Članek
Nakladanje o pedrih in lezbijkah

Nakladanje o pedrih in lezbijkah

Objavljeno Dec 14, 2015

 

Jaz tega ne razumem … Eni in drugi govorite neumnosti. Tisti, ki ste proti, nakladate nekaj o civilizaciji in naravnih zakonih in o seksu z živalmi in o tem, da zdaj ne bomo več moški in ženske, ampak hkrati oboje, nič in nekaj vmes. Kot da ste študirali kvantno fiziko, pa so vam možgani pregoreli … Tisti, ki ste za, pa ste vsi imenitni in olikani in dostojanstveni in fini in oh in sploh, da bi pokazali, kako ste boljši od onih drugih. Zraven pa govorite tako učeno, da vas še kvantni fiziki ne razumejo. Če hočeš normalnemu človeku, ki ima možgane, ni pa kvantni fizik, kaj razložiti, moraš govoriti normalno.


Normalno je, da se imamo ljudje radi. Normalno je, da nas nekateri ljudje rajcajo. Če nas rajcajo otroci, ni normalno. Če nas rajcajo sorodniki, ni normalno. Če nas rajcajo živali, ni normalno. Če nas rajca BMW, tudi ni normalno. Vse ostalo je normalno. Mogoče je čudno, ampak je normalno.

Če nas kdo rajca in mi rajcamo njega, lahko seksamo. Dokler smo vsi za in tega ne počnemo na kakšnem hudo javnem mestu, je vse v redu. Ni pa v redu, če kdo noče, drugi pa še naprej sili v njega.

Dokler smo vsi za, lahko seksamo, kakor hočemo in kolikor hočemo. Dva, trije, pet, deset, dvajset, kolikorkoli … Moški, ženske, obojespolniki, moški, spremenjeni v ženske, ženske, spremenjene v moške … V vseh položajih kamasutre, z vsemi možnimi pripomočki – kar si kdo izmisli in je možno izvesti …

Nič ni narobe s tem. Če kdo pravi drugače, je zadrt in zakompleksan tepec, ki bi to rad, pa si ne upa … Takih ni treba resno jemati, ker govorijo iz svoje bede in zavisti. Ne prenesejo, da je drugim lepo. Govorijo samo grde reči, nič pametnega. Le škoditi hočejo. Hočejo povzročati trpljenje. Tudi trpljenje otrok …

»Za otroke gre!« Bla bla! Če nekdo reče, da mu gre za otroke ali za mir na svetu ali kaj takega, hoče samo pozornost. Tak človek ve, da je tisto, kar hoče doseči, nepomembno, pa naklada, da bi izpadlo pomembno.

Za kaj torej gre? Gre za skupek pedrov in lezbijk, ki si tega ne upajo priznati, zato bruhajo ogenj in pepel čez tiste, ki si upajo. Tu so tudi duhovniki in nune, ki upajo priznati sebi, ne smejo pa priznati javno. Če morajo oni skrivati, da jih rajcajo ljudje istega spola, bi morali to po njihovem skrivati tudi vsi ostali. Kdor ne skriva, bi morali trpeti, tako kot trpijo oni, ker skrivajo.

K'o jih jebe! Naj trpijo, če so tako trapasti! Ni treba, da zaradi njih trpimo drugi, ki nočemo. In tu niso v igri samo pedri in lezbijke. Tu smo v igri tudi mi, ki seksamo 'normalno'. Tudi nam zavidajo, ker nas to rajca, njih pa ne.

Če jim zdaj uspe, smo naslednji na udaru mi: ateisti, fetišisti, koruzniki, svingerji … Cerkve in njenih lakajev se je vedno treba bati. Tem zadrtežem ne gre ne za civilizacijo ne za naravo. Oboje jim je kvečjemu v napoto. Njihov cilj je srednji vek. Njihov cilj je, da so vsi ljudje verni kristjani, da redno hodijo v cerkev, da se spovedujejo in plačujejo. Kar se tiče seksa, je zanje edini sprejemljiv seks med možem in ženo z namenom spočeti otroke. Edini sprejemljiv položaj je misijonarski. Najbolje je v pižami, lahko je v obleki, vsekakor pa pod odejo in v temi. Zakaj bi pri tem kdo užival, če oni ne smejo, ker so zavezani celibatu, ali nočejo, ker je to greh? Je to civilizacija? Je to narava? …

Ne, teh sadomazohistov res ni treba poslušati, kaj nakladajo! Nekdo, ki je tako zakompliciral svoje spolno življenje in pri tem vztraja, o seksu ne more povedati čisto nič pametnega. In spolnega življenja drugih ne more urediti bolje od svojega …

Otroci, za katere gre, s spolnimi navadami odraslih nimajo nobene veze. To je jasno vsakemu bebotu. Otroci imajo radi svoje starše, ne glede na to, kako seksajo. Če ni pravih staršev, imajo radi nadomestne. Radi imajo tudi stare starše, ostale sorodnike in družinske prijatelje – ne glede na spolne navade. Imajo jih radi, če so homo ali hetero, če imajo kak spolni fetiš, če so svingerji, spolni odvisniki ali sploh ne seksajo …

Otroci imajo starše in skrbnike radi, tudi če oni nimajo radi njih. Imajo jih radi, tudi če so pijanci, tabletomani, narkomani, deloholiki, duševni bolniki, psihopati ali pedofili … Imajo jih radi, tudi če jih slabo vzgajajo, če jim povzročajo trpljenje in iz njih delajo človeške razvaline. In ja, imajo jih radi, tudi če niso poročeni.

Dokler lahko imajo otroke slabi očetje in matere, ni razloga, da jih ne bi imeli tudi očetje in očetje ali matere in matere. Ali si dober ali slab starš, ni odvisno od tega, kdo te rajca, ampak od tega, ali si dober ali slab človek.

Dober človek da drugim priložnost, da se izkažejo, in jim pri tem pomaga po svojih najboljših močeh …

#Kolumne #Gregor-hrovatin