Članek
OPOZORILO
Objavljeno Jun 12, 2015

Na PW-ju se PROPAGIRA Zadeva, ki je lahko EXTREMNO NEVARNA za tsite, ki v To SLEPO VERJAMEJO in Uporabljajo 



Posameznik, ki uporablja KARKOLI...WHATFUCKING EVER že....samo zaradi tega ker pač baje "deluje"..pa TUDI čE res deluje....si Dela ŠKODO...

Tudi Tableta in Vakcina "DELUJETA"... al POSLEDICE so PA LAHKO FATALNE...KAKOR JE FATALNBO VEROVANJE...V "ČUDEŽE"....IN DRUGE FANTAZIJE 

PAMET U GLAVU LJUDI PAMET ...NE VEROVANJA



https://www.youtube.com/watch?v=neo6l23IxJQ&list=PL97MXFUvYWYbm8s9W51PAD3jdgAz8smz7&index=70

Dajana, Jezik maš dolg JEZIK PAMETI jako Malo Volje PUNO Znanja ZERO a VEROVANJA PREVIŠE ..Ti pa NekaJ OBLJUBIM PRIHAJA DAN, KO BODO SVETOVNE AVTORITETE PRIZNALE IN POVEDALE TISTO KAR VI mali VERSKI BLAZNEŽI samo SLUTITE nekje globoko v SEBI... DA ŽIVITE LAŽ...VSAK JEBENI DAN...SAMI SEBI LAŽETE... ...btw.. BRISANJE Komentarjev, ki NEZPODBITNO DOKAZUJEJO LAŽI, ki jih trosiš Ti NE BO POmagalo dab se Izgonila REALNOSTI kakršna JE...!!! a lahko jo sicer "ignoriraš"... NE MOREŠ pa Igorirat POSLEDIC te ISTE REALNOSTI!!!

Obstajajo ljudje, ki pojma nimajo o Grabovoju in potem dajo tako mnenje... Komentar spodaj......... Ne ulazim u raspravu da li je Grabovoj prevarant ili nije jer ga ne poznajem i ne poznajem dovoljno ni njegove metode rada i filozofije. U ovom videu se ništa od toga nije ni moglo vidjeti jer su i organizator ovog Talk Show programa, tačnije voditelj i gosti koji su zastupali protivničku stranu Grabavoju i čovjeku koji je oživio dan nakon umiranja toliko jadni i bolesni da emisija nema nikakvog smisla. Zar je to trebao biti dokaz da je G. prevarant... nije mu niko dao priliku da govoti! ****** Ne vem, od kje ti ideja, da je Grabovoj za kogarkoli nevaren. To lahko reče samo duševni bolnik!

Animos, Grabovoj ima tudi kode za duševne bolezni, tako, da ti sploh ni treba v norišnico. :D Sem bila na veliko seminarjih, vem točno, kaj je na youtube od njega. In razen tega je Grabovoj Putinov svetovalec. To ti pove vse. :) Vedno pa so velike ume zelo kritizirali mali umi. Tako pač je. :)