Članek
Kako odnos do vašega telesa vpliva na izgubo teže?
Objavljeno Jul 04, 2015

Vas vroči poletni mesec motivirajo za izgubo odvečnih kilogramov? Na učinkovito in trajno izgubo teže ter ohranjevanje vitke postave pa v veliki meri vpliva tudi način razmišljanja.

Prisluhnite svojemu telesu

Suzana Štembergar, učiteljica po metodi Louise Hay, ki velja za gurujko pozitivne filozofije, svetuje: "Skrbite za svoje telo in dušo: prehranjujte se zdravo, pijte dovolj vode ter poskrbite za rekreacijo. Skrb naj bo lepa, dobrohotna. Ne zadajajte svojemu telesu prevelikih naporov, kot so stroge diete ali ekstremni športi, saj to ni ljubezen do sebe. Za dolgo, lepo in ljubeče življenje se moramo počutiti dobro, dobro pa se počutimo takrat, ko smo v stiku s seboj, s svojo dušo in telesom."

Afirmacije


Louise Hay uči, da življenjska preobrazba temelji na pozitivnih afirmacijah, katero naj vztrajno ponavljamo vsak dan. Suzana Štembergar dodaja: "Pot do sprememb se začne s pozitivnim odnosom, katerega moramo vsak dan negovati. Če ste nezadovoljni s svojim telesom, spremenite življenjski stil." Pomagajte si s sledečimi afirmacijami, ki vam bodo nudile moč, da boste vztrajali:

  • V nas je moč, da razširimo vidike svoje zavesti.
  • Poglej se v ogledalo in si reci: »Rad/a se imam in sprejemam se takšen/na, kot sem.«
  • Kar mislimo, to postanemo.
  • Samozavesten/na sem.
  • V svojem telesu se počutim udobno.

Pri uravnavanju telesne teže vam lahko pomaga tudi nova Jana, voda s sporočilom. Poleg naravne mineralne vode, ki je nepogrešljivi del vsakega shujševalnega programa, vam Jana prinaša tudi afirmacije Louise Hay, ki vam bodo pomagale do vaše popolne postave.

Ana Klašnja, ki prisega na filozofijo Louise Hay, pravi: "Večina diet je učinkovitih, dokler se prehranjujemo po določenem režimu. Potem pa se izgubljeni kilogrami hitro povrnejo. Osredotočiti se moramo na pozitivne misli in pozitivne spremembe bodo spremljale naše življenje."

Poiščite vodo Jana s sporočili Louise Hay, ki vas bodo usmerila k pozitivnim spremembam. V vaše življenje bodo vnesla več harmonije in vas popeljala v nov svet optimizma.

Fotografije: Depositphotos, PR