ŠKANDAL MOŽNEGA PLENJENJA - VLADNA NABAVA VENTILATORJEV

Objavil/a vladislav stres, dne 2020-05-02 ob 17:13:44
TUDI S SLABŠIM SE DA POMAGATI BOLNEMU, A JE ZDRAVSTVENO TVEGANJE VEČJE
Razlog za to pisanje je skrajino manipulativnao pIsanje časopisa V FOKUSU, ki neresno obračunava z redko kvalitetno oddajo RTVS - TARČA Erike Žnidaršič... A tudi tu se mora še kaj razčistiti.

Anketni vprašalnik je na straneh MMC RTVS:
Raziskava PROBLEMOV PRI NABAVI ZDRAVSTVENE OPREME TARČA, 30.4.2020  Erike Žnidaršič, RTVS
1. Čestitam, lahko bila sicer še boljša a bila je odlična osnova nadaljnjih raziskav ureditve javnega naročanja
2. Oddaja je bila zavajajoča kar se bo razjasnilo z novimi podatki v bližnji prihodnosti
3. Ne vem.

Res je, da kaže da ima "ta levi" del mafije, ki vlada v RS stalne napajalnike denarja in tako mažejo/podkupujejo vzdržujejo svoj katel povezanih oseb preko katerih izvajajo prikrito oblast. Desni kartel pa nima stalnega napajalnika in zato na hitro krade namesto milijard, kot to počnejo "ta levi" "samo milijone". Situacija se zadnje čase obrača, ker so prvim milijarde skopnele na raven milijonov... ZATO STEKLI PSI MEDIJEV GRIZEJO. Poglejmo si enega od besnih zavajajočih zapisov pri branjenju samo "milijonov" eur:

V FOKUSU: "Tudi v tej četrtkovi Tarči so se novinarske mrhovinarke po vsej sili želele z lažmi stisniti v kot Jelko Godec, Zdravka Počivavška in Mateja Tonina. "Podprte" z mnenji ekspertov dvomljive kredibilnosti, so zaman skušale sogovorce ujeti na tankem ledu.
RTV dokazljivo laže, je na twitterju zapisal politični analitik Božidar Novak in postregel s pisnim strokovnim mnenjem dr. prof. Mateja Podbergarja iz SB Celje, ki je respiratorje Siriusmed R30 ocenil kot povsem ustrezna tudi za zdravljenje najtežje internistično obolelih s Covid 19.
Dopis dr. Mateja Podbregarja iz SB Celje
"Ventilatorji Siriusmed R 30 so ustrezni za bolnišnice v Nemčiji, Veliki Britaniji, Španiji in še kje, le za RTV Slovenija niso ustrezni."
 
Vir

Ali govori o ventilatorji z dodatki, ki so manjkali v ponudbi ali brez članek (še) ne zapiše.

Dr. Rihard Knafelj v TARČI 30.4.2020 pove: »Ventilator, ki so ga ponudili glede na specifikacije R30 ni bil primeren ker ni omogočal osnovnih stvari, ki jih zahtevamo pri predihavanju bolnikov… Ventilator, ki so ga ponudili glede na specifikacije R30 ni bil primeren ker ni omogočal osnovnih stvari, ki jih zahtevamo pri predihavanju bolnikov, ki imajo kužno bolezen, kot je to bolniki za Covidom 19 (brez kompresorja, enosmerno ogrevane cevi, posledica nabiranje kondenz, ki ga je treba ročno odstranjevati in s ob tem se odpre zaprt sistem in tako virusni delci krožijo okrog in ogrožajo druge bolnike… )... Glede na vse ostale ponujene, kot ste že rekli, smo dobili 90 ventilatorjev v oceno in kot primerne smo ocenili 13 ventilatorjev. In v ponudbah je pisalo da so ti ventilatorji na voljo… Niso nas obvestili koliko so jih kupili, kdaj so jih kupili. Eden se je pojavil na našem oddelku kjer smo ga tudi testirali, dokumentirali testiranje in ga nato pospravili zato ker ni uporaben za pomoč bolnikom Covid 19.«
Vir citata Tarča RTVS 30.4.2020 odziv na razkritja v zadnji oddaji glede izbire dobaviteljev zaščitne opreme.
___
Člani strokovne komisije, ki je bila ustanovljena za ugotovitev primernosti naprav, ventilatorjev.« Dr. med. Rihard Knafelj, prof Dr. med. Marko Noč, Doc Dr. med. Primož Gradišek.
__  
Komentar Vladislava Stresa ob drugi sliki, ko Vlada RS pridobi skoraj 2.000 ponudb ventilatorjev - respiratorjev in jih več kot 600 ni sposobna niti pregledati. Milijonski posli so za državo skrajno pomemben denar. Dejanskim strokovnjakom za nabavo medicinske politiki niso hoteli prepustiti. Za te posle popolnoma nesposobno vodstvo projekta na podlagi slabega razpisa prejme skoraj 2000 ponudb, tudi izbranih 13 zagotavlja, da z ustreznimi ventilatorji razpolagajo, kar mora biti ključni kriterij. Skrajšano: Celovita ponudba za vse potrebe po zaščitnih infekcijskih sredstvih dana na obrazcu, ki ga oblikuje kupec - Ministrstvo za zdravje Vlade RS in zahteva elektronsko podpisane ponudbe v e obliki, možnost podizvajalcev, nepreklicni dokumentarni akreditiv, garancija, posel na ključ z visoko pogodbeno kaznijo, sodelovanje z veleposlaništvom države nakupa... Tako bi bilo ponudb tudi bistveno manj in bile bi večinoma resne.
nasveti: Vladislav Stres, mag ekonomskih znanosti, pedagog, andragog 
__
Tretja slika Ivan Gale, pomočnik direktorja za blagovne rezerve: "Tudi predpisov vlada ni prebrala Zavod za blagovne rezerve v času epidemije nima nobenih nalog. To pa bi morale opravljati "NIJZ, Ministrstvo za zdravje, Uprava RS za zaščito in reševanje.
__     

Četrta slika BI LAHKO MASKE NABAVLJALI KAR Z VLADNIM LETALOM? Cena za prevoz mask s letalom, ki jih je ponudil Joc Pečečnik je bila kar 5.500.000 eur. Vlada RS je leta 2012 prodajala svoje letalo Falcon za 12,6 milijona evrov.  Za kupce je bila cena takrat previsoka. Falcon 2000 EX ima tovorno zmogljivost 2.717 kg, brez sedežne… opreme, potnikov pa vsaj dva krat večjo, maksimalni dolet brez oskrbe 7.000 km, oz. 8 ur. Ura letenja stane 4.221 eur; Vir
__

    Peta slika
  UKC ima že nekaj boljših ventilatorjev od R 30 v razpisu izbranih in najdražjih, ki jih je nabavila vladna ekipa "ta desnega" kartela v nastajanju. 
Dr. Rihard Knafelj v TARČI: "Tukaj je fotografija ventilatorjev za katere trdi g. Počivavšek, da smo v KCju (Kliničnem centru Lj.) nabavili ventilatorje R 30. To ni res. Kot vidite gre za popolnoma drug ventilator. Gre za SternMed, torej drugega proizvajalca in tudi za drug tip. Gre za Vento 62 in ne za R 30
Vir
_______________________
RTV Slovenija je dojkazala da ima nekaj sposobnih raziskovalnih novinarjev. Tarča Erike Žnidaršič je bila dobro izpeljana, čeprav bi tudi ta lahko bila še bolj začinjena. Za celovito poročanje je manjkala video povezava z dr. prof. Matejem Podbergarjem iz SB Celje oz. fotografijo dokumenta njegovega mnenja. Glej zgoraj.
___
Poglejmo si uvod v razmislek
KAKŠNE MEDIJE HOČEMO?
Ustava, Zakon o medijih ter Zakon o radioteleviziji Slovenije zahtevajo, da morajo biti javno posredovane informacije usklajena z načeli: resničnosti, nepristranskosti in celovitosti ter usklajene z načelom politične in svetovnonazorske nevtralnosti. V člankih se dosledno ločujejo informacije, komentarji, oglasi. Sublimalne informacije tako nimajo mesta v člankih. Javni mediji morajo zagotoviti nepristranske in izčrpne informacije, tako da lahko državljani svobodno oblikujemo svoje mnenje. KER SE NE GREMO NJIHOVE IGRE, BOMO TO SPOŠTOVALI - še več nadgrajevali. Tisti, ki pa tega ne počnejo pa jim pomagamo tja kamor spadajo. Način manipulacije pri poročanju ukinjajmo. Torej se mora tudi lastništvo v medijih razpršiti npr. kar med novinarje te hiše.
To lahko storimo. Pa dajmo.
__
https://podcrto.si/oznaka/medijsko-lastn
istvo/

https://podcrto.si/dosjeji/
___
Dodano ob 22.40 uri
Dodatek je nadgradnja povedi bloga
Dr. med. Claus Kohelein). Kot eden vodilnih infektologov... ima najboljše ventilatorje / respiratorje in zanimivo kaj pove o načinih zdravljenja, ki so lahko škodljivi. Njegovo mnenje o teh napravah pa ni osamljeno.

Internist dr. Claus Köhnlein za RT Deutsch: Nove bolezni ni in da glede tega ni treba skrbeti. "V naši bolnišnici imamo pripravljenih 20 ledenih postelj in zdaj čakamo prve bolnike," je dejal dr. Köhnlein. "Prepričan sem, da nikoli ne bodo prišli. Ni novega virusa, razvit je bil le nov test."

Mediji širijo zgodbe spodbujanja čustvenih emocij, laiki namreč ne vedo kaj vse se v bolnišnicah dogaja že vsa leta in to brez korone virusa, posledica je vse več negotovosti, strah in na koncu panika. Posledica bo dejansko prožćanje PANDEMIJE.
Spremenil se je način testiranj in zato smo dobili novega povzročitelja bolezni, a skupna vrednost - smrtnost... je enaka kot je bila...


https://www.youtube.com/watch?v=TwXdbi11

MAIL Online: "Umrlo je najmanj 80 odstotkov bolnikov s koronavirusom v New Yorku, ki so jih dali na umetna pljuča.Mehanska umetna pljuča bolnikom s težavami pri dihanju potiskajo kisik v pljuča. Uporaba strojev vključuje sedenje bolnika in vstavljanje cevi v grlo...
Na splošno 40% do 50 odstotkov bolnikov s hudo dihalno stisko umre, ko so na umetnih pljučih, pravijo strokovnjaki kot tudi dr. Albert Rizzo, glavni zdravnik ameriškega združenja za pljuča." Vir Zato je tako zelo pomembno kakšne kvaliutete je ta naprava s katero zdravniki prezračujejo pljuča.

Profesor dr. Klaus Püschel (67), Predstojnik hamburške forenzične medicine:
»Ta virus vpliva na naše življenje na skrajno pretiran način. Ta vpliv virusa ni povezan z nevarnostjo, ki jo predstavlja. Zdaj je nastala astronomska gospodarska škoda, ki ni sorazmerna z nevarnostjo, ki jo virus predstavlja. Prepričan sem, da koronska smrtnost sploh ne bo vplivala na letno umrljivost... Do zdaj v Hamburgu zaradi virusa ni umrla niti ena oseba brez predhodne bolezni. Vsi, ki smo jih doslej pregledali, so imeli raka, kronično pljučno bolezen, bili so težki kadilci ali močno debeli, trpeli so za sladkorno boleznijo ali imeli srčno-žilne bolezni...
Covid-19 je smrtonosna bolezen le v izjemnih primerih, vendar je v večini primerov večinoma neškodljiva virusna okužba..."
Vir

Tu je spletišče z informacijami Dr. Judy Mikovits, phD, z doktoratom iz biokemije in molekularne biologije, ki razkriva svoje delo v laboratorijih proizvodnje umetnih virusov. Vir
in tu
je spletišče številnih mednarodno priznanih zdravnikov ter raziskovalcev področja virologije. Prevajano tudi v Slovenščino Vir
profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
12
haapy yack
0
May 15, 2020
hoj
http://www.reformation.org/victoria-and-adolf-hanover.html
boditevcvetju

VICTORIA'S SECRET: FÜHRER ADOLF HITLER WAS HER GRANDSON!

In 1868, Queen Victoria made a top secret trip to Switzerland, accompanied by her "personal servant" named "John Bro
#12
haapy yack
0
May 11, 2020
hoj
https://www.youtube.com/watch?v=jDIC488F8cw
boditevcvetju

Rock-SOLID Proof Trump is Working WITH Bill Gates to INJECT AMERICA!! - YouTube

Original source: https://youtu.be/8qwp4lnKh4g by HighImpactVlogs (May 1, 2020) "If you're "IN CHARGE" or "FAST TRACKING"
#11
haapy yack
0
May 06, 2020
https://truthbits.blog/2020/03/21/dr-fauci-globalist-snake-oil-salesman/

Dr. Anthony Fauci: Globalist Snake Oil Salesman – AIM Truth Bits

Here’s confirmation Fauci has been working with Wellcome Trust & The Pirbright Institute (UK) (Coronavirus patent holder
#10
haapy yack
0
May 06, 2020
huj
Zakaj se niso obrnil na Gatesa? On bi ziher zrihtu maske. Dobr zrihtu je cepivo in mikročipe. Hitr se cepte in ne bo treba nobenih mask in političnih razprav. Niti ne kdo je kaj zaslužu in še bo. Zaslužil bodo graobarji. Na konc bodo pa še te pospravl.
boditevcvetju
#9
Zim Zelen
1
May 06, 2020
Kot je pri nas v navadi se kupi osnovno sredstvo potem se pa začno politične razprave glede dodatne opreme :-))

Glej nakupe vodnih plovil, zračnih plovil, bojnih vozil, ventilatorjev, operacijskih miz, gradnja urgentnih centrov, otroške klinike....
#8
haapy yack
0
May 05, 2020
hoj
http://www.whatdoesitmean.com/dok21.jpg
boditevcvetju
#7
haapy yack
0
May 05, 2020
hoj
https://www.bitchute.com/video/J8lRxjufZJne/
Medicinska sestra iz Nevade, ki je šla v New York pomgat govori kako pobijajo bolnike z napačnim ravnanjem. Ziher jih ne zdravjo šamani, potem se to dogaja namenoma. Sestra je v nevarnosti.
boditevcvetju
#6
haapy yack
0
May 04, 2020
hoj
https://grrrgraphics.com/wp-content/uploads/2020/05/virus_tyrants-768x596.jpg
boditevcvetju
#5
haapy yack
0
May 04, 2020
hoj
https://nypost.com/2020/04/13/roger-stone-bill-gates-may-have-created-coronavirus-to-microchip-people/
boditevcvetju

Roger Stone: Bill Gates may have created coronavirus to microchip people

Roger Stone suggested Monday that Bill Gates may have had a hand in the creation of coronavirus so that he could plant m
#4
haapy yack
0
May 04, 2020
hoj
New York Post na primer poroča, da je Bill Gates morda ustvaril koronavirus za mikročipiranje ljudi. NSA pravi isto, tako noro, kot se sliši. https://nypost.com/2020/04/13/roger-stone-bill-gates-may-have-create coronavirus-to-microchip-people /
boditevcvetju
#3
haapy yack
0
May 03, 2020
hoj
Bill Gates je v centru te neumnosti. On vodi WHO.
Ta virus je naprimer čista neumnost. Ni bolj nevaren od običajne gripe. Vsem lažejo in ljudje to kupujejo. Vsi poslušno berejo in poslušajo medije kar objavljajo. Nobeni vladi ni za azaupati, in vsakemu velikemu poslu. Vse je zlobno skoz in skoz.
Najbrž se bo zgodilo obvezno testiranje in potem obvezno cepljenje in kdor se ne bo hotel cepit bo ostal na cesti.... v cepivu bo elektronska naprava, ki je zelo nevarna. Kdor bo to dobil bo po domače, gotov.
Brez čipa boš truplo, ki hodi.
op: par mesecev pred lažno pandemijo je bilo dano opozorilo o etniškem bioorožju.
To opozorilo je bilo dano s strani Centra za raziskovanje egzistencijalnih tveganj (CSER) Univerze v Cambridgeu. Kar je potem postala tema članka v kolumni britanskega časopisa Telegraph posvečenega znanosti, v katerem se opozarja, da bi možnost uporabe entničkega bioorožja bila ,,ekstremno škodljiva in potecijalno nazaustavljiva".
Torej svet bi se moral osredotočit na Pentagonove laboratorije. Ameriška vojska redno proizvaja smrtnonosne viruse, bakterije in toksine in na ta način direktno krši Konvencijo Združenih narodov o prepovedi biološkega orožja. Na stotisoče ljudi je neposredno ogroženo od nevarnih patogenov in drugim neozdravljivim boleznim, a da o tem nimajo pojma.
Pod diplomatsko imuniteto znanstveniki, ki se bavijo z biološko vojno testirajo in umetno kreirajo viruse v Pantagonovih bioloških laboratorijih. Te ameriške laboratorije financira Agencija za zmanjševanje obrambnih groženj (DTRA) v sklopu 2,1 milljarde težkekga vojaškega programa, ki nosi ime Kooperativni program biološkega angažmana (CBEP).
jebatjih
boditevcvetju
#2
vladislav stres
0
May 02, 2020
Na splošno 40% do 50 odstotkov bolnikov s hudo dihalno stisko umre, ko so na umetnih pljučih, pravijo strokovnjaki kot tudi dr. Albert Rizzo, glavni zdravnik ameriškega združenja za pljuča." Vir glej zgoraj
Zato je tako zelo pomembno kakšne kvaliutete je ta naprava s katero zdravniki prezračujejo pljuča.
#1
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2020-05-02 17:13:44 (May 02, 2020)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
DOKAZI ARGUMETI - LAŽI COVID19 NEMŠKI PARLAMENT SAŠKE ANHALT
PASTI PASTIRJA FRANČIŠKA, VSI SVETI TER MASKE KOT TO RAZUME IN ZAPOVEDUJE RKC
ŠKANDAL MOŽNEGA PLENJENJA - VLADNA NABAVA VENTILATORJEV
ODPRAVA PREPOVEDI GIBANJA MED OBČINAMI IN PETICIJA PETICIJI PROTI UKINJENEM ODLOKU VLADE RS
PREPOVEDI VELJAJO SAMO ZA DRUGE - protikoronska zakonodaja
NAČRT UVEDBE KORONA VIRUSA IN TOŽBE PROTI VLADI ZRN
KRONSKI VIRUS - ČAS ORWELLOVEGA VELIKEGA BRATA
VOLILNI SISTEM JE KLJUČ
PREŠERNOV DAN - brez besed
VOLITVE V RS V POGOJIH NAPOL FAŠIZMA
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Junij 2021
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj