Članek
Znanstvenik priznal prisotnost SV40, AIDS-a in virusov raka v cepivih
Objavljeno Nov 16, 2013

Dodano 10.4.2013 - Nekateri si želijo lajšati vest in namigujejo, da je video ponaredek. No, tukaj je vladna stran oz. CDC print screen, kjer priznajo, da so bila cepiva okužena z simian virusom 40 (SV40) http://preventdisease.com/images13/CD...

Eden izmed najbolj uglednih znanstvenikov na področju cepiv v zgodovini industrije  na posnteku odkrito priznava, da so bila cepiva, ki so bila dana Američanom, kontaminirana z virusi levkemije in virusom raka. Prav tako so na posnetku njegovi kolegi, ki se krohotajo, njim se zdijo tako diabolična dejanja smešna in zabavna. Na posnetku se dr. Maurice Hilleman spominja šale, da bodo zaradi cepiv ki so polna virusov, zmagali na Olimpijskih igrah, saj bodo Rusi "polni tumorjev". Torej so vedeli, da cepiva pri ljudeh povzročajo raka.

To niso teorije zarote -- to so besede iz ust vrhunskega znanstvenika, ki ni imel pojma, da se pogovor snema in da se bo intervju kdaj pojavil na internetu. Ko so ga vprašali, zakaj to ni prišlo v javnost, je odgovoril "Samoumevno je da niso, to so znanstvene zadeve znotraj znanstvenih krogov".

V intervjuju, ki si ga lahko preberete in ogledate na spodnjih dveh povezavah, se na ves glas smejijo, ko ugotovijo, da je dr. Maurice Hilleman v državo prinesel virus AIDS-a.

Vsa cepiva vsebujejo tuj DNK, RNK in tuje proteine, ki lahko povzročijo alergije in avtoimunske odzive, bakterije, viruse, gobe, plesni, tekočine govejega zarodka, tkiva opičjih ledvic, strupene kovine, živo srebro in aluminij, MSG, in tekočini za ohranjanje trupel formaldehid in formalin.

Intervju:
http://naturalnews.tv/v.asp?v=13EAAF2...

http://www.naturalnews.com/033584_Dr_...

No, seveda so tudi v današnji dobi virusi prisotni v cepivih, npr v cepivih proti HPV, ki so kontaminiranih z rDNK papiloma virusom HPV. Teste je opravil dr. Sin Hang Lee in našel rDNK obeh HPV-11 in HPV-18, ki je opisan kot "čvrsto pritrjen aluminijastemu dodatku".

Več o tem si lahko preberete na:
http://wearechange.si/gardasil-hpv-ce...

We Are Change Slovenia
http://wearechange.si/
https://twitter.com/#!/WeAreChangeSL

Zares smešno redukcija populacije, no ja, saj to smo že dolgo nazaj slutili, Alex nam uliva upanje, da se bo svet le spremenil, če ne bo prej prepozno ...