Članek
Rabljena vozila Slovenija
Objavljeno May 09, 2019

Rabljena vozila Slovenija

Rabljena vozila Slovenija je pogosta besedna zveza, ki jo ljudje pri iskanju rabljenih vozil uporabljajo. Iskanje rabljenih vozil se je s prihodom interneta popolnoma spremenilo. Med tem ko so pred 20 leti vozila kupovali na sejmih in preko oglasov v časopisu, se je prodaja ravbljenih vozil Slovenija s prihodom interneta popolnoma spremenila.

Različna podjetja imajo na internetu predstavljeno vso svojo ponudbo, ki si jo lahko že z nekaj kliki ogleda vsak uporabnik interneta. Na sami strani imate vedno najnovejše podatke. Tudi informacij o samem vozilu je na spletu lahko mnogo več v primerjavi s tiskanimi oblikami, kjer je prodajalec omejen s številom slik in informacij. V času prodaje preko različnih časopisov je bila stalna praksa, da je prodajalec objavil zgolj eno sliko in osnovne informacije o vozilu, kot je naprimer vrsta goriva, model, letnik in kilometrina.

Ravljena vozila Slovenija si lahko sedaj z obiskom spletne strani natančno ogledamo še pred samim prihodom v salon rabljenih vozil. Na spletu se nahaja večje število slik in podrobne informacije o celotni zgodovini vozila in opremi. Rabljena vozila Slovenija vam ponujajo različna vozila, ki so bila v nekaterih primerih tudi pripeljana iz tujine. V kolikor je celoten postopek uvoza naredilo podjetje, potem je nakup enako preprost, kakor, če bi kupili vozilo z domačim poreklom.

Pri nakupu uvoženega vozila pa je potrebno biti nekoliko bolj pozoren na samo zgodovino in izvor vozila. Kaj hitro se lahko zgodi, da vas bodo želeli oguljufati pri številu kilometrov. Prav ta težava je na področju prodaje rabljenih vozil najpogostejša. Predlagamo vam, da pred nakupom vozilu pregleda serviser, ki mu zaupate in vam poda svoje mnenje. V kolikor nimate serviserja vam predlagamo, da vozilo odpeljete na tehnični pregled, kjer bodo najhitreje odkrili morebitne pomankljivosti.

Podjetja se za uvoz rabljenih vozil v Slovenijo odločajo zaradi različnih razlogov. Eden izmed pogostih je zagotovo pomanjkanje določenega modela na domačem trgu. To pomeni, da je povpraševanje večje od obstoječe ponudbe. Drug pogosti razlog za uvoz rabljenega vozila v Slovenijo pa je zagotovo ugodnejša cena dizelskih vozil, ki so jih pred časov v glavnih mestih prepovedali. Prav zaradi tega je na področju rabljenih vozil velika ponudba dizelskih vozil, kar pomeni nižjo ceno.

Rabljena vozila Slovenija ponujajo tudi v različnih avtohišah. Na naši spletni strani zlopoceni.si smo natančno opisali glavne prednosti nakupa v avtohiši v primerjavi z nakupom od fizične osebe ali manjšega prodajalca rabljenih vozil.

V večjih avtohišam vam nudijo kar 12 mesečno garancijo pri nakupu rabljenaga vozila in različne ugodne oblike financiranja. Prav tako vam nudijo strokovno svetovanje pri izbiri pravega modela za vaše vsakodnevne potrebe.

Vabimo vas, da nam pod komentarji tudi sami zaupate vaše izkušnje pri nakupu rabljenih vozil Slovenija.