Članek
ANIMIRANJE VRH ASIMILIRANJE
Objavljeno Nov 29, 2014



Slušajte VAMO SVI VI ..levi i desni...i zeleni i žuti... ... NIKAD Se Bedastočama BAvit Nisam htio.....pa tako ni Politikom, Pravom ili drugim vjerskim fanatizmima...i Zato MOj Jezik NI "uglajen" niti PravoPisen...Nego je Pisan samo PRAVO iz Glave.!.
A ti, Ki Zdaj to Bereš ...Razumičeš Jezik ..Čitaš le če kako je i NAPISANO

STVARNO STE MI Dojadili VIŠE.!. SVIME...in VSI, Ki ste na ODGOVORNIH Mestih..od Varnostnika v preddverju do Predsednikov tega in onega..



Preko Svih Granica ste išli ovim prepucavanjima oko komunizma, fašizma, titoizma, narciizma...i ostalih IZMAbudaština... pa če ste Že Toliko na teh IZMAH...Ne Morete Mimo IZVORNEGA "..izma"

Vsa Znanost, Vse Religije in VSi Miti Izhajajo iz ENEGA in IStega

iz Animizma (ee tek tolko da znate..) ;)

 mora da se ANIMIRAMO...



a o Tome POJMA NEMATE.....

"Sovražnika"..pač SADOMAZOHISTIČNO Iščete naprej vsak dan...znova in znova...pa NE pogruntate....svojegea primitivnega početja...
Vaš Sovražnik NI neka druga Politična Opcija, Stranka ali Ideologija...Nego ja Vaš Sovražnik Vaše NEZNANJE, NEINFORMIRANOST in NERAZGLEDANOST.
NIHČE Vam NIČESAR noče...niti vas kdo preganja ali si Želi...da bi se vam kaj zgodilo...NIHČE Razen Tistih, ki so VAM Enaki NEVEDNEŽI...pa zagovarjajo pač Tisto neko DRUGO Stran(ideologijo), ki jo pač poznajo.


Politiki in njihovi navijači se med seboj GRIZETE...pa si Jebete MATER na Uglajen in t.i. “Pravniški” Način... pričate priče o pričici...en sam bla..bla..bla..bla ...kot pač t.i. Politični Jezik ) ...s katerim ZAPRAVLJATE Svoj Čas in DENAR LJUDI, od katerih v državno blagajno gre vsaj 8x PREVEČ kot je sicer v resnici Potrebno..če so na Vodstvenih Položajih RAZUMNI in ODGOVORNI Ljudje, ki IMAJO KONKRETNE Rešitve in SPOSOBNOSTI ter dovolj PRAVIH Vez da Tudi IZPELJEJO tisto kar je POTREBNO in KORISTNO.
a vi....BIJETE VOJNO IDEJ oz. IDEOLOGIJ ...se Greste "leve" in "Desne"...jebete si sve do čukundede itd..itd..i tako SVAKI JEBENI DAN...že 24 let...samo Zaradi terga...da lahko potegnete Čimvečjo OSEBNO korist...a pri Opravljanju NALOG, ki Zahtevajo ODGOVORNOST da Sočloveka in Okolja v katerem Bivamo ste NEODGOVORNO NEUČINKOVITI.!.


BANALEN primer NEUČINKOVITOSTI VSEH Dosedanjih Vlad je Izbira "ministrov"..kjer v 25 letih NI BIlo ŠE ENega SaMEGA SAMCATEGA RES SPOSOBNEGA Človeka s KONKRETNIMI Rešitvami... Vsi Nudijo samo "programe"...ki jih seveda zaradi obilico Administrativnih NEBULOZ nikoli niti Začnejo Ne..kaj šele da bi kaj ZARES Koristnega za Družbo  Izpeljali.

Ljudi s Konkretnimi rešitvami pri nas kar nekaj.. al za njih vi NE Veste..ker se NE Ukvarjate z DEJANSKIM Življenjem ampak Živite Znotraj NAMIŠLJENEGA Sveta ..kjer Družba Temelji na Finančnih Inovacijah... In VEDNO Slabše je..pa še Niste pogruntali da se tak Sistem MATEMATIČNO NE IZZIDE ter da je Popolni Ekonomski Kolaps EDINI Možen "Rezultat"...

V Vseh Letih Študija se o "ekonomskih" Mehanizmih Kapitalističnega sistema NISTE naučili toliko... kot se boste v 11 Minutah in 11 sekundah tega Videa
https://www.youtube.com/watch?v=qOP2V_np2c0&list=PL97MXFUvYWYbm8s9W51PAD3jdgAz8smz7&index=222

kjer je.....NA...'VsakemuBedaku RAZUMLJIV Način Razloženo ZAKAJ je Kapitalizem BEDASTA IDEJA...BEDASTEGA Človeka neke daljne Preteklosti...ko Človek Še Ni posedoval toliko Znanja kot ga Danes....in le to ZNANJE nas Lahko Popelje iz Krize , ki je bila Ustvarjena Zaradi Sistema, ki nam je bil vsiljen že dolgo nazaj.

Ekonomisti in Pravniki Pač Zgleda NE Znate RAČUNAT kakor zna VSAK Kmet...ki je Tudi Mnogo RAZUMNEJŠI in kot posameznik Izraža Mnogo Večjo Stopnjo Inteligence kot ste jo VSI Vi Politiki ..kar vas je bilo... Do sedaj, Pokazali v VSEH 20 in nekaj letih Skupaj.!.
eto Vidi pa se Čudi PAMETI SELJAKA....
https://www.youtube.com/watch?v=yNgKDcESCfs&index=15&list=PL97MXFUvYWYYgaU8UBS0inKqAsWni7SGc


..dragi moj DR. SRc.Dipl.Ing..Whatfucking ever že za nalepke so ti dal...ko so te Oštemplal pa Oštevilčili in tako Vključili v  Sistem kjer Vlada MRTVO SLOVO NA PAPIRU...RAZUM pa je Ignoriran...

Še 12-letna Deklica VE o Resničnem Stanju v Svetu Mnogo Več kot ste vi sploh kdaj Slišali... POSLUŠAJTE da DOJAMETE že Končno pri čem prazaprav sodelujete....MAJKU VAM NABIJEM....pa se greste Nacionalizmov i ostlih budalaštin srednjeveškega Človeka.. ODRASTITE ŽE...pa DOJAMITE da Lahko Živimo LE Skupaj ali Pa NIKAKOR. Vlada lahko le in Samo ISKRENOST in TRANSPARENTNOST...le ONA Je Sposobna Zagotovavljati Mir in Razumevanje... Prijateljstvo in Ljubezen...Iskrenost in Poštenost pa Vse Drugo kar DOSTOJI Odraslega in ODGOVORNEGA Človeka.





REMEMBER THIS:
Kapitalizem je IDIOTIZEM Nedoraslih in Ugodja Vajenih BUDAL, ki so ta Svet Pripeljali do roba IZUMRTJA.

ČAS JE DA SE TO NEHA in da Človek na Zemlji Zaživi SVOBODNO in ŽIVLJENJA Polno Življenje.


Zato se NEHAJTE Ukvarjati s strankarskimi "programi" in Začnite delat na REŠITVAH, ki Temeljijo na  UPORABI ZDRAVEGA RAZUMA... če ga pač NE Premorete pa Svoje delovno mesto prepusite Ljudem, ki to ZNAJO tudi Uporabljat.









 

Save

Save

Save