Članek
Rafting na Soči
Objavljeno Apr 22, 2015
Rafting na Soči je pravo športno doživetje za posameznike, skupine in družine. Spust z raftinudi spoznavanje reke Soče iz čolna, kjer vas smaragdna lepotica Soča popelje po svojih brzicah.

V enem raftu je 4 do 8 oseb. Spremlja vas izkušen in licenciran vodnik.

Soča rafting spusti

Raftng spusti se pričnejo v naši agenciji v Kobaridu, po dogovoru pa vas lahko poberemu tudi na lokaciji v Bovcu. Na vsakem rafting izletu prejmete neoprensko obleko - hlače in anorak, čelado, rešilni jopič in neoprenske čevlje. Pred spustom vam licenciran vodnik predstavi tehnike veslanja in seznani z posebnostmi pred samim spustom.

Boka rafting

Rafting spust Boka je naš nabolj pogost spust in se izvaja na odseku reke Soče med slapom Boka in Trnovim ob Soči. Prvi del spusta je enostavnejši in ravno prav dolg za spoznavanje s tehniko veslanja in manevriranja rafta.
Drugi del je hitrejši in atraktivnejši z brzicami in poteka na delu slalomske kajak proge.

Rafting spust Relax

Rafting spust Relax običajno poteka na odseku med Kobaridom in Volarjami na spodnjem delu reke Soče, ki je miren in brez brzic. Tak spust je primeren za šolske skupine in družine z manjšimi otroci.

Sezona raftinga na Soči

Sezona športnih aktivnosti na reki Soči je dovoljena od 15. marca pa vse do 30. oktobra. V tem obdobju so na Soči različni vodostaji, kar pomeni tudi različno rafting izkušnjo. Poletna meseca julij in avgust sta natoplejša in tudi najbolj skopa s padavinami. Ratfing je tedaj prijetno doživetje na brzicah reke in sproščujočih postankih za kopanje v tolmunih reke Soče. Pomladni meseci so običajno bogatejši z vodo in ponujajo pravo adrenalinsko doživetje na divjih brzicah reke Soče.

Dodatna ponudba k raftingu na Soči

Rafting za skupine

Za podjetja, šole, društva in druge skupine nudimo posebne ugodnosti za rafting spuste. Pošljite nam povpraševanje in pridobite brezplačno ponudbo.

Piknik po raftingu na Soči

Ste že slišali, da vas voda naredi lačne? Ker mi to vemo, vam poleg samega raftinga vam lahko na cillju pripravimo ponudbo cateringa ali pikninka za vašo skupino. Ponudimo vam lahko jedi na žlico, žar ponudbo ali ponudbo po dogovoru.

Aktivni športni paketi

Za posameznike in skupine vam v naši agenciji lahko ponudimo aktivne dnevne in večdnevne športne pakete, ki lahko vključujejo namestitev, športne aktivnosti, prevoze... Povprašajte za ponudbo!