Članek
RNK / DNK gensko spremenjene hrane spremeni delovanje organov
Objavljeno Nov 09, 2013


Mike Adams pojasni, da so raziskave na področju raziskav celic dokazale, da gensko spremenjena hrana spreminja človeški DNK in vpliva na delovanje organov sesalcev.

GSO Whistle Blower razkriva
http://wearechange.si/?p=5676

Novembra 2009 je OCA (Organic Consumer Association) opravila intervju z agro-ekologom dr. Donom Lotter-jem o njegovem članku objavljenem leta 2009 v International Journal of Sociology of Agriculture and Food. Kljub temu, da je vedel kako bo objava vplivala na njegovo kariero univerzitetnega raziskovalca in profesorja, je Lotter razkril več kot napačno znanstveno arogantno ozadje biotehnologije. Prav tako je razkril krivca ki nam bo uničil naše zdravje.

Lotter je izjavil: »promotor gen uporabljen v gensko inženiranih rastlinah iz virusa mozaične cvetače je močan spodbujevalec genske izmenjave med vrstami. Znanstveniki so menili, da se bo denaturiral v našem prebavnem sistemu, ampak se ne. Pokazalo se je, da spodbuja prenos transgenov iz GS hrane v bakterije znotraj našega prebavnega sistema, te so odgovorne za 80% funkcioniranja našega imunskega sistema«.

Gensko spremenjena soja povezana s sterilnostjo in večjo umrljivostjo hrčkov - študija ruskega biologa Alexeya V. Surova.

Surov je povedal za Glas Rusije:
»S prva je šlo vse gladko. Vendar pa smo opazili zelo resne posledice, ko smo izbrali nove pare iz mladičev in nadaljevali hranjene kot prej. Rast teh parov je bila počasnejša in kasneje so dosegli spolno zrelost.«

Izbrali je nove pare iz vsake skupine, ki je imela še 39 legel. 52 mladičev se je rodilo v kontrolni skupini in 78 skupini z NE-GS sojo. V skupini z GS sojo se je rodilo le 40 mladičev, od tega jih je 25% poginilo. To je petkrat višja umrljivost od 5 odstotne v kontrolni skupini. Od hrčkov, ki so jedli veliko GS soje, je le ena samička imela mladiče. Imela je 16 mladičev; približno 20% jih je poginilo.

Surov je dodal: »Nizke številke v F« (tretja generacija) so pokazale, da je mnogo živali sterilnih.«
Dlake v ustih: V začetku tega leta je Surov so-avtor dokumenta Doklady Biological Sciences, ki kaže, da v redkih primerih, lasje rastejo v notranjosti vrečk hrčkovih ust. (Fotografije teh svežnjev dlak so resnično ogabne)

»Nekatere od teh vrečk vsebujejo posamezne dlake, druge debele svežnje brezbarvnih dlak ali pigmentirane dlake, ki segajo vse do žvečilnih površin zob. Včasih je bila vrstica zob obdana z navadno krtačo svežnja dlak na obeh straneh. Dlake rastejo navpično, imajo ostre konice in so pogosto pokrite s kepo sluzi.«
http://wearechange.si/gensko-spremenj...

93 odstotkov nerojenih dojenčkov je kontaminiranih z GMO toksini, ugotovila študija
http://wearechange.si/93-odstotkov-ne...

Gensko spremenjene rastline - Študija Irine Ermakove iz Ruske Nacionalne akademije znanosti je poročala, da je več kot polovica mladičev matere podgan hranjenih z GS sojo poginilo v treh tednih. To je bilo petkrat več kot 10 odstotne stopnje v skupini z NE-GS sojo. Mladiči v GS skupini so bili tudi manjši in nesposobni razmnoževanja.

Zanikanje, napadi in odpoved nadaljevanja

Znanstveniki, ki odkrijejo negativne ugotovitve GSO-ja so redno napadeni, tarča posmeha, odreka se jim sredstva, ali se jih celo odpusti. Ko je Ermakova poročala o visoki umrljivosti mladičev med potomci hranjenimi z GS sojo na primer, se je pritožila znanstveni skupnosti da želi ponoviti in preveriti svoje predhodne rezultate. Prav tako je zahtevala dodatna sredstva za analizo shranjenih organov. Namesto tega je bila napadena in ponižana. Vzorci so bili ukradeni iz njenega laboratorija, dokumenti so zgoreli na njeni mizi. Povedala je da ji je njen šef, pod pritiskom njegovega šefa povedal, naj preneha delati raziskave o GSO. Nihče še ni ponovil Ermakove preproste in poceni študije.
http://wearechange.si/gensko-spremenj...

Monsanto GSO koruza vzrok za okvaro organov, odkriva študija
http://wearechange.si/monsanto-gso-ko...

10 Razlogov proti gensko spremenjenim rastlinam
http://wearechange.si/10-razlogov-pro...

Scientists Under Attack: Genetic Engineering in the Magnetic Field of Money dokumentarni film, ki razkriva kako biotehnološka industrija grozi, nadleguje in odpušča znanstvenike, ki odkrijejo zaskrbljujoče posledice GSO. https://www.youtube.com/watch?v=DJWVsd...

Več o GSO nevarnostih in študijah na spletni strani Jeffrey Smitha, avtorja bestsellerja o GSO Seeds of Deception in Genetic Roulette
http://www.responsibletechnology.org