Članek
KOLIKO STANE IZDELAVA SPLETNE STRANI?
Objavljeno Feb 03, 2019

Kolko stane izdelava spletnih strani?

Koliko stane izdelava spletnih strani, je vprašanje, ki ga velikokrat slišimo. Odgovor na njega pa vam iz prve roke ne boste dobili, v kolikor ne boste svojemu sogovorcu natančno opisali kakšno stran si želite imeti in katere specifikacije lahko na strani uporabite. Na vprašanje koliko stene izdelava spletnih strani lahko odgovorimo zgolj to, da se . razpon cen giblje od 400 do 10.000 €. V nekaterih primerih so cene v Sloveniji dosegle tudi višje vsote.

Preden vam lahko odgovorimo na vprašanje koliko stane izdelava spletnih strani, nam morate zaupati nekatere pomembne stvari. Za podjetje, ki pripravlja ponudbo je izredno pomembno, da nam zaupate število strani, ki jih boste imeli. Kakšne so vaše želje glede izgleda in funkcionalnosti. Je spletna stran narejena v večji meri za mobilne uporabnike ali mobilne uporabnike?

Ker je to vprašanje vedno aktualno, smo se odločili da našišemo in natančno predtavimo vse komponente, ki vplivajo na končno ceno. Povezavo do našega članka smo priložili v začetku besedila. V kolikor vas zanima več informacij na to tematiko vam predlagamo, da nas obiščete in se tudi sami prepričate o tem koliko stene izdelava spletne strani v našem podjetju.