEM JE KLJUČ
PREŠERNOV DAN - brez besed
VOLITVE V RS V POGOJIH NAPOL FAŠIZMA
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Maj 2021
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj