Članek

Simboli VLADISLAV STRES

Vladislav Stres, Skrita koda Rimokatoliškega imperija (Codex Babylonis Romani)

1. del: Uvod k vizualizaciji umetnin : Svetloba utvara in Resnica (Lux, illusio et veritas) Prvi film iz serije, posvečene raziskovanju kreaciji Olimpa, nas uvaja v globoko simboliko, ki med drugim obsega nadjaz, simbole ključavnic, duše, Longinusa,

Objavljeno Mar 28, 2024

Video prav tako namenja nekaj besed vizualizaciji simbolov, kar je ključno za razumevanje kompleksnih konceptov, ki so predstavljeni. Pojasnjuje, da je naše trenutno razumevanje Olimpa lažno, ki je postavljeno s strani elit, ki nadzorujejo informacije.

Filmska serija uprizarja upor proti tem zavajanjem in lažem, ki so jih v našo zavest vtisnile vladajoče lože, ki namenoma omejujejo dostop do določenih znanj. Posnetki prikazujejo, da nimamo pravice do teh znanj, niti do kakovostnih slik artefaktov, ki bi nam omogočile boljše razumevanje.
Ta film je klic k prebujanju in kritičnemu razmišljanju, izziva nas, da prepoznamo in se upremo lažnim prepričanjem, ki so nam vsiljena. Vabi nas, da sami raziskujemo, postavljamo vprašanja in se borimo za pravico do znanja in razumevanja sveta okoli nas.
Codex Babylonis Romani - (1).: »Lux, illusio et veritas« Svetloba utvara in Resnica


Za več informacij obiščite:
SPLETNO STRAN VLADISLAV STRES
http://stres.a.gape.org

FACEBOOK STRAN VLADISLAV STRES - SIMBOLI
https://www.facebook.com/vs.simboli

#demoni #elita #Lože #magija #nadjaz #Olimp #Simboli #Vizualizacija