Članek
AKCIJA
Objavljeno Jun 15, 2015

http://www.bauformat-burger.com/

Skrb za zeleno

Na izbiro več kot 200 kuhinjskih front in prav vse so »zelene«

Danes je pomembneje kot kdaj koli prej, da upoštevamo trajnostni razvoj v vsakodnevnem poslovanju. Raznolikost igra enako pomembno vlogo kot kvaliteta in izvor meterialov. Pri več kot 200 različnih kuhinjskih frontah je za nas zelo pomembno dejstvo da so prav vse »zelene« neglede na barvo ali obliko izdelave. Kot pohištveno orentierano podjetje zelo odgovorno prevzemamo svojo odgovornost do okolja in družbe. Naš prispevek je naše ekološko in ekonomsko prizadevanje, da z vsakim korakom takujemo pot bodočim generacijam.

Naš proizvodni program je testiran in certificiran proti škodljivim snovem. Izdelki iz pravega lesa prihajajo od lokalnih podjetij in naše pisarne praktično poslujejo brez paprija.

Narejeno v Nemčiji

Nemško kvaliteto lahko najdete prav v vsakem delu v kuhinje kot standard

»made in Germany« znak pomeni več kot le proizvodna lokacija. Nemška kvaliteta se jemle zelo resno na vseh področjih naše skupne družbe. V ta koncept smo vložili veliko časa in truda, zlasti v proizvodnjo najvišje zmogljivosti ter kakovosti, učinkovitejših proizvodnih metod, visokih okoljskih standardov in odgovornih dobaviteljev. Navsezadnje izdelki prihodnosti morajo biti ne samo moderni pač pa trajnostni in dolgotrajni. Vse te trdne vrednote lahko najdete za vsakimi vrati in v vsakem predalu naših kuhinj in to kot standard.


 Naročite se na brezplačen računalniški 3D izris vaše kuhinje.

Pokličite +386(05)90 44 620  ali pišite nam na info@dassbach.si  in dogovorili se bomo za termin izrisa kuhinje pri nas v salonu ali pa pri vas doma.

Za vas bomo strokovno in natančno izmerili vaš prostor in vam kuhinjo računalniško izrisali ter svetovali glede postavitve kuhinje, svetovali glede ujemanja barvnih kombinacij. Prav tako vam bomo svetovali glede nakupa bele tehnike, jedilnice, ter dnevne sobe v enakem designu in materialih kot je kuhinja.