Članek
PREPOVEDI VELJAJO SAMO ZA DRUGE - protikoronska zakonodaja
Objavljeno Apr 17, 2020

Norčevanje oblasti iz državljanov RS ali nekaj več?

Državljani z zdravo kmečko pametjo se zahvaljujemo za t.im. informacijski kontrapunk.
Del oblasti je jasno pokazal, da je panika in pandemijski ukrepi v zvezi s Korona virusom prevara.

Dne 15.4.2020 je del slovenskih pomembnežev obiskal vojašnico v Črnomlju:
Aleš Hojs minister za notranje zadeve; Borut Pahor, predsednik RS; Matej Tonin, minister za obrambo; Andreja Pivec, ministrica za kmetijstvo…


Istega dne 15.04.2020 je Minister za zdravstvo Tomaž Gantar na novinarski konferenci izjavil, da podatki o številu smrti, tudi med starejšimi, trenutno ne odstopajo od tistih iz let 2018 in 2019. S tem je dejansko povedal da GRE ZA PREVARO O PANDEMIJI imenovano Korona virus Covid 19.
Vir

Dva dneva pred tem 13.4.2020 je Janševa vlada razpravljala o poročilu NIJZ in se preko tega seznanila s številom dejansko okuženih s covid-19, ki jih je bilo tega dne 356 ter da je več kot 800 okuženih že ozdravelo. Poročilo NIJZ pa je vlada skrila tako pred državljani, kot pred poslanci. To je storila v stiski ker bi na podlagi poročila morala takoj preklicati PANDEMIJO in ukiniti izredne ukrepe.
Iz poročila izhaja, da je trenutno število okuženih v Sloveniji nekajkrat nižje od tistega, ki nam ga je Vlada RS predstavljala javno. S tem pa bi božanska avreola predsednika vlade padla v smetišče zgodovine skupaj z njim.
Vir



ZA DRŽAVLJANE PA ŠE VEDNO VELJA
Vladni odlok prepoveduje gibanje in zbiranje ljudi na javnih krajih in površinah, dostop na javna mesta in površine ter gibanje zunaj občine stalnega ali začasnega prebivališča. Ob tem sicer veljajo tudi izjeme. V Uradnem listu Republike Slovenije je zapisano, da se gibanje, dostop in zadrževanje na javnem kraju v okviru izjem dovoljuje tudi skupinam oseb do pet oseb, če gre za ožje družinske člane ali člane skupnega gospodinjstva in če je mogoče ob tem gibanju zagotoviti varno razdaljo do gibanja podobnih skupin. Zdravstveni inšpektorat je v postopkih nadzora nad vsemi odloki vlade za zajezitev epidemije koronavirusa izrekel globe v skupnem znesku 21.400 evrov. Prek 160 glob se nanaša na kršitev prepovedi gibanja in izbiranja na javnih mestih ter površinah in prepoved gibanja izven občin. Skupna vrednost teh glob je 16.000 evrov.

Policija je inšpektoratu podala več kot 2.600 predlogov za uvedbo prekrškovnega postopka. Kot so pojasnili na inšpektoratu, so postopki še v teku. Zakon o nalezljivih boleznih predvideva globe od 41 do 417 evrov za fizične osebe ter od 417 do 41.729 evrov za pravne osebe. Zakon o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo določa da je lahko fizična oseba iz naslova kršitev predpisov kaznovana s od 400 do 4000 evrov globe, pravna pa z od 4.000 do 100.000 evrov globe.

Vir: 1., 2.

Zakaj to oblastniki počnejo?
Zakaj so torej namerno naredili napako, da se ne držijo predpisov, ki se jih morajo vsi državljani? Ker vedo da gre za zahtevno virtualno PREVARO.
Inteligenčni kvocint Boruta Pahorja, Aleša Hojsa, Mateja Tonina… je nadpovprečen, torej so to naredili NAMERNO. Ker se zavedajo moči svetovnih vladarjev pač delajo na izviren način, mimo uradnih pristojnosti. Odločili so se za smešenje samega sebe in s tem kot »kontrapunkt« preko medijev oblikujejo javno mnenje. S svojim izvirno provokacijo so zapečatili usodo karantene zaradi korona virusa. Odloki bodo v kratkem spoznani za nepotrebne in odpravljeni. In zato smo jim lahko HVALEŽNI. Vedeti moramo da je KORONA PREVARA projekt velesil in zajema skoraj ves svet. Obenem pa lahko dejansko pričakujemo še kakšen nov virus… vkolikor ne bomo »pridno sledili svetovnemu dirigentu«, ki nam kaže smer propadanja. Če pa pokažemo zdravo pamet bo projekt ukinjen in vsi, ki so v njem sodelovali bodo želeli da se čim preje pozabi.

Gibanje za prenovo Slovenije je objavilo PETICIJO: ODPRAVA OMEJITEV GIBANJA MED OBČINAMI ZA DRŽAVLJANE RS
Število podpisov pod peticijo – preko e pošte overjenih - je 2.372.
Preko peticije oblast v opozarjamo tudi na spodnjo diskriminacijo, ki se godijo občanom manjših občin.
V Sloveniji imamo 11 mestnih občin in več kot dvesto bistveno manjših.
Npr. v občini LJUBLJANA je 276.000 prebivalcev in je dejansko REGIJA. Prebivalci te občine imamo na razpolago praktično VSE, v majhnih npr. v občini Hodoš z manj kot 400 prebivalcev (340) ali v Osilnici z 404 pa seveda praktično NIČ, tam dobro založenih trgovin seveda ni.
__
Z ukrepi: panika, socialna izolacija tudi od bližnjih, čepenje v zatohlih prostorih, pospešena gradnja 5G, ki dodatno spravljajo telo v NERAVNOTEŽJA in posledično slabšajo imunski sistem bodo dejansko USPELI POVZROČITI PANDEMIJO PORASTA BOLEZNI NA SPLOH.

Vir

Spoštovani Haapy Yack, sprašujete se, kako v Sloveniji poteka montaža anten omrežja 5G. Obveščamo vas, da v Sloveniji ne poteka montaža anten 5G, ker imamo od 5.12. 2019 dalje moratorij, ko je Minister za javno upravo g. Rudi Medved umaknil iz redne seje vlade Startegijo upravljanja z radiofrekvenčnim spektrom. Zaradi tega operaterji mobilne telefonije, ki so imeli od AKOS-a dovoljenje za nekaj testnih 5G anten v začetku tega leta, zdaj nimajo na voljo za uporabo frekvenčnega spektra 5G. V kolikor se v zadnjem času montirajo kakšne nove antene, so to 4G LTE+ antene in verodostojnost tega bo preverila tudi policija, s poizvedovanjem na agenciji AKOS, kajti bil je že podan sum policiji glede novo postavljenih anten. V skladu z zakoni je Minister Rudi Medved z umikom Strategije aktiviral uporabo 8. člena Zakona o varstvu okolja, ki vsebuje načelo previdnosti in tako imamo sedaj v Sloveniji pravno formalno MORATORIJ na uvajanje omrežja 5G, dokler ne bodo izvedene neodvisne znanstvene raziskave o vplivu frekvenc 5G na zdravje ljudi, živali, ptic in čebel. Bodite prepričani g. Haapy, da civilna iniciativa pozorno spremlja vsa dogajanja na tem področju in pravočasno ukrepa