Članek
Podarjamo knjigo Oprah Winfrey
Objavljeno Aug 12, 2015

Nekaj zagotovo vem. Vsak dan prinese novo priložnost, da zajamemo sapo, zbrcamo čevlje z nog in zaplešemo. Želite prebrati več? Sodelujte v nagradni igri in morda bo knjiga Kar zagotovo vem vaša.

Mi obožujemo knjige, pa vi? Če ste tudi vi med tistimi, ki z veseljem proste urice preživijo ob dobri knjigi, imamo za vas odlično novico. Nekomu izmed vas bomo namreč podarili knjigo slavne Oprah Winfrey,Kar zagotovo vem.

"Nekaj zagotovo vem. Vsak dan prinese novo priložnost, da zajamemo sapo, zbrcamo čevlje z nog in zaplešemo – brez kančka obžalovanja, tako zvrhani veselja, radoživosti in smeha, kot ga le prenesemo. Lahko se drzno zavrtimo na odru življenja in zaživimo tako, kot nam tiho prigovarja naš duh, ali pa neopazno ždimo ob steni in se pomikamo v sence bojazni in negotovosti. Priložnost imamo prav ta trenutek – in ta trenutek je edini, ki nam je zagotovljen. Upam, da si ne dajete toliko opravka s postranskimi rečmi, da pozabljate resnično uživati – kajti trenutek bo kmalu minil. Upam, da se boste nekoč ozrli v preteklost in se spomnili današnjega dne kot dneva odločitve. Morda ste v tem trenutku sklenili, da boste užili vsak dan posebej in cenili sleherno uro, kot da ne bo nikoli nobene več. In ko vam bo dano na izbiro, ali boste obsedeli ali zaplesali, upam, da boste plesali." Oprah Winfrey

Kako do nje? Do 31.8.2015 v spodnjem obrazcu odgovorite na nagradno vprašanje in izpolnite zahtevane podatke. Vsaka oseba lahko sodeluje samo enkrat.

Nagrajenec ali nagrajenka bo objavljen/a 1.9.2015 na www.zenski svet.si. Knjigo bo prejel/a po pošti na naveden naslov.

Želite knjigo Oprah Winfrey?