Članek
DISKRIMINACIJA NAJHUJŠE VRSTE!! Za vse sedanje in bodoče upokojence!
Objavljeno Apr 12, 2015

Sedanji upokojenec, ki uživa že desetletni, dvajsetletni, tridesetletni, štiridesetletni staž penzionista, pri 55, 60, 70, 80.tih  letih, je s svojo 20, 25, 30.letno delovno dobo,

 PRISPEVAL  v pokojninski sklad BISTVENO manj, kot jih je prispevalo, in jih še prispeva, tistih bodočih upokojencev, če jih prej ne bo pobralo od hudega, ki so jim tik pred nosom spremenili pokojninski zakon!!

TEMU SE REČE: DISKRIMINACIJA BREZ PRIMERE.

To je sužnjelastniško obnašanje!

KI GA Z VESELJEM POVZROČAJO TISTI, KI SO SI DO SEDAJ NABRALI ŽE DOVOLJ KAPITALA, DA PENZIJE SPLOH NE BODO POTREBOVALI! TO SO LJUDJE, KI IMAJO ENORMNE PLAČE ZA NIČ DELAT, RAZEN, DA SPREMINJAJO ZAKONE!

P.S.

Če je suženj delal včasih 16 ur na dan in zato dobil kos kruha, se to isto ponavlja zdaj tem ljudem, ki delajo preko 35 let, tudi preko 40, in vsa ta leta plačujejo v pokojninski sklad, pa se jim penzija znova in znova odmika.

DO KDAJ?

P.S. 1

VSEM JE ZNANO, koliko je invalidsko upokojenih! Ki ne kažejo niti najmanjših znakov invalidnosti. In VSEM JE ZNANO, da je na delovnih mestih, SEDAJ, res veliko invalidov, ki morajo delati, čeprav z veliko muko! (Ob tem mi je prišlo na misel, koliko je bilo ponarejenih diplom....., in taki naj bi nam vladali IN NAM POSTAVLJALI ZAKONE?)

DO KDAJ?

P.S.2 

SPRAŠUJEM SE, DO KDAJ BODO NA VLADI ENI IN ISTI LJUDJE? KI DELAJO TAKO KOT SAMI HOČEJO?! Pa se ne sprašujem samo jaz, večina se sprašuje!! Mene sprašujejo o tem ljudje, ki prihajajo k meni.

DO KDAJ?

P.S. 3

Potem so pa pod vprašajem geji, istospolne skupnosti, spravilo lesa po tistem žledolomu.... Turk, ki ima hišo zgrajeno na črno nad Sečoveljskimi solinami?

Koga brigajo geji? Koga brigajo istospolne skupnosti, koga briga, kaj si je Turk zgradil? Koga briga spravilo polomljenega lesa?

NAJ SE ODPRAVI TOVRSTNA DISKRIMINACIJA MED LJUDMI, KI DELAJO VEČ ZA MANJ!!!

DISKRIMINACIJA NAJHUJŠE VRSTE!!!

In tudi vse ostale, ki so nastale po novih zakonih, da si še lahko kdo kaj vtakne v žep, razen tistih, ki so zares pošteni! A teh je manjšina.