Članek
Canyoning
Objavljeno Apr 22, 2015

Ponuja ekstremno zabavo pri drčanju po naravnih toboganih, skokih v globoke tolmune in hoji po naravnih strugah potokov. “Sušec” je osnovni canyoning. Ponujamo pa tudi profesionalne spuste, za katere je potrebna dobra fizična pripravljenost ter osnovno znanje uporabe vrvi. Prav tako morate imeti svojo obutev, najbolje kar planinske (pohodne) čevlje.

Canyoning sezona

Sezona športnih aktivnosti na reki Soči  je dovoljena od petnajstega marca pa vse do tridesetega oktobra. V tem obdobju so na Soči in predvsem na njenih pritokih različni vodostaji, kar pomeni različnepogoje za soteskanje. Poletna meseca julij in avgust sta natoplejša in tudi najbolj skopa s padavinami. Soteskanje je tedaj prijetno doživetje in ohladitev. Pomladni meseci so običajno bogatejši z vodo in zato je soteskanej težje.

Ste že slišali, da vas voda naredi lačne? Ker mi to vemo, vam poleg samega soteskanje lahko na cillju pripravimo ponudbo cateringa ali pikninka za vašo skupino. Ponudimo vam lahko jedi na žlico, žar ponudbo ali ponudbo po dogovoru.Za posameznike in skupine vam v naši agenciji lahko ponudimo aktivne eno in več-dnevne športne pakete, ki lahko vključujejo namestitev, športne aktivnosti, prevoze... Povprašajte za ponudbo!

Dodatna ponudba k soteskanju

Piknik po soteskanju

Ste že slišali, da vas voda naredi lačne? Ker mi to vemo, vam poleg samega soteskanje lahko na cillju pripravimo ponudbo cateringa ali pikninka za vašo skupino. Ponudimo vam lahko jedi na žlico, žar ponudbo ali ponudbo po dogovoru.

Aktivni športni paketi

Za posameznike in skupine vam v naši agenciji lahko ponudimo aktivne eno in več-dnevne športne pakete, ki lahko vključujejo namestitev, športne aktivnosti, prevoze... Povprašajte za ponudbo!

>>pošlji povpraševanje<<