Članek
Cena spletne strani
Objavljeno Oct 29, 2019

Cena spletne strani se razlikuje glede na obseg dela, ki ga ga v podjetju za izdelavo potrebujemo. S klikom na cena spletne strani v začetku tega članka se lahko premaknete na naš blog, kjer smo natančno opisali različne elemente, ki vplivajo na ceno izdelave. V nadaljevanju vam predstavljamo nekatere najpomembnejše dejavnike, ki vplivajo na ceno. V Sloveniji boste za izdelavo spletne strani lahko dobili ponudbe vse od 500 pa do krepko čez 10.000 €. Zato vas vabimo, da si na našem blogu poreberete obsežen članek, ki govori o tej zanimivi tematiki.

Ceno spletne strani je težko določiti, saj se želje vsakega podjetja med seboj razlikujejo. Cena izdelave spletnih strani je v največji meri odvisna od elementov, ki jih bo spletna stran vsebovala.

Cena spletnih strani se razlikujejo glede na različne komponente. Izdelava spletne strani z osnovnimi funkcijami stane precej manj od spletne strani, ki ponuja številne funkcije in prilagoditve. Najverjetneje bodo za osnovno spletno stran tudi vaši mesečni vložki v spletni marketing nekoliko nižji. 


				Cena izdelave spletnih strani

Izdelava spletne strani, ki vključujejo povezavo z bazo, kjer se hranijo podatki, animacijami in drugimi funkcijami, pa bo nekoliko dražja. V nadaljevanju članka si preberite razrez glavnih komponent izdelave spletnih strani z okvirnim cenikom.

Koliko nas stane spletna stran na letnem nivoju?

Letni stroški spletne strani so odvisni predvsem od različnih storitev, ki jih za vas urejajo vaši partnerji. Prav tako se vsako leto podjetja odločajo za “manjše spletne projekte”, kot je izdelava novega logotipa, snemanje videoposnetkov, posodobitev slik na strani … V kolikor podjetje, ki za vas ureja spletni marketing skrbi za eno do dve storitvi mesečno (optimizacija spletnih strani in Facebook), znaša letni strošek spletne strani od 1 500 € do 15 000 €.  Težko je ugotoviti, koliko bo stala vaša spletna stran, ne da bi vedeli, katere storitve potrebujete!

Koliko nas stane spletna stran na mesec?

Mesečni stroški za spletno mesto nihajo glede na to, katere storitve uporabljate. V kolikor se spleta aktivno lotite in preko njega tržite svoje storitve/produkte, je mesečni strošek spletne strani višji.

Mesečni stroški bodo vsak mesec približno enaki. Pričakujete pa lahko, da boste za spletno gostovanje, optimizacijo spletne strani, ustvarjanje vsebin na blogu, objavo novic in dodatna oblikovanja odšteli od 100 do 1000 € mesečno. V nekaterih primerih je lahko znesek tudi krepko višji.

Kaj ima največji vpliv na ceno spletne strani?

Največji vpliv na ceno spletne strani ima:

- dizajn spletne strani,

- COPYWRITING

- Optimizacija spletne strani

- Integracija z bazo


				Optimizacija spletnih strani

Cena splete strani se tako razlikuje od vsakega projekta posebaj. Pošljite nam povpraševanje in pripravili vam bomo cenik.